Нямало доказателства Килърите да са убили Галев

Пуснаха от ареста 4-ма, сред тях и Петър Стоянов-Вожда
3 авг 2010 18:00,
520
Нямало доказателства Килърите да са убили Галев
"Килърите". Снимка: БГНЕС

Софийският апелативен съд пусна от ареста четирима от петимата задържани за убийството на Юри Галев.

Петър Стоянов, Янко Попов, Васил Костов, Методи Иванов и Георги Петков бяха сред 20-те души, задържани при специализираната операция "Килърите" на МВР на 23 юли.

Днес магистратите наложиха мерки за неотклонение "подписки" на Янко Попов, Васил Костов, Георги Петков и Петър Стоянов - Вожда.

Още по темата

Според тях липсват доказателства, с които може да се направи обосновано предположение, че те са съпричастни към убийството на самоковския общинар и бизнесмен.

Единственият, който остава в ареста, е Методи Иванов, но не защото има доказателства срещу него за съпричастност към убийството, а защото в дома му е намерен незаконно притежаван автомат "Калашников".

От представената в съда експертиза стана ясно, че не с този автомат е стреляно по Юри Галев.

Според САС липсват и мотиви за поръчителството на сочения за подбудител на убийството Янко Попов.

Няма и доказателства Георги Петков да е прекият извършител на стрелбата срещу Галев.

Съдът твърди, че органите на реда не са се постарали да установят къде се е намирал Георги Петков по време на убийството.

Решението на САС е окончателно и не подлежи на обжалване.

В рамките на деня това е втори случай на освободени от съда обвиняеми.

По обед, отново поради липса на доказателства, от ареста бяха пуснати трима от арестуваните в акцията "Всичко коз".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


520
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
429
0
 
7
 
! Отговори
YAKUDZATA преди 13 години
Така беше приятелю но много от драскачите тук не го знаят или не искат да го знаят,има още стотици неща,например ще се редиш на фурната за хляб и точно когато ти дойде редът след час час и половина чакане той свършва и чакаш още толко за другата фурна същото беше и със салама камчия ,вярно че беше хубав но не стигаше за всички на опашките а следващото зареждане ще е след една седмица и така нататък ***...а им комунистическа а и тогава хляб и салам се продаваше из задната врата на свой хора .
428
0
 
1
 
! Отговори
stenly преди 13 години
Не позна , гледам само романтични филми. А, това просто ми дойде отвътре.
427
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
В селата няма банкомати , банките не слагат банкомати в населени места под 3000 човека.
426
4
 
7
 
! Отговори
мръсен плебс преди 13 години
всички тук 430 драскачи да ви арестувам....защото двама свидетели са казали че сте крадци и перачи на пари...ооо как ще се гърчите и търсите връзки , адвокати, ще викате че сте невинии....а иначе първи хвърляте камъни ,като че сте чели доказателствата по делото.....иначе сте християни и вярвате в бога ....ужас. горко ще плачете ...горко
425
1
 
1
 
! Отговори
Дедо ви преди 13 години
Мали-и-и , само тъпири тука!!!!!!!!!!!!!! Трийте ме, акъллии!
424
5
 
4
 
! Отговори
Зак преди 13 години
Жалко, че съдебният ни министър не е поне наполовина толкова силна фигура като вътрешния. До сега щяха да са направени кардинални промени и да се прибират вече.
423
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ти пък как нямате банкомати да не живееш в кумонизма
422
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Аз съм Бил по Кипър , Испания и никъде не съм видял руснак да работи като нас на грък испанец или който и да. Тези които работят са украинци. А руснака или работи за друг руснак който има бизнес в европа или работи за себе си.
421
3
 
3
 
! Отговори
Циганин преди 13 години
Евала . Българи ако може да ви се каже че сте такива . Само така. ще се самоизядете . Ще се самоизтепате и пак няма кой да вземе отношение .Такава държава няма . Не случайно Гьоринг го е казал " Див и варварски ". Срам ме е да кажа последното но е истина
420
2
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Анализа е пълен и точен, но едва ли ще те разбере чалга поколението.Рискуваш да те обвинят в комунистически уклон, и да ти обяснят, че Гугъла, чата, дрогата ,почването на полов живот на 12-13 години и тарикатлъка да изкарваш пари с далавера, а не със знания и работа е върха, короната и смисъла на целия човешки живот!А ако им кажеш, че трябва да напранвят нещо за родината, безвъзмездно-за тях ти моментално ставаш извънземен.Само лоши неща ли имаше през социализма?
419
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
сигурно си гледал италиански сериали криминлета виж хората какви лаборатори имат по косъм *** ще познаят. А нашата полиция е негодна , а на война с негодна армия обикновенно умираш.
418
1
 
2
 
! Отговори
Калин преди 13 години
а бе *** за кой ли път да ви набивам!русия няма има бивша съветска република, в международното право субекта е Руска федерация!не може ги обхване и обследване :) колкото до това, така било на навсякъде по света, е хората бягат на Запад от десетилетия!дори и вие си имате вили и имоти там... от това де сте заграбили!
417
0
 
5
 
! Отговори
7777 преди 13 години
V Bulgaria vsyako chudo za 72 h egati smeshnata darjavaBez koz,vsichko koz,kontra ha ha ha
416
0
 
0
 
! Отговори
Беатриче преди 13 години
ДО #429Аааааа,не казвам....А не мислиш ли,че това мога аз да съм го сътворила?
415
2
 
6
 
! Отговори
До участниците преди 13 години
Моля участниците във форума да не се дърлят един-дург. Темата беше : *** ли се Боко и Цоко ? Или , успяха ли да го забелят за една година ? Иначе и двамата продължават да печелят от закачките помежду ни.
414
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
То лошо няма ама в маките села няма банкомати. Преди това трябваше да задължат във всеки магазин да има Постерминал за банкови карти, *** работа искат да криминализират неплащането на осигуровки , а неплащането на зплати на свободен режим по желание на работодателя.
413
0
 
4
 
! Отговори
stenly преди 13 години
Много от вас лаят, че няма годни доказателства и свидетели и това бил проблема. О.К.! Кажете ми тогава кой луд, ще се усмели да свидетелства против мафиотите? Кой де?Държавата ще защити ли свидетелите? Ясно е ,че се изявявате като адвокатчета ,със силната амбиция да захлебите от парите на бандюгите един ден. Но се надявам,скоро законите в България да се променят, и най-накрая прокурорите да имат смелостта да вкарват престъпниците в панделата.Щом има политическа воля, доказателства ще се намерят
412
2
 
3
 
! Отговори
БАБА ВУНА преди 13 години
МИЖИ КЬОРЧО - БОЙКО КЕ ТИ БАЕ!
411
0
 
3
 
! Отговори
Maraba преди 13 години
Е напиши откъде го копна това!"Инвентарна книга"?
410
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
честита демокрация. от утре, ще си получавате заплатата по банков път-задължителнпо.