Българинът, обезглавил британка, бил пристрастен към хероина

Намирал пари чрез кражби от приятели, разказва негов хомосексуален партньор
Обновена: 22 май 2011 13:03 | 22 май 2011 13:03,
64
Българинът, обезглавил британка, бил пристрастен към хероина
Снимка: Reuters

Българинът Деян Деянов, който обезглави възрастна жена на остров Тенерифе, се е пристрастил към хероина във  Великобритания, разказва бившият му хомосексуален любовник – шотландският строителен работник Стюарт Кросби, цитиран от вестник "Дейли мейл".

Освен че редовно пушел марихуана, Деянов си инжектирал тежкия наркотик, който правел поведението му опасно непредсказуемо.

Българинът си осигурявал пари за наркотици, като се включил в разбойническа банда и като крадял от приятели. Междувременно той обикалял гей-баровете в търсене на сексуални партньори, макар че спял и с жени.

"Не мога да си представя, че Деян би могъл да извърши нещо толкова ужасно и зло", коментира Кросби.

"Той причини много беди и неприятности, докато беше в Шотландия. Срам ме е, че съм го познавал", добавя той.

Миналата седмица Деян Деянов обезглави 60-годишната британка Дженифър Милс-Уестли в курорта Лос Кристианос на испанския остров Тенерифе.

Бившата приятелка на Деянов, 28-годишната Надя Миланова, която има шестгодишно дете от убиеца, казва, че все още живее в страх от него.

"Живея в кошмар от шест години. Наркотиците го превърнаха в различен човек от този, когото познавах. Той беше мил и внимателен, но се промени", каза тя и добави, че веднъж я е заплашил, че ще я хвърли от балкона, а в друг случай извадил нож и казал: "Ти избираш кой да умре - ти или бебето".

Друга бивша приятелка на Деянов, която имала двегодишна връзка с него, когато била на 17,
разказва, че той я нападнал, защото мислел, че тя му изневерява. Сега жената е омъжена и има петгодишно дете, но споделя, че все още изпитва ужас от него.

След като заминал за Великобритания, Деянов започнал работа на строеж в Единбург, където се запознал с Кросби, който го подслонил в дома си. Двамата започнали непостоянна връзка, по време на която Деянов обикалял гей-баровете и спял и с жени. Бил уволнен, защото не се явил на работа.

Още по темата

"Той остана при мен в Шотландия няколко седмици, но просто не можех да търпя наркотиците му и се наложи да го изгоня", разказва Кросби.

Две години по-късно българинът се появил отново, този път в компанията на друг източноевропеец на име Себастиан Великов, който бил женен, но имал хомосексуална връзка с Деянов.

Бъдещият убиец се хвалел, че си е намерил банда от източноевропейци и изкарвал пари, като заплашвал и грабел хората. Накрая си отишъл.

"Дейли мейл" отбелязва също, че семейството на Деянов било сравнително заможно по време на комунизма, но след падането на режима обедняло и се разпаднало. Брат му Елин вини него за семейните несгоди.

"Той разруши семейството ни. Баща ми фалира заради него и ни напусна пак заради него. Нещата се разпаднаха окончателно, когато майка ми полудя толкова, че трябваше да я вземат в психиатрична клиника, а Деян открадна последните пари на баща ми (еквивалентни на 3500 британски лири) и ги пръсна за наркотици и хазарт. Ще ми се да беше умрял", казва Елин.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
0
 
! Отговори
rokera преди 13 години
Lele cheta i ne vqrvam na ushite si, Xora tuk problema e drug. Na nashenitsa trqbva da mu reznat topkite, ne za neshto, ama shtoto da ne zemi da si napravi nqkoi drug xishnik, naliiiiiii ;)
41
0
 
5
 
! Отговори
Петров преди 13 години
Светкавична реакция на провокациите на лидера на Ангелите, дойде от държавните органи на реда. На секретно заседание на съвета за национална сигурност късно през нощта след инцидента предизвикан от привържениците на партия Ангелите и техния лидер, бе взето решение в името на стабилността на държавата той да бъде арестуван, въпреки депутатския си имунитет. Операцията по ареста беше извършена от служители на ДАНС и психиатричното заведение на четвърти километър, лично под ръководството на вицепремиера Цветанов. Операцията по ареста носеше кодовото название Болен. Още по-време на задържането си лицето Сайдеров, беше освидетелствано от психиатрите наблюдаващи ареста, което автоматично свали депупатския му имунитет. Обявяването му в невменяемост, ще попречи той да бъде осъден на затвор, но като особенно опасен луд, той ще бъде доживотно въдворен в психиатричното заведение.Този случай повдигна отново въпроса за психическото здраве на българските политици и дори се чу предложение, всеки политик, от депутат до премиер, да бъде подложен на психиатричен тест, който да покаже какво е актуалното му психическо състояние и дали е в състояние той да изпълнява политическите и управленски функции, които длъжността му предполага. Това предложение срещна бурна съпротива от страна на политическата класа. Според анализатори един такъв психо тест, би обезглавил държавата лишавайки я от ръководните и кадри, и би поставил на карта нейната стабилност.
40
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
trqbva da gi zatvorqt s lechkov na edno mqsto,ta da my e hubavo na slivenskiq kmet!!!!!!!!!!!!
39
3
 
3
 
! Отговори
Сидеров преди 13 години
Ехо има ли тук *** гнусни *** от тея ибрикчиите дето бачкат по строежите?Слон да ви го начука дано!Марлячи мръсни!
38
5
 
3
 
! Отговори
ДО 38 преди 13 години
А ТИ СИ СИН НА ***,МРЪСЕН ГЕЙ.
37
9
 
5
 
! Отговори
baba ty преди 13 години
С ГОЛЕМИ БУКВИ НАПИСАНО НАРКОМАН. С МАЛКИ ХОМОСЕКСУАЛИСТ. КОЕ Е ПО ЛОШОТО. АЗ ПРЕДПОЧИТАМ ДА СЪМ ДРОГИРАЖ. ВСЕ ПАК ТЕ ИМАТ ПОНЕ МАЛКО ДОСТОЙНСТВО
36
7
 
7
 
! Отговори
Ralf преди 13 години
А, още един син на Болен С!
35
0
 
2
 
! Отговори
ххх преди 13 години
АУУУУ! КАКВА ИЗНЕНАДА!!! ХЕРОИН...ТЦ, ТЦ, ТЦ
34
0
 
8
 
! Отговори
Въх... преди 13 години
Хероина не прощава никому!
33
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Не знам защо сайта крие снимката на извършителя или пък просто не разполага с такава. Въпросния "българин" е *** с обратна ориентация. Черен със сини уста. Няма начин да бъде сбъркан. Не че между българите няма престъпници ,но когато заради *** ни се носи такава слава по света - побеснявам! Не стига че са на наш гръб ,ами и мръсотия хвърлят по тия дето ги хранят.
32
13
 
13
 
! Отговори
ей българчета преди 13 години
майтап си правя бе ,не сте крадливи ,не сте престъпници ! Дори напротив много кадърни хора сте ,имате умения да се измъквате от всякакви трудности ,способни специалисти имате ,икономиката ви е в разцвета си ,понеже сте едни от най-кадърните хора !Не сте злобни ,не сте завистливи !Какво още да ви кажа ?! А щях да забравя заводите ви не ги построиха руснаците ,а вие сами ги построихте,това още веднъж доказва ,че сте кадърни ! Горе главите ,има защо да се гордеете ,не се шегувам !
31
16
 
8
 
! Отговори
Комунист преди 13 години
Наркоманчето е плод на демонокрацията-такава каквато е искахте!!!Превърнахте се в човешки ***!!"Ще плачете за социализма,*** седерастични"
30
5
 
21
 
! Отговори
до турчина преди 13 години
А между другото след като намесваш народо-психологията на българина, би ли обяснил какво кара цяло семейство да погребе дъщеря си жива, да я осакати и убие?! Тези "обичаи" още са хит в Турция! Нека не говорим, чия армия е известна със зверствата си и геноцида срещу половината си съседи.....Животът в Турция е съсредоточен в 20% от страната, всичко друго е на ниво племенно-обществен строй....
29
5
 
7
 
! Отговори
значи на българина преди 13 години
му е трябвала демокрация за да си покаже рогата и истинската същност ! Само комунизъм за българина ,от работа вкъщи и обратно и под строг контрол и бой при всяка кражба ,а сега влизат за по 1-2 г. в затвора ,който е като хотел имаш човешки права и никой няма право и шамар да ти удари !българина оценява погрешно демокрацията !
28
7
 
11
 
! Отговори
до турчина преди 13 години
....българо-мохамедани (това си ти) и *** не са и нужни! Подобни индивиди, насяващи напрежение в обществото са пренебрегнати навсякъде.... За да ти стане ясно - такива като теб са *** НА СЪВРЕМИЕТО! Дали си ти, дали е Болен Лидеров, дали е някой от Хелзинския комитет - разлика няма!
27
3
 
12
 
! Отговори
до турчина преди 13 години
Не знам как се определяш като турчин, след като явно си израстнал в България, съответно си с българско гражданство......в Турция такива "турци" като теб ги приемат за долна класа. Ако беше написал един смислен коментар, без да засягаш най-болната тема, може би мнението щеше да има стойност. Сега просто си поредния неблагодарен българин от МАЛЦИНСТВАТА! Просто няма как по друг начин да те оприличи човек. Жив и здрав, харчи си парите от строежа, но не се връщай! На България подобни българи.....
26
5
 
8
 
! Отговори
Луд преди 13 години
Тоя откаченият сигурно е рода на Болен Лидеров, който е бил гей, и чийто доведен син е наркоман, въпреки, че Болен го направи евродепутат.
25
9
 
5
 
! Отговори
Boroka преди 13 години
Ахмангалииииии Убивам ви еи,и тъи като скосо ще има бан -Искам да ви кажа ,че не сажелявам за нищо което сам написал тук за довиждане .Да ви е...а маиката ***
24
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
До 21 Ами "Dnes".bg не знаят дали приятеля му има пари.Ако има пари е гей,но ако няма си е чист ***.Предполагам за това е написано хомосексуалист.
23
6
 
4
 
! Отговори
Фройд преди 13 години
И за най-големият лаик е ясно, че този човек страда от тежка форма на психично заболяване. Най-вероятно за параноидна шизофрения. Всички симптоми ги има изброени в пресата.Аз друго не мога да разбера. Защо медиите се опитват да прехвърлят вината върху наркотиците? Първо беше марихуаната, сега е хероина.