Лазар Колев след присъдата: Премазаха ме

Получи пет присъди, най-тежката – до живот без право на замяна
Обновена: 10 юни 2011 19:03 | 10 юни 2011 18:53, Екип на Dnes.bg
654

Две доживотни присъди без право на замяна получи 31-годишният Лазар Колев. Той беше признат за виновен за изнасилването и жестокото убийство на сестрите Росица и Христина Белнейски. Най-тежкото наказание беше постановено от Пазарджишкия окръжен съд, а до решението си магистратите стигнаха след 20 съдебни заседания.

Освен двете доживотни присъди, Лазар Колев получи още три присъди в размер на общо 50 години затвор – две присъди по 15 години затвор за изнасилването на момичетата и 20 години затвор за блудство с Христина Белнейска.

Умъртвяването на младите момиче е извършено по особено мъчителен за жертвите начин. Според съдебния състав всички доказателства сочат, че именно Лазар Колев е двойният убиец от Пазарджик.

Още по темата

Той трябва да заплати кръвнина на родителите Фани и Стоимен Белнейски в размер на 400 000 лева, близо 80 000 лева разноски по делото и държавни такси в размер на 16 000 лева.

Според прокуратурата, няма втори убиец на сестрите, а втори мъж, който е участвал в изнасилването на второто момиче. По случая е образувано досъдебно производство.
Доживотните присъди Лазар Колев може да обжалва в 15-дневен срок пред Пловдивския апелативен съд.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


654
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
635
0
 
1
 
! Отговори
koko преди 12 години
Я СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСА:ЗАЩО НЕ СЪДЯТ МЕН ТЕБ ПРИЯТЕЛЯ ТИ......ОТГОВОРИ.
634
0
 
1
 
! Отговори
до 627 преди 12 години
Много си заблуден. Защо смяташ че мутрите са червени те...там дето ги изреждаш. Мутрите се появиха, след 10 ноември, когато демакрацията прохождаше и сега ги има ама ти сигурно тогава си ходил под масата
633
3
 
2
 
! Отговори
Четецът преди 12 години
Четете на сайта на Пазарджишки окържен съд - дела с голям общестшен интерес. Има си всичко. Не изказвайте мнения, неподкрепени от установени по безспорен начин факти. Изключителна работа на българската полиция и съд. Ще хванат и съизвършителят/ите, естествено доколкото същият/те ще могат да се преследват накзателно за блудство и изнасилване, съобразно установеното до този момент. Ще бъде по-трудно с другите виновни, но ще стане. Те знаят кои са, но да влезе това в съд, има доста работа занапред.
632
0
 
4
 
! Отговори
Дона преди 12 години
Един път пише че не са изнасилвани,после че са???Някой знае ли как са доказали че Колев е единственвиновник и убиец?Поддържам 641,нека се каже истинската истина,не предположения и догатки.На прокуратурата им е доста слаба ракията,но си свършихаработата да прикрият когото трябва.Нека да се съюзиме и изокаме най после!!!!
631
5
 
1
 
! Отговори
до643 преди 12 години
АЗ СЪМ ОТ ПАЗАРДЖИК И ИСКАМ ДА ВИ КАЖА ,ЧЕ ВСИЧКИ ВЕЧЕ СА СИГУРНИ ЧЕ ЛАЗАР Е УБИЕЦА.НО КАКТО ПРЕДИ МАЛКО НЯКОЙ ПИСА В БГ ВСИЧКО ТРЯБВА ДА Е СТУДИО Х И НЕЗНАМ ЗА ЩО ОЩЕ НЯКОИ НЕ МОГАТ ДА ПРУМЕЯТ ,ЧЕ ТОЗИ ***-ДОКАЗАН ПРЕСТЪПНИК Е ПОНЕ СЪУЧАСТНИК ,КОЕТО НЕГО ОПРВДАВА И НЕ ЗАСЛУЖАВА ПО-ЛЕКА ПРИСЪДА А КАТО МЪЛЧИ СИ Е ЗА НЕГОВА СМЕТКА
630
3
 
1
 
! Отговори
георги георгиев преди 12 години
има найстина и още нещо можеби -НО ЕДИНИЯ СЪС СИГУРНОСТ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ Е ТОЯ ТУЛИП ЛАЗАРЧО МАМИН.НЯМА ДВЕ МНЕНИЯ няма как да му сложат негова *** в момичетата,просто няма как,нали трябва да свършиш и тогава аз лично не виждам как,за туй мисля,че е на 1000 процента виновен.
629
0
 
1
 
! Отговори
ves666 преди 12 години
zashto toia mytra ne sabraha pari da go otvlekat ,i po malko da gorejat dokato ne si kaje vsichko.koi stoi zad garba my ,prechypili go bili otrepka.
628
1
 
2
 
! Отговори
БЪЛГАРКА преди 12 години
КОЙТО ЗНАЕ КОЙ Е ИСТИНСКИЯ УБИЕЦ НЕКА ПИШЕ ТУК НЕКА СЕ ДАДЕ ГЛАСНОСТ НЯМА ДА СЕ РАЗБЕРЕ КОЙ Е КАЗАЛ
627
3
 
6
 
! Отговори
еее преди 12 години
Аз също смятам, че има и още нещо по този случай, но се прикрива!И продължавам да мисля, че и поведението на родителите на момичетата е малко подозрително! А за децата- Бог да ги прости!!!!
626
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Аз мисля ,че той не е пряк убиец на сестрите.Знае някои неща ,може да е бил и свидетел ,но не убиец.Прикривайки истинските прави услуга на тези които се чувстват недосегаеми.за всички е ясно ,че тези които имат власт и пари правосъдие нама дори и Темида мълчи.
625
0
 
4
 
! Отговори
До Мислещ преди 12 години
и аз това го разправям и само '-' събирам. Не са наред хората тук. Все трябва да има световен заговор и конспирация за българите - за нас нещата не могат да бъдат прости...
624
3
 
16
 
! Отговори
Мислещ преди 12 години
Лазар Колев е извършител на престъплението.Най-вероятно не е единственият извършител, но това не го прави по-малко извършител. Спермата му е вътре, едно от момичетата го е драскало. Ако не искаше да лежи до живот, да беше издал другите. Сам си е виновен, че само той опира пешкира, негова воля.Той е хулиган и гамен, доказан изнасилвач още от дете. Какво го жалите бе!
623
2
 
12
 
! Отговори
Дрън Дрън преди 12 години
БГ съд ми прилича на турския (от Среднощен експрес), няма значение кой за какво всяка присъда е на око. Преди дни намалиха присъдата на отцеубиеца наръгал баща си 46 пъти и го довършил с тесла на 5 г. и 8 м. (абсолютно доказано, че е той). Сега пък Колев един куп присъди въз основа на мистериозно появили се нокти през 2009 г. + показания на рецидивист (специализирал се в услуги за полицията), и най-смешното е, че дори и на делото нямаше единно мнение кога точно са умрели момичетата!? Странно.
622
12
 
16
 
! Отговори
pazardjik преди 12 години
KOLEV E NEVINEN TOVA VSICHKO E EDIN CIRK KATO PRIKRIVAT ISTINSKIA UBIEC XORATA OT PAZARDJIK I RAYONA ZNAIAT KOI E ISTINSKIA UBIEC KOI E BLASNAL MOMICHETATA I POSLE E ISCINIRAL IZNASILVANE TAKAVA SHIBANA DARJAVA NIAMA NIKADE PO SVETA
621
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Хубаво е да даваме гласност на мнението си,без да се страхуваме за живота си!!!"Аз давам гласност ! Ако този човек е изнасилил, дори да не е убил неговото място е в затвора
620
16
 
28
 
! Отговори
face преди 12 години
Моля всеки , който смята че убиеца не е Лазар Колев да го подкрепи във Фейсбук. : СВОБОДА ЗА ЛАЗАР КОЛЕВ !!!Хубаво е да даваме гласност на мнението си,без да се страхуваме за живота си!!!Все пак могат ли да ни избият или "самоубият" всички ???
619
11
 
21
 
! Отговори
англия преди 12 години
това не е убиеца.
618
0
 
29
 
! Отговори
габъра преди 12 години
...какво да Ви кажа,много депресантско ми действа всичко,години наред чета по медии,нет хипотези,чувствам безсилие.Затриха децата,това е трагичното,два млади живота си отидоха без време и ми е много тъжно за това.Чудя се що за изверг,с какво възпитание и каква ценностна система би извършил подобно зверство и не ми го побира главата.Човешкият живот няма цена вече.Трагедия!Не знам кой е виновникът,но дано Господ ли,Карма ли,каквото има там да го накаже!!!
617
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"Довяла" успя да излъже простите хора че не съществува!
616
10
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 12 години
Защо ли имам чувството,че нашият ,,независим,, съд осъди невинен човек за да прикрие някой високопоставен ***.Склонна съм да вярвам по вече на адвоката на обвиняемият отколкото на съдиите.