Полицаи се млатят в селска дискотека

Единият счупил два зъба на 21-годишен младеж
Обновена: 30 ное 2010 15:02 | 29 ное 2010 10:56,
112
Полицаи се млатят в селска дискотека
Снимка: БГНЕС

Двама служители на МВР са участвали в сбиване в дискотека „Торнадо” във видинското село Неговановци, съобщиха от полицията.

Мелето било между между две компании – едната от с.Ново село, а другата от с.Винарово.

По-късно в полицията 21-годишен от Винарово се оплакал, че при възникналия масов побой са му счупени два зъба от граничен полицай.

Единият служител на МВР е 22-годишен полицай от РУП-Видин, който е в платен годишен отпуск, а другият е 24-годишен граничен полицай от Брегово.

Местопроизшествието е посетено от следовател. Продължава работата по изясняване на случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


112
Още по темата: дискотекабой
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
2
 
2
 
! Отговори
Kristina преди 13 години
spored men boi bez ni6to ne e imalo i ne vqrvam 4e policaq ot novo selo bi riskuval karierata si poznavam go li4no i sam ubedena 4e za da vaznikne boq toi e bil napadnat i naistina vestnicite dosta sa napudrili istoriqta.A i ne razbeiram za6to nqkoi ot komentatorite po nadolu iskat disciplinarno uvolnenie ne sa te horata koito imat pravo da sadqt ne mislq 4e nqkoi nisko obrazovan *** moje da narejda sadbata na nqkogo!
98
0
 
3
 
! Отговори
pi4a преди 13 години
Prosto tezi policai gi poznavam. Tova gopravat za poreden pat.Selenduri???
97
0
 
6
 
! Отговори
далила преди 13 години
до:13 сашо възможно е и ще ти кажа защо.Познавам едно много способно момче,отличник владееш английски което е потомък на 4 поколение полицаи /ТРАДИЦИЯ/ та това според вас пишлиме ще стане полицай с убеждение не от ония глупавите,а много по умен от теб.Сега е на двадесет и до двадесет и две години ще има трудов стаж с полагащи му се отпуски.Да е връзкар НЕ Е,ЗАЩОТО СЕ ДОКАЗА НА ВСИЧКИ ИЗПИТИ ОТЛИЧНО.Пасти да ядете но не всички са такива за каквито ги взимате.Има и много добри.
96
1
 
2
 
! Отговори
r преди 13 години
Моля сигналът за неуместен коментар да не се зачита. Беше изпратен поради грешка . И съм съгласен с човека. Обикновенно полицаите си седят и си пият, без да се интересуват от другите. Ако е станало меле, то са били предизвикани.
95
0
 
11
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
... се сблъсквам. Колкото и пъти да прочета нещо на което съм бил свидетел, НИКОГА ама НИКОГА не е изтипосано от медиите както е било в действителност понеже търсят винаги сензации! За това не гледам телевизия и не чета вестници, защото истината е някъде там, но не и в маериалите които четем!
94
0
 
15
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
... е със сцепена брада, а другия със счупена ръка и нос и това не е, защото не могат да се бият понеже ги познавам добре момчетата, а понеже *** от с. Винарово са безмозъчни и не мислят с какво удрят. Колко табуретки се счупиха от главите на хората, които НЕ започнаха боя не можете да си представите. Има сцепени глави едната с 3 шева, другата с 6 и един който го лепиха! Обаче виновниците за мелето се изкараха жертви и полицаите да го духат нали??? Ей това е поредната простотия с която с
93
2
 
16
 
! Отговори
Очевидец преди 13 години
Извинявам се много, но след като прочетох коментарите, няма как да стоя безучастен! Аз присъствах в дискотеката и видях как се развиха събитията! Но понеже вестниците винаги търсят сензация и повечето хора мразят полицията така се извъртат нещата, че пак полицаите виновни. От масовата бойна сцена която гледах и не можех да повярвам, че се случва излиза според статията, че полицаите са виновни и са счупили два зъба на 21 годишния *** от Винарово. А никой не казва, че единия полицай е със сце
92
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Made in BG ...
91
1
 
5
 
! Отговори
ioannidis преди 13 години
Нашата родна полиция ни... бие
90
4
 
2
 
! Отговори
D2007 преди 13 години
Полицай с връзки..........такива са... и без мозак и обзование...
89
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ми да не мислиш лесно, че се намират желаещи за гранични полицаи в *** на географията, що не отидеш ти в тия диви райони ?
88
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
ПРОСТАЦИ СЕЛСКИ,ТОВА МИ БИЛО ПОЛИЦИЯ,КОГА ИЗУЧИХА ЧЕ И ПОЛИЦАИ СТАНАХА,КАТО СА НА 22 И 24.
87
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
защото откакто изписаха веждите на следователите, те се занимаватсамо и единствено с престъпления в чужбина, шпионство, диверсия (щото ври от такива) и извършени от полицаи ...затова останалите около 500 следователя взимат едно добри 2500 лева на месец ....като годишно я разследват десетина дела, я не ..в същото време дознателите в МВР за 800 лева на месец им се падат по 150-200 дела годишно (при това тежки престъпления - убийства, престъпни групи и останалите) смях !!
86
1
 
4
 
! Отговори
toshko преди 13 години
BRAVO,policai,selska,diskoteka ,boi...vsi4ko si e kakto trebva,bg model
85
0
 
3
 
! Отговори
Бай Whoй преди 13 години
Тия що не са извикали полиция, а са извикали директно следовател? А ако се сбият следователи, кой ли ще ги разтърва?
84
1
 
12
 
! Отговори
EmO преди 13 години
Кви полицаи са тия на по 22-24 години ?
83
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
samo taka-boi trqbva da ima,tupanici da se razdavat,kruv da se lee-eiiiiiiiii tupi chengeneta
82
0
 
3
 
! Отговори
EVALLAA преди 13 години
shtom i policaite po4naxa van uvo na tiq smeshnici samo kupanka sa tarsili
81
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Какъв е тоя израз "Полицаи се млатят"? Правилният израз е "Полицаи се държат недостойно, като увреждат имиджа на полицията" (доколкото е правилна и думата "имидж", ама нейсе...) А във второто изречение трябваше да има информация за наложеното дисциплинарно наказание на мизерниците - по възможност незабавно дисциплинарно уволнение...Буревестников, когато бяха милиционери, обикновено им се случваше горе-долу това, което написах по-горе. Виж, сега не се случва.
80
2
 
15
 
! Отговори
Веско Маринов преди 13 години
Родната милиция ни Гази :))