Българинът, обезглавил британка, бил пристрастен към хероина

Намирал пари чрез кражби от приятели, разказва негов хомосексуален партньор
Обновена: 22 май 2011 13:03 | 22 май 2011 13:03,
64
Българинът, обезглавил британка, бил пристрастен към хероина
Снимка: Reuters

Българинът Деян Деянов, който обезглави възрастна жена на остров Тенерифе, се е пристрастил към хероина във  Великобритания, разказва бившият му хомосексуален любовник – шотландският строителен работник Стюарт Кросби, цитиран от вестник "Дейли мейл".

Освен че редовно пушел марихуана, Деянов си инжектирал тежкия наркотик, който правел поведението му опасно непредсказуемо.

Българинът си осигурявал пари за наркотици, като се включил в разбойническа банда и като крадял от приятели. Междувременно той обикалял гей-баровете в търсене на сексуални партньори, макар че спял и с жени.

"Не мога да си представя, че Деян би могъл да извърши нещо толкова ужасно и зло", коментира Кросби.

"Той причини много беди и неприятности, докато беше в Шотландия. Срам ме е, че съм го познавал", добавя той.

Миналата седмица Деян Деянов обезглави 60-годишната британка Дженифър Милс-Уестли в курорта Лос Кристианос на испанския остров Тенерифе.

Бившата приятелка на Деянов, 28-годишната Надя Миланова, която има шестгодишно дете от убиеца, казва, че все още живее в страх от него.

"Живея в кошмар от шест години. Наркотиците го превърнаха в различен човек от този, когото познавах. Той беше мил и внимателен, но се промени", каза тя и добави, че веднъж я е заплашил, че ще я хвърли от балкона, а в друг случай извадил нож и казал: "Ти избираш кой да умре - ти или бебето".

Друга бивша приятелка на Деянов, която имала двегодишна връзка с него, когато била на 17,
разказва, че той я нападнал, защото мислел, че тя му изневерява. Сега жената е омъжена и има петгодишно дете, но споделя, че все още изпитва ужас от него.

След като заминал за Великобритания, Деянов започнал работа на строеж в Единбург, където се запознал с Кросби, който го подслонил в дома си. Двамата започнали непостоянна връзка, по време на която Деянов обикалял гей-баровете и спял и с жени. Бил уволнен, защото не се явил на работа.

Още по темата

"Той остана при мен в Шотландия няколко седмици, но просто не можех да търпя наркотиците му и се наложи да го изгоня", разказва Кросби.

Две години по-късно българинът се появил отново, този път в компанията на друг източноевропеец на име Себастиан Великов, който бил женен, но имал хомосексуална връзка с Деянов.

Бъдещият убиец се хвалел, че си е намерил банда от източноевропейци и изкарвал пари, като заплашвал и грабел хората. Накрая си отишъл.

"Дейли мейл" отбелязва също, че семейството на Деянов било сравнително заможно по време на комунизма, но след падането на режима обедняло и се разпаднало. Брат му Елин вини него за семейните несгоди.

"Той разруши семейството ни. Баща ми фалира заради него и ни напусна пак заради него. Нещата се разпаднаха окончателно, когато майка ми полудя толкова, че трябваше да я вземат в психиатрична клиника, а Деян открадна последните пари на баща ми (еквивалентни на 3500 британски лири) и ги пръсна за наркотици и хазарт. Ще ми се да беше умрял", казва Елин.

(БТА)

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


64
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
11
 
9
 
! Отговори
аааа преди 13 години
Да не би хомосексуалния партньор на тоя *** да е Волен Сидеров? И двама са луди, наркомани и ***.
21
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Кажете ми, НУЖНО ли беше да се споменава, че приятелят му е хомосексуалист?Ей, dnes.bg, стига с тези евтини провокации.
20
1
 
15
 
! Отговори
clearly преди 13 години
И както винаги инфо за тоя русенски *** получаваме от разследващите западни *** които бяха в родният му град .
19
5
 
5
 
! Отговори
17 преди 13 години
Продължавай да обиждаш,грешка нямаш!Само не знам,кой е озлобен в момента,кой изглежа като пълен *** и ***?Може би ти?Както казват от твое село: Ае, със здраве!Няма смисъл да падаме на нивото на едно мекотело!
18
10
 
14
 
! Отговори
15 преди 13 години
Жалък си!Като си турчин,що не си остана в турско?Хич не крадете,и сте невероятни!Колкото и пъти да пътувам по работа, в така наречената "твоя родина",всеки път има някакъв проблем-кражба,рекет,етс.И като си толко велик, що бачкаш неща,които никой европеец не ще да бачка,освен турците и ***.Сам се унижаваш!Жалък си!
17
18
 
11
 
! Отговори
абе една шепа хора преди 13 години
сте ,а 85% престъпници ,мошенници ,убийци !От 16 годишни започвате с престъпленията ,а *** създават семейства и се грижат да децата си !Знам ,не е нормално на тази възраст да създаваш семейство ,но е по за предпочитане от колкото да мислиш за щуротии кого да убиеш или ограбиш!На зряла възраст сте още по-закоравели престъпници ,дано в бг. дойдат китайците ,че да започнете да се чукате с тях и да се промени ДНК на новото поколение!
16
6
 
9
 
! Отговори
пловдивчанин преди 13 години
до 15. хайде само по-спокойно. Всичките на балканите си приличаме ужасно много, въпреки, че не можем да се дишаме. Скоро в един ресторант в Лондон си поръчах сметката на чист български, понеже сервитьорката беше от Кърджали. Оставих й щедър бакшиш и й казах "Чок мерси!" Тя ми каза "Довиждане, приятен ден!"
15
38
 
16
 
! Отговори
горд съм че съм преди 13 години
турчин и работя в западна Европа издарвам си парите по честен и почтен начин ,както го правят повечето турци тук ! А българите идват за да крадат и да убиват ,по долни сте и от *** ! На обекта и имаме и *** от българия ,работят хората , защо не крадат като вас ?!Винаги съм го казвал и ще го казвам ,500г. не можахме да ви отучим от този порок да крадете и вършите глупости ,ЕС също няма да може ! От мързел си разрушихте заводите ,защото трябва да се работи !
14
6
 
7
 
! Отговори
111 преди 13 години
до комуниста-абе *** не се сравнявай с българите *** смотан-*** сте наркомани и хомота...***
13
15
 
9
 
! Отговори
Комунист преди 13 години
Истинско дете на демокрацията е тоя Деян-***,дрогар и крадец-каквито са 90 % от българите!!!
12
3
 
21
 
! Отговори
Koko преди 13 години
Така е, *** и наркоманията не прощават никому!
11
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Абе щом са били заможни по времето на соца не е нито ***, нито турчин ами чист българин... ама всичките комунисти са си една порода - прости, глупави и често прекаляват с чашката или в по-лошия случай с наркотиците...
10
1
 
3
 
! Отговори
d преди 13 години
Mislq 4e ne si razbral za kakvo stava na vupros v tazi statiq. Horata koito vzimat narkotici promenqt povedenieto si, haraktera im se promenq, te stavat korenno razli4ni hora i tova se dulji ne na psihi4esko zabolqvane predadeno po mai4ina liniq, a na heroina v tozi slu4ai. Iskreno su4ustvam na vsi4kite mu blizki, za6toto te trqbva da turpqt vsi4ki negativi. A za nego... ne sum Gospod za da sudq, no mislq 4e takiva hora nqmat mqsto v ob6testvoto. Smurtnoto nakazanie trqbva da se vurne...
9
9
 
9
 
! Отговори
циган имигрант преди 13 години
Днес.бг продължава да си трае тоя *** ли е или чист българ:-)И патриотарските ни травестити използват информационната мъгла и плахо пробутват че не можело да е българ:-)Тъй де, не знаем сега дали българете или сичкото *** да прайм ***:-)
8
1
 
11
 
! Отговори
pich преди 13 години
na besiloto
7
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Да не го съдят защото в този случай е излишно, направо на гилотината.
6
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
тоя не е луд а просто наркоман.доживот!!!просто един ***.познавам го, за това коментирам.трябва да го съдят като нормален комплексар,разглезен ***
5
9
 
16
 
! Отговори
уауу преди 13 години
***-главорез ???онли ин Булгериа !
4
1
 
19
 
! Отговори
аз преди 13 години
Да не го връщат тук да си го съдят там
3
19
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Ама този е гей-***,моля....Не го наричайте българин. Не може един наркоманизиран травестит да е лицето на България в Европа. Пишете си го ***,да знаят хората.