Бременна с BMW блъсна линейка в София

Тежката катастрофа се размина без сериозни наранявания
Обновена: 5 юни 2012 09:44 | 5 юни 2012 08:00,
225

Снимка: Булфото
Виж други галерии »

Лек автомобил BMW блъсна линейка кръстовището на столичните булеварди "Константин Величков" и "Сливница".

Инцидентът станал снощи около 21 часа. 

Колата е управлявана от бременна в петия месец жена, но тя не е пострадала сериозно. Откарана е в болница в шоково състояние. За щастие за бебето няма опасност. 

Инцидентът е станал при преминаване на автомобила на зелен светофар, без да осигури предимство на линейката.

Колата на Спешна помощ возила към болницата възрастен човек. Била е с включени светлини, но без звукова сигнализация. Така челният удар е бил неизбежен.

Според очевидци вината за тежкото ПТП е и на двамата водачи. По случая е образувано следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: линейкакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
179
1
 
2
 
! Отговори
bez ime преди 11 години
То за това са сложили звуков сигнал на линейката,защо не е използван.Тая бременна къде е тръгнала да кара.То дори и да ти свети зелен светофар си длъжен да се огледаш за ***.Шофьора на линейката не гледа ли или си мисли че като е включил сигналите и той е бог.Да трябва да се дава път на линейката но той е длъжен също да се оглежда за *** за това и на 2-та книжките за година две
178
0
 
1
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 11 години
НА ВСИЧКИ ЖЕЛАЕЩИ НЕЧИЯ СМЪРТ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ НА ТЯХ.ВИЕ ХОРА ЛИ СТЕ ИЛИ КВО?ВСЕКИ СИ ИНТЕРПРЕТИРА КАКТО МУ Е УДОБНО ,А ЗАВИСТА НЯМА ГРАНИЦИ.НА ЧЕРВЕНО,БЕЗ СВЕТЛИНИ КАКВО ВИ ГОВОРИ,А?
177
1
 
3
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
АБЕ ЖЕНИ КАКВО ВИ СТАВА ВЕ, А ПОСЛЕ НИЕ МЪЖЕТЕ СМЕ БИЛИ АГРЕСИВНИ И СЕЛЯНИ
176
2
 
0
 
! Отговори
Ralf преди 11 години
Не мога да разбера, защо винаги трябва да се уточнява марката на колата? Като е била с БМВ какво от това. Или това един вид иде да рече тези, които карат БМВ не могат дат карат без дори да се знае кой е бил виновен в случая.
175
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Добре, че кифлата, която е карала като бясна, е добре. А хората в линейката - кучета ги яли! А възрастният човек, който е бил превозван? Той щот е трета ръка..... Кифлата, та кифла! Щот кифлата отсега не може да си опази детето, а дори не го е родила...
174
2
 
3
 
! Отговори
до дядо ми от село преди 11 години
незнам дали сме ' *** софиянци" но понеже катастрофата е станала в София е нормално да го коментираме , но виж... ако беше станало до барата , между козарника и хоремага на село Чепръчене ..., обещавам ти че нямаше *** софиянци да коментират , г-н селянино ( които най -вероятно също е дошъл в София да продава селски номера , та си не копа царевицата ...)
173
8
 
5
 
! Отговори
Дядо ви от село преди 11 години
Всички коментиращи сте *** софиянци и не ставате за шофьори! Жената е преминавала на ЗЕЛЕН светофар!!!! Линейката на ЧЕРВЕН!!! На това кръстовище жената изобщо не може да види линейката!!! Друг е въпросът, че жената е *** БЕЕМВЕЙКА и не знае, че щом е бременна, изобщо не трябва да се вози даже в лека кола и автобус!!!!
172
5
 
7
 
! Отговори
до 207 преди 11 години
според директора д-р Гелев ( които изобщо не е присъствал на катастрофата ) линейката може да е била и със коледни светлинки и параходна сирена ..., но според очевидците то си пише в статията а не се сещам кой ще е тоя на когото му свети зелено и ще намали до 20 км в час за да види дали пък случайно няма да се зададе линейка отнякъде ...всички които защитавате шофьора на линейката сте смешници , погледнато безпристрастно - той е виновен ! Ако кара без звук или светлина - не е със специален режим
171
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе загубен народ сме,всички се втурват да защитават куклата която кара като луда на кръстовище,ами ако вие сте в линейката?Дори само на буркан пак е сигнал и сте длъжни да дадете път!!!Вие знаете ли как се преминава кръстовище по закон като любители?Линейката е била НА СИРЕНА-така каза по тв Директора на Спешна Помощ София д-р Гелев.А да ви вида сега???
170
6
 
4
 
! Отговори
до 201 преди 11 години
Тоя па *** , кво ми обясняваш коя светлина с къв цвят е бе смотльо , това с буркана на боклуджийските камиони беше само пример че единствено светлинната сигнализация не ти дава предимство , *** , ти или не можеш да четеш или не разбираш това което четеш ! В случая ако линейката не е пуснала сирената - е БЕЗ ПРЕДИМСТВО !!! Я кажи ти книжката ли си купи или само теорията на листовките ?
169
1
 
12
 
! Отговори
Спиридон преди 11 години
Ако беше карала с разрешените 50 нито щеше да удари линейката, нито да размаже така автомобила си. Това е резултат от удар с поне 80, ако не и 100 ... чак носачът на линейката е откъснат.
168
2
 
7
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
listovki-kat/zdp-chapter_2_18 - член 91 алинея 1 от Закон за движение по пътищата: Чл. 91 (1) Моторни превозни средства със специален режим на движение са автомобилите и мотоциклетите, които при движението си подават едновременно светлинен сигнал с проблясваща синя и/или червена светлина и специален звуков сигнал.
167
1
 
1
 
! Отговори
Стамат преди 11 години
Беемваците са много яки! При такива удари много хубаво пазят хората вътре!
166
5
 
8
 
! Отговори
Дидо преди 11 години
Вината е изцяло на ЛИНЕЙКАТА. Поне по това което си спомням едно време на листовките, имаше точно такъв въпрос- линейка и кола. Колата на път с предмиство, линейката- не. Линейката с включена САМО светлинна сигнализация, (за звукова имаше едни допълнителни тъпотии дето се рисуват) и се пита кой е с предимство? Ми отговорът е колата, защото под специален режим на движение се разбира включени светлинна И ЗВУКОВА сигнализации. Защо шофьорът на линейката не е надул сирената, а?!
165
1
 
6
 
! Отговори
Пфф преди 11 години
До 191, А бе разбирач. Боклуджийските камиони са с оранжеви буркани. Всички коли на център 112(линейки, пожарни или полиция) са със сини. Видиш ли синя светлина спираш. Заради такива като теб, дето си мислят че като им свети зелено светофара и са богове, стават катастрофите.
164
1
 
3
 
! Отговори
... преди 11 години
Vseki petak koito jelae moje da si zanese knijkata v KAT po rayon,a ot tam shte mu VARNAT AGNETO :d celogodishna iniciativa na KAT.
163
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Интересно ми е,ако жената беше с Опел,например пак ли щяха да са такива злобни коментарите?Дайте всички бременни само в градския да се возят и да бъдат гледани на кръв,че им се прави място!Комлексари сме,ей!
162
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И пак некви комплексари почват да плюят срещу жените шофьори.И пак "малки"човечета крещят:вижте и БМВ то.Пола,професията и марката на МПС то нямат значение.Но това е друга тема.Прочетете внимателно правилника и ЗДП и може би ще разберете,че никой не може да нарушава правилата.Автомобилите със специален режим също.Писна ми да обяснявам всеки пък,когато някой *** линейкаджия предизвика ПТП. Десетки пъти съм виждал как карат.А пък нощтно време са като на "руска рулетка".
161
0
 
18
 
! Отговори
Кака Пена преди 11 години
Ай, ай, ай. Бременна с БМВ? А какво БМВ точно ще роди? Журналиста май не е много добре с българския, или поне с книжовния български. Бременна, КАРАЩА БМВ- за да е наясно какво точно става. В желанието си да са оригинални, много често, ама много често, журналистите пишат ОТКРОВЕННИ ГЛУПОСТИ...
160
12
 
14
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
ЖЕНИТЕ НЕ МОГАТ ДА КАРАТ АВТОМОБИЛИ И ТОЗИ СЛУЧАЙ ЗА ПОРЕДЕН ПЪТ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО КОЛКО СА КОМПЛЕКСИРАНИ И ЖАЛКИ НЕДО'БАНИ ПАЧИ ДАЙТЕ И ЖИГУЛА