Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена

Британката изглеждала силно притеснена и плачела
15 май 2011 08:47,
86
Жертвата на българина в Тенерифе се оплакала, че е следена
Снимка: Reuters

Обезглавената от българина на остров Тенерифе британка е била следена от нападателя си малко преди убийството, съобщи "Дейли мирър".

60- годишната баба на петима внуци Дженифър Милс -Уестли забелязала преследвача си и влязла в офиса на трудова борса, за да каже на социалните работници там, че е следена. Британката изглеждала силно притеснена и плачела. От трудовата борса изпратили охранител да огледа района.

Когато преследвачът изчезнал от района, жената си тръгнала от офиса на трудовата борса и влязла в близък китайски супермаркет, където била нападната от българина, намушкана много пъти с нож и накрая обезглавена.

Още по темата
Близки на жертвата я описаха вчера като невероятна жена и майка за пример. Същевременно за нападателя се твърди, че в миналото е бил замесен и в други случаи на насилие.

Според "Дейли мирър" сега властите на остров Тенерифе ще трябва да отговарят на доста неудобни въпроси във връзка с твърденията, че британката е потърсила помощ срещу нападателя си малко преди убийството.

 

(БТА)
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


86
Още по темата: Тенерифеобезглавена
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
1
 
0
 
! Отговори
rosalina преди 12 години
s tozi 4ovek se zapoznax slu4aino v kipar i sajalqvam naistina 4e go poznavam. takava gnusotiq neznam kakuv trqa da si za da q napravish no opredeleno tova ne e nito MUJKA nito 4OVESHKA postupka!
82
1
 
0
 
! Отговори
do 82 ot ib**a преди 12 години
May si qla dosta rqzani pi***i shtom si se ozverila tolkoz, hahahahahaha
81
2
 
5
 
! Отговори
DO 67 OT ZAKONA преди 12 години
Abe ti ne pravish li razlika mejdu turski bulgari i BULGARI?????? NIAMA TURSKI BULGARI. IMA GADNI TURCI S BULGARSKI PASPORTI. TAKA CHE NE BULGARITE SE POKAZVAT NAVSIAKUDE,A DRUGI NACIONALNOSTI *** S BULGARSKI DOKUMENTI. JIVEIA V AMSTEERDAM 15GOD.TAKA CHE ZNAM SHTO ZA REZANA PAPLACH E TUK. SRAM ME DA KAJA CHE SUM BULGARKA,ZARADI TIAH,NO VSE PAK KAZVAM I OBIASNIAVAM NA BELITE HORA TUK,CHE I NIE IMAME PROBLEMI S CHERNITE,NE SAMO TE.
80
3
 
2
 
! Отговори
Zakona преди 12 години
Bravo chovek. PODKREPIAM TE OTVSIAKUDE.
79
1
 
2
 
! Отговори
Zakona преди 12 години
Tozi sus sigurnost ne e bil bulgarin,a niakoi *** ot provinciata. PRAVETE RAZLIKA MEJDU HORATA,MOLIA VI.
78
2
 
1
 
! Отговори
черен хумор преди 12 години
:))) Дженифър Милс -Уестли за 60-т години не е ли разбрала, че клюкарите и предателите се наказват строго, без право на обжалване!
77
1
 
4
 
! Отговори
ганю преди 12 години
Нркоман и алкохолик......деградирал от всякъде.....
76
2
 
3
 
! Отговори
До 72 преди 12 години
Тогава, ще се наложи ние сами да ги "излекуваме"!Я се замислете,ако е ваш близък или дете?????
75
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Смърт чрез убиване с камъни!Да не умира лесно!
74
20
 
6
 
! Отговори
асере преди 12 години
БЪЛГАРИТЕ ***!!!!!!!!!!!1
73
2
 
27
 
! Отговори
Встрани преди 12 години
Леко встрани от темата. По повод мнение по долу за това ,че българина си показва рогата навсякъде. Семейството ми посрещна Нова година в Гърция. Повече от половината гости на хотела бяха българи. За новогодишната вечеря всеки се редеше да си вземе вкуснотии и докато чаках гледах какво си взимат хората. Един българин спря до някакви зелени листа в които имаше скариди и с ръце бръкна и ги обра всичките в чинията си, до последната. Гърците гледаха като гръмнати ,направо онемяха. Аз също.. от срам!
72
1
 
10
 
! Отговори
жалко преди 12 години
Като размисля, не може човек да се опази от психично болни.Когато купуваш жилищв, как да поискаш медицинско от съседите?Дори и хипотетично да представят, то по-късно всеки може да се разболее.А хората, с които се разминаваме по улици, магазини, екскурзии?????
71
1
 
11
 
! Отговори
до 8 преди 12 години
Те психично болните ЗАТОВА са страшни, защотот НИКОЙ не може да ги осъди!!!.Казват:невменяем и толкова! Уж ги прибират, но след най-мнго месец-до три, ако е убил човек го пускат, зашото:1. Болниците НЯМАТ пари и гледат да намеря някой от семейството да обещае, че ЩЕ МУ ДАВА лекарствата.2. ПОне от 30 години има ТЕНДЕНЦИЯ психично болните да СЕ ПРИОБЩАВАТ към ежедневния нормален живот, а да не се отделят И 'сегрегират"( същото като с ромите!!!).
70
9
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Колкото на някой петносан изроден поради кръвосмешения Англичанин му пука, че в България от 21 години ни избиват и унищожават точно подкрепяни от Англия хора, то толкова и на мен ми пука че на тази са и резнали тиквата...
69
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
В този сайт има не-Българи..Който слагат минуси на явни коментари отнасящи се към Българския ИНТЕРЕС ! Ясно е от кои раси са...
68
6
 
6
 
! Отговори
dsa преди 12 години
za towa darjavata ni nikoga nqma da se opravi,zashtoto se podcenqwate glypaci ... AS PAK SE GORDEQ CHE SAM BALGARIN I TIQ KOITO NE IM XARESVA 4E SA BALGARI DA MI QDAT KURA I DA SPRAT DA MRANKAT PO FORUMITE KATO PYTKI !!!!
67
11
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Никой не трябва да се *** с Българите...Търоят, търпят, но като им писне...ще фърчат глави :)
66
3
 
14
 
! Отговори
Ясен преди 12 години
Елате в Амстердам да видите за какво става въпрос, то българина където и да отиде си показва магарията, преди около 4 години тук отрязаха главата на един турчин, касапите бяха две турчета от България, резнали му тиквата щото имал да им дава 5.000 евро и ги овъртал с месеци, на наще им писнало издебнали го и главата на тепсия
65
3
 
2
 
! Отговори
Duncan MacLeod преди 12 години
In the end there can be only one ..
64
3
 
13
 
! Отговори
имигрант циганин преди 12 години
за комплекасарите като тоя Атила:Проблема е че българите изпростяват все повече и мозъците им прогресивно атрофират и скоро ще надминат ***. И думата българин ще е по-срамна от ***, :-) И как ще искате да ви наричат, а не с обидното българ?А *** ще обиждат че ги наричат българи:-)