Заради крадци на жица локомотив едва не дерайлира

Инцидентът е станал край видинския кв. "Нов път"
30 авг 2010 10:22,
139
Заради крадци на жица локомотив едва не дерайлира
Снимка: Булфото

Локомотив с композиция от три електровоза едва не дерайлира, след като крадци на електрически проводник събориха железобетонен стълб на жп линията във Видин.

Малко след полунощ дежурният служител на Локомотивно депо – Видин, е подал сигнал за паднал върху линията стълб до жп прелеза на кв. "Нов път", съобщават от Областната дирекция на МВР.

Върху стълба е преминал движещият се към гара "Видбол" дизелов маневрен локомотив.

Машинистът е успял да спре, без да дерайлира, а стълбът е останал застопорен между предната и задната му ос.

На мястото са изпратени полицаи, служители на Гражданската защита и на ЧЕЗ.

Те установили, че железобетонният стълб е съборен при кражба на електрически проводник. Откраднат е кабел за ниско напрежение с дължина около 30 метра.

Екипите на Гражданската защита са отстранили падналия стълб.

Не са нанесени материални щети на дизеловия локомотив, а графикът за движение на железопътния транспорт не е бил променян заради инцидента.

По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


139
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
2
 
5
 
! Отговори
edno kuni преди 13 години
Ама безкрайно си ***, те *** са са гласоподаватели на БСП...
73
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Трябва да се роди втори Хитлер но един няма да е достатъчен за тая НАПАСТ
72
6
 
6
 
! Отговори
Герберчо преди 13 години
Кради на воля, ***, важното е утре да гласуваш пак за ГЕРБ. Пък откраднотото ще го плати Дянков. От джоба на "***" българи...
71
0
 
19
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Усеща се и във въздуха даже, че скоро нещо ще се случи с "нашите събратя" ***. Просто чашата преля!!! И други малцинства има в БГ ама никой не писка толкова колкото тях. Всички си работят и си издържат семействата. Само *** не се плашат от нищо освен от работа. Оповават се на Евро рома, хелзински комитети, европейски организации за малцинствата и прочее ама вече не се издържа. Не искам аз да плащам за ***!!! Всеки месец от всеки нас отиват по 100 лева за тях от заплатите ни! Стига
70
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
абе атака ако доидат на власт ще се оправят с ***, ама ...историята показа че бсп-то и ндсв-то не обръщаха внимание на по дребните от тях крадци, може пък герб да се оправят, ще видим макар и аз да не граня големи надежди
69
0
 
21
 
! Отговори
Аксиома преди 13 години
Когато една държава се управлява по ***, *** имат право на всичко.
68
0
 
12
 
! Отговори
решение? преди 13 години
Нещо не пречи при подобни набези, военни да влизат в най-близкото *** гето и да изпразват по няколко пълнителя по ***. Па да вим после да ли ще смеят да крадат жица.
67
0
 
27
 
! Отговори
Bob преди 13 години
За *** - резервати... Явно няма да стане това с интегрирането...
66
0
 
21
 
! Отговори
Атака преди 13 години
Ами тия като ги хванат да ги съдят за терористичен акт. Защото другия път може да убият 50-100 човека!!!
65
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
30 години няма кой да ги спре. дано най после се намери някой натегач на бат бойко да си свърши работата, за която му плащаме от доста години
64
0
 
15
 
! Отговори
Safo преди 13 години
Следващия път аз и цялото ми семейство ще гласуваме за тази партия, която твърдо и категорично заяви, че ще обуздае *** престъпност. Знам само, че тази партия няма да е ГЕРБ или Атака.
63
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
днес чета ,че а някакав друг *** в Млашевци ударил полицай с тухла по главата и избягал..!!! Питам защо не го е гръмнал в миризливата глава ...!!!??
62
0
 
21
 
! Отговори
Великият Гетсби преди 13 години
Докато не затворят *** в гета с петметрови бетонни стени и бариера на входа с цял взвод въоръжени до зъби кашици, няма да има управия.
61
0
 
19
 
! Отговори
...... преди 13 години
Трябва кражбата на жици да се смята за акт на тероризъм и тези *** да се наказват. Докато има кой да им купува проводниците много ясно, че ще крадат. Нали са си крадлив народ. Друго не знаят.
60
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До кога......? *** ще ни превземат!
59
0
 
20
 
! Отговори
Ариец преди 13 години
Трябва да се проведе акция "***",на хванатите да се приложат ''Крумовите закони''.Който краде без ръце,който бяга без кръка.Ще ли да ни превземат,е от кой ще крадът после,като останат само ***.Не трябва никаква толерантност с тази ***,само бой оправя нещата.
58
1
 
25
 
! Отговори
Кумчо Вълчо преди 13 години
*** никога няма да станат българи, но българите започнахме да ставаме ***. Живеем ден за ден и го ударихме напряко през къра, защото няма алтернатива за по- добър живот. Повсеместна простотия, чалга и неграмотност.
57
0
 
12
 
! Отговори
PPP преди 13 години
Аз лично с *** "Манга" не бих се измил! Не знам за вас, но мен ме е гнус
56
0
 
5
 
! Отговори
Един Българин преди 13 години
За съжаление червена шапчице истината боли. А тя е, че политиците предпочитат да са на чело на прости и необразовани хора за да могат да ги манипулират по-лесно. Такава е тенденцията, която започна от САЩ, за съжаление не подмина и европа. При нас най-лесно е с "братчедите". Те отговарят най-добре на тези зисквания и заради борбата за власт ще ни крадат и други такива неща, а ние "нетрябва" да правим нищо,защото ще нарушим закона и нас ще съдят.
55
0
 
42
 
! Отговори
Зелената барета преди 13 години
Във Франция жандармерист застрелва *** защото не се подчиниява на заповедта му и го е нападнал. На другия ден цяла тумба *** нападат сградата на жандармерията. Ето тази е причината Саркози да изселва български и румънски ***. Французите не си играят на шикалки.