Свобода за всички арестанти от "Всичко коз"

Тримата с парични гаранции – 10 хил., 5 хил. и хиляда лв.
3 авг 2010 12:03,
115
Свобода за всички арестанти от "Всичко коз"
Свобада за всичси от "Всичко коз". Снимка: БГНЕС

Апелативният съд в София освободи под гаранция задържаните при операция "Всичко коз".

Съдът постанови парична гаранция от 10 хил. лв. за Венко Кръстев.

Още по темата

Магдалена Кръстева беше освободена срещу 5 хил. лв. парична гаранция, а Мария Китова – срещу 1000 лв.

В мотивите на съда се казва, че няма достатъчно данни за това, че тримата са били част от организирана престъпна група.

Решението на Апелативния съд е окончателно.

Dnes.bg припомня, че при акция "Всичко коз", която се проведе през юли в няколко града, МВР твърдеше, че е разбита престъпна група, извършвала данъчни измами.

Първоначално бяха задържани 10 души по обвинения, че държавният бюджет е бил ощетяван по две схеми – чрез ДДС измами и нарушение на Корпоративния данък.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


115
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
69
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Както винаги браво на българската съдебна система:((
68
10
 
7
 
! Отговори
Обективен преди 13 години
Какво ти е винавна съдебната система бре ?! Какво да правим ? Дай да вкарваме хора в затвора, само защото Цветанов е спал накриво или жена му не му е пуснала ?
67
1
 
12
 
! Отговори
Писна ми !!! преди 13 години
Ама наистина става нетърпипо !!! Да се промени закона - всички обещетения да се поемат от фонд заплати на МВР. Писна ми да плащам заради некадърноста на полицията и дознанието ни. Разберете, тези *** хралупи, ще си вземат заплатите, ще кютат до пенсия, а ние, робското българско племе ще им плащаме малоумията !!! Писна ми !!!
66
4
 
5
 
! Отговори
Луд с тесла преди 13 години
Сега гледаме сеир. Театъра на Цурко продължава. Лошо няма. Неприятното обаче ще настъпи като дойде сметката за представленията. А сметката ще дойде от Страсбург. Силно се надявам до тогава да се оттърва от българското гражданство и да не съм част от стадото, което ще плаща.
65
3
 
14
 
! Отговори
Аз преди 13 години
ИМАМЕ НАЙ-ХУМАННАТА СЪДЕБНА СИСТЕМА В СВЕТА.
64
3
 
11
 
! Отговори
Иван преди 13 години
до Малее : Ти луд ли си бе човек - каквито и доказателства да има тези хора имат милиони от кражбата.кой е тоз съдия дето ще ритне пачката.Вижте статистиката - осъдени са хора които нямат пари.
63
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
За да се укрият 250 млн. - тези трябва да са направили оборот минимум от над 1 милиард - те огромни национални компании не могат да се похвалятс такъв оборот. Важното е народа да вЕрва и да ръкопляска......и да вика ууууу по съдиите.
62
2
 
6
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Спомняш ли си , че когато Костов беше на власт бившите агенти от ДС и депутати от ДПС бяха побеснели и впрегнаха всички медии ежедневно да изсипват помия.Внасяха вотове,всяка седмица в парламента.Накрая като видяха дебелият,докараха мадридският комарджия и мошеник като му обещаха имотни облаги.Единственият политик, който открито заяви ,че ДПС е проклятието на България е Иван Костов.Аз искам да разсъждават герберите защо ГЕРБ се ползва с политически комфорт от страна на ДПС, има само леки закач
61
2
 
2
 
! Отговори
Nasko до Василев/60/ преди 13 години
Василев,Прав си, от колко време пиша в сайтовете за това, но те /изброените от теб/ предприеха *** кампания срещу този, който ги беше заврял, където им е мястото !Понеже им секна парите, секна им мерака да крадат безусловно и безнаказано, плати си цената за това, че направи Вал.борд, че изкара БГ от Шенген, че отстоя правото на Суверинитет във войната на САЩ - Югославия, да за КОСТОВ пиша, не съм му адвокат, но бих го посъветвал, да СЪДИ, вече всеки, който изнася недействителни данни за нег
60
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Играйте карти не са вредни!
59
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
за сибир требваше а *** пропуснах ме момента :)
58
2
 
12
 
! Отговори
Василев преди 13 години
Ако бяхме натикали комунистите през 90 г. в миши дупки нямаше да има Беровци,Станишевци,Царисти,Догановци,Бойковисти.Тъкмо бяха се уплашили и не знаеха къде се намират, трябваше един път за винаги да им смачкаме главите,сега щяхме да сме с Чехия и Унгария по стандарт.
57
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Тия поне ги хващат. Щото ония дори това не правеха....
56
3
 
19
 
! Отговори
MayDay преди 13 години
Ей, тоя безпристрастен съд бе..... направо ме изпълва с увереност и надежда за по-хубав живот! Всичките престъпници са в затвора - тва Бай Иван откраднал 2 хляба, Бай *** откраднал 4 кила желязо или някой рецидивист с неплатено парно! Всичките невинни са на свобода - Вальо топлото, Масларова, Маргините, Стависки, р. овч., Краси Черния! Как да не съм уверен, че живеем в правова държава?!
55
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
е как кой ще плаща??? аз ти ние, как кой??/ и кой е казал че са виновни ето съда ги пуска като невинни!! само се цепят че правят нещо смешници!!
54
2
 
17
 
! Отговори
А преди 13 години
ТАКА СЕ ПРАВИ РЕЙТИК БЕ ХОРА / АМА СМЕ ЕДНИ ОВЦЕ /
53
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
забрави да добавиш и комунисти те са най лошите понеже са с генетични увреждания :)
52
3
 
5
 
! Отговори
11 преди 13 години
Че то друго не се и очакваше нали някой отгоре и той е папкал
51
0
 
10
 
! Отговори
gygi преди 13 години
ХА ХА ХА СМЕШНИЦИ
50
1
 
4
 
! Отговори
Венко преди 13 години
Злоупотребилите фирми отдавна не се водят на мое име и документите им са изгубени. Някой дори не са и били мой, а на разни *** и неграмотни, които почнаха вече да измират.