Заради крадци на жица локомотив едва не дерайлира

Инцидентът е станал край видинския кв. "Нов път"
30 авг 2010 10:22,
139
Заради крадци на жица локомотив едва не дерайлира
Снимка: Булфото

Локомотив с композиция от три електровоза едва не дерайлира, след като крадци на електрически проводник събориха железобетонен стълб на жп линията във Видин.

Малко след полунощ дежурният служител на Локомотивно депо – Видин, е подал сигнал за паднал върху линията стълб до жп прелеза на кв. "Нов път", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Върху стълба е преминал движещият се към гара "Видбол" дизелов маневрен локомотив.

Машинистът е успял да спре, без да дерайлира, а стълбът е останал застопорен между предната и задната му ос.

На мястото са изпратени полицаи, служители на Гражданската защита и на ЧЕЗ.

Те установили, че железобетонният стълб е съборен при кражба на електрически проводник. Откраднат е кабел за ниско напрежение с дължина около 30 метра.

Екипите на Гражданската защита са отстранили падналия стълб.

Не са нанесени материални щети на дизеловия локомотив, а графикът за движение на железопътния транспорт не е бил променян заради инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
94
1
 
7
 
! Отговори
до Бачкатор преди 13 години
и да затворят пунктовете пак ще има някой да изкупува на черно и *** ще снася скрап по-евтино и пак няма да помогне. Само физическо ликвидиране на *** може да реши проблема. и да го хванат да го осъдят това е индивидуален акт, тук трябва да се гледа широко на проблема с *** престъпност и действа радикално в глобален аспект
93
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Точно преди изборите 2009 цяла София, беше залята с разлепени молби от мешерето със следния текст:" Братя роми, гласувайте за най-могъщата партия в България-ГЕРБ.Тя е единствената алтернатива..."Ето защо ББ не смее да пипне своя най-твърд електорат, за да не го загуби.Преди изботите около ФПМИ на СУ имаше стотици такива разлепени предизборни афиши.
92
1
 
7
 
! Отговори
до 91 преди 13 години
Имаш ли идея колко пари получава една *** с 5 деца?
91
9
 
2
 
! Отговори
Хасан преди 13 години
Българина му дай интернет форум да *** и да плюе, ама като ги склещим критиците с 30-на братока, глей как мълчат и гледат опулено, когато знаят, че ще има бой. :)
90
0
 
11
 
! Отговори
Манолски преди 13 години
това, трябва да си адски тъпо същество да събориш стълб и рискуваш живота на хора заради 30м кабел. *** не еволюират и не подлежат на интегриране, такива само смърт заслужават, задето тровят живота на мирните и почтени хорица
89
0
 
11
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 13 години
Ако някога се затворят пунктовете за изкупуване на скрап и тия безобразия ще спрат че и ще намалеят *** по земята българска.На тях вторични суровини им носят оснопвните приходи.Няма вторични ,няма ***.
88
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какво се карате на партиино ниво. Всички против *** и това е.
87
1
 
5
 
! Отговори
Илиян преди 13 години
ми ние на кого да върнем ***? Те са проблем във Франция, а ние какво да ги правим, като не дават да ги отстраняваме физически. Аз съм сигурен че Борисов ненавижда *** от всички вас, ама човека е с вързани ръце
86
0
 
6
 
! Отговори
Чичо от село преди 13 години
Не бойте се, бате ви Бойко ще ги бие. На тенис...
85
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Скоро и АЕЦа ще гръмне заради тях
84
0
 
11
 
! Отговори
Топчо преди 13 години
Докога управялващите ще си затварят очите за ***-това напрежение ще ескалира в един момент и тогава жална им майка и на управляващи и ба ***.Цяла Европа ги гони вече само нашите управляващи не предприямат нищо,а забелязвам ,че и журналята си мълчат за тях и не смеят да питат нищо по този така наболял проблем
83
1
 
9
 
! Отговори
ДРОМчо преди 13 години
Не ДРОМ е партньор на ГЕРБ. ГЕРБ е партньор на ДРОМ. Откъде мислите, че министите се научиха да лъжат като дърти ***?
82
1
 
20
 
! Отговори
бг преди 13 години
Истината е , че *** са абсолютно ненаказуеми и нагли в България. Трябва да се разреши със закон на българите да въведат ред с подобаващи средства, след като е ясно , че институциите на които се плаща за това, не могат или не искат да се справят с проблема. Не може и не бива повече българите да носят на гърба си тези нахални, крадливи и нагли ***.
81
1
 
12
 
! Отговори
Ариец преди 13 години
До 75.Ти си мойта кръвна група.Ако трябва ще отворя Аушвиц и аз ще сам огняра.
80
8
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ave bukluci nqkade da pi6e 4e sa *** tolkova nagli sa samo balgarite
79
1
 
4
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Не ги закачайте, че ще подадат жалба в Страсбург, за нарушение на традиционните ромски начини на живот, и пак ще трябва да плащаме...
78
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
По 100 лева отиват само за сметките им. Всички данъци, които Вие и семейството Ви плащате отиват за тях , като управляващите взимат 50% за услугата. После оправданието е, че видиш ли държавните каси нямат дъно. Ми как ще имат дъно, като *** са го откраднали и са го върнали на вторични..
77
0
 
6
 
! Отговори
мадуро преди 13 години
докога ще има в всяко село и населено място пунктове за изкупуване на желязо и цветни метали? Поради тази причина не останаха не разбити къщи по селата и не окрадени кабели и други метали.Защо се затварят очите пред тези нагли кразби и нелегални пунктове
76
0
 
6
 
! Отговори
Червената помия преди 13 години
Не, цитанската портия ДРОМ е партньор на Герб.Евророма-на БСП.Подсигурили са се за всички случаи.(а ако ДПС дойде на власт,познай от кои ще са?)
75
0
 
7
 
! Отговори
Мк преди 13 години
Аман! Как пък веднъж не излезе една положителна новина свързана с ***? Дано да ги осъдят на бая години тия ***. Едва ли има по безполезна *** от това племе.