Бременна с BMW блъсна линейка в София

Тежката катастрофа се размина без сериозни наранявания
Обновена: 5 юни 2012 09:44 | 5 юни 2012 08:00,
225

Снимка: Булфото

Лек автомобил BMW блъсна линейка кръстовището на столичните булеварди "Константин Величков" и "Сливница".

Инцидентът станал снощи около 21 часа. 

Колата е управлявана от бременна в петия месец жена, но тя не е пострадала сериозно. Откарана е в болница в шоково състояние. За щастие за бебето няма опасност. 

Инцидентът е станал при преминаване на автомобила на зелен светофар, без да осигури предимство на линейката.

Колата на Спешна помощ возила към болницата възрастен човек. Била е с включени светлини, но без звукова сигнализация. Така челният удар е бил неизбежен.

Според очевидци вината за тежкото ПТП е и на двамата водачи. По случая е образувано следствие.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


225
Още по темата: линейкакатастрофа
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
159
7
 
3
 
! Отговори
ДЗИ преди 11 години
а сега вие данакоплатците ще платите Беимвето, щото женицата не е виновна. тя бремена, ще пометне. оная *** вчера дете имала. аз пък имам коте.
158
1
 
3
 
! Отговори
разбирач преди 11 години
на никито перука джуниър жена му ще да е това
157
8
 
11
 
! Отговори
баче кико преди 11 години
ЖЕНА ШОФЕР НЯМА !
156
6
 
20
 
! Отговори
??? преди 11 години
Бе нещо не ми се върза това с " вината е на двамата участници в ПТП-то" !? Ако бременната жена е минала на зелен светофар , то тя е била с предимство , " светлинната сигнализация "може да бъде и един най обикновен мигач или присветване с фарове , линейката за да бъде с предимство трябва задължително да е и с включена сирена според правилника !!! Там изрично пише ( ...със ЗВУКОВА и светлинна сигнализация) , то ако е за буркан ... те и боклуджийските камиони имат такъв ...
155
5
 
9
 
! Отговори
Горанов преди 11 години
Лично аз съм бил свидетел как линейка точно на този булевард малко преди светофара пуска буркана за да не чака на червено. Това не е нормално, нали ? Такива шофьори трябва да бъдат санкционирани за използване на службата като предимство. Не ми се вярва жената да е виновна, повече вина има шофьора на линейката поради изброените горе фактори, които не се случват за първи път, и няма да е последен!
154
7
 
11
 
! Отговори
до тони преди 11 години
ти *** ли си? това е линейка, а не бакшиш или маршрутка, на тях ТРЯБВА да се дава път! голям си ***! сметни 2+2 -> бременна с бмв, и като видиш снимките на бавареца ти става ясно колко и е акъла
153
5
 
6
 
! Отговори
Scottish преди 11 години
жени, остави ги в кухнята за друго не ги търси.
152
0
 
5
 
! Отговори
кърт преди 11 години
ами ако беше дете гони топка, тая не е и разбрала , че се е блъснала. помислила е заметресение
151
6
 
4
 
! Отговори
силвия преди 11 години
Бременна жена не трябва да шофира. Когато сме в това деликатно положение цялата ни химия е променена като сетива. Няма да избяга купона и живота за девет месеца, бъдещи майки!
150
0
 
12
 
! Отговори
мравояд преди 11 години
да се блъснеш челно в линейка не е проста работа
149
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
VIE VIDQLI LI STE JENA V BOGATA6KA KOLA KAK KARA??? AKO NE STE ELATE V SOFIQ DA VIDITE, KARA SE BEZ DA SE OGLEJDA S EDNO OSOBENO IZRAJENIE NA LICETO, VSE EDNO - SVETA I MOI!!! OSTANALITE SA PLEBEI I TRQBVA DA SE SUOBRAZQVAT S MEN, KOLATA MI E SKUPA I MO6TNA A VIE MI PRAVETE PUT. AKO E BILA JENA S PO-OBIKNOVENNA KOLA NQMA6E DA STANE NO PARI4KITE ZASLEPQVAT O4ITE I ZAMUTNQVAT SUZNANIETO. ETO ZA6TO HORATA NE OBI4AT BOGATA6ITE, TE SE DURJAT VSE EDNO VSI4KI ZAVISQT OT TQH.
148
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
sigurno e niakoia tapa selianka kakto pove4eto koito se iztresoha v sofia za poslednite godini no da e jiva i zdrava vse pak
147
1
 
33
 
! Отговори
dsadsa преди 11 години
ЗА да има предимство линейката, тя трябва да е с включена светлинна И звукова сигнализация!Това, че било късно, тогава може да се пуска сирената само при приближаване към кръстовище, но карането без сирена е опасно, дори вечер.Все пак вечер и хората са изморени, като карат....вината е и на двамата!
146
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абсолютно съм съгласен, че зеленото не озачава "минавам като кон с капаци", но хайде че минава линейката за 1мин покрай блока и е със сирена няма какво толкова да стане. Предполага се, че щом е със сирена значи бърза .. демек се движи достатъчно бързо. Едва ли ще има възможност да събуди целия квартал.Нощем пускат само лампите, защото се вижда от далеко и има ПО-МАЛКО движение по улиците. Няма задръствания и няма кой да им се пречка. 21 часа не е достатъчно тъмно за да се вижда от далеко.
145
4
 
20
 
! Отговори
да допълня и аз 155 преди 11 години
Само мрънкате, ама ако закъснее линейката що закъсняла с една минута , две минути. Относно звуковия сигнал, ако земат и нощем да се движат със звуков сигнал ( а 21:00 повечето деца и възрастни са по леглата ) ще ревнете и писнете че ви нарушават спокойствието. Няма угодия начи!!! Истината е че винаги трябва да се оглеждате за линейка или друго превозно средство със специален режим ( пожарна , полиция) , или да го кажем тъй зеленото не значи "минавам кат кон с капаци , на мен ми е зелено"!
144
3
 
11
 
! Отговори
ot BMW fen преди 11 години
Мила редакция .... случилото се не може да бъде поправено ... но можете ли да ни осведомите ... как е Плода на родилката ... дали е здрав и по вазможност какво ще е ? Дали ще е 1-ка , 3-ка ( и дано да е новата 3-ка ) , 5-ца или .... можеби 6-ца КАБРИО . Ще чакам да ни отговорите ... :)
143
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да, пише сВетофар. Също така пише, че ако свети зелено аз имам пълното право да премина през кръстовището. Ако линейката е със светлинен + ЗВУКОВ сигнал трябва да ги пропусна. Същото се отнася и за полицейските автомобили и за пожарната.
142
5
 
12
 
! Отговори
....? преди 11 години
Какво пише за бременни и малки деца ,в закона за пътищата ?В предишният закон за движение по пътищата пишеше ,че жени в положение ,бременни ,и деца до 16годишна възраст ,нямат право да се возят на ПРЕДНИТЕ СЕДАЛКИ В АВТОМОБИЛИТЕ ,камо ли да шофират...!
141
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
пише "светофари"
140
6
 
1
 
! Отговори
ДО 169 преди 11 години
А какво пише за сфетофарите и кръстовищата ,за "звуков сигнал и светлини",как се преминава от същите....?