Турчин олекна със 17 хил. евро от мнима родна булка

Чужденецът станал жертва на телефонна измама, четирима арестувани
12 юли 2012 21:20,
57
Турчин олекна със 17 хил. евро от мнима родна булка
Снимка: Impact Press Group

Полицията в Силистра арестува четирима души, които са извършвали измами с чужди граждани, съобщи МВР.

Акцията е осъществена след сигнал на турски гражданин, който се разделил със значителна сума пари. Той се запознал по телефона с родна измамничка, като от дума на дума започнали да планират съвместно съжителство.

В рамките на четири месеца, под различни предлози, турчинът превел на виртуалната кандидат булка 17 474 евро. Освен жената, в престъпната схема участвали още трима души, като всички са от Силистра.

За задържаните има данни, че са извършители на множество измами и опити за измами на граждани от Турция и страни от Европейския съюз.

По време на операцията са иззети преносим компютър, таблет, 15 документа за банкови преводи, газово оръжие без разрешително и пет мобилни телефона със SIM карти към тях.

Тепърва ще се установяват и други жертви на телефонните измамници, както и събирането на доказателства на престъпната им дейност.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
0
 
1
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
abe ya si gledaite va6ata rabotavie ste sveta voda nenapita daite rabota na horata vie hvanete pirvo golemite kradtci be borba za hliab
48
2
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
E to kurdite sa po cesni ot turcite prityax nikoga nyama dati ostanat pari ako raboti6 a turcite sa tolkova dolni ce nyama kak dati go obesnya i te prosto gledat na nas kato cesme dolna naciya ce tesa bili nai cistata naciya no as vinagi im kazvam ce ite neznayat dali nesa blgari moje nyakoi it byadovcite mu dae blgaren
47
0
 
3
 
! Отговори
до 54 преди 11 години
Виж какво в Европа има турци,но повечето са кюрди или от арабски корени и незнам си какви и вие си мислите че са турци.Истински турци много малко идват в Европа за да живеят,едно време защо мислиш че Турската република ги отпрати за Европа:)
46
0
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
e za6to dasa vinovni jenite as sam v germaniya ce tuka turcite sa bolni za jeni i sicko davat samo dasa sas nyakoya ot bg no ima ne6to drugo te taka slet tova gledat dadokarat svoi hora ot turciya v bg i tam da fklucat brak zadamoje dase dobiyat sas blgarsko grajdanstvo
45
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
може Жоро да е така,да са единични случай с туркини или българки,но по-принцип *** се занимават с тая далавера запознат съм долу горе.Търговищкия край е пълно с турско говорящи ***,доста пъти съм ходил там като им кажеш че са *** се сърдят!В България съм обикалял много и почти на всякъде има много ***,това преброяване дето го правят ми се струва фалшиво!да не слагаме всички *** под общ знаменател защото от тях има кадърни и работливи.Но мен ме хваща яд че се турчеят или българ
44
1
 
5
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
48 - Слави, не е ли парадоксално да ми обясняваш какви са *** туркините, когато България е известна единсвено с проститутките си! Преди 7-8 години на официалния англоезичен уебсайт на българското министерство на туризма стоеше един банер с надпис "Открийте прелестите на България - горещо слънце и горещи жени!" Хайде да се не правим на голяма работа, ха - все пак си знаем дори червата!
43
3
 
2
 
! Отговори
Кърджалиец преди 11 години
49 е мн прав.... Тва са срамота са Бг-турците и за държавата... Тва не е нещо ново.. От години действат тези долни човекообразни същества...
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
до Жоро това не са туркини крайно време е да разбереш,това са *** говорещи развален турски език!При българите нали знаеш има *** говорещи само български,а пък се пишат на българи!поинтересувайте се малко кой хора в коя група попадат и другия път като ги преброяват вече да ги пишат ***,калаиджии и каквито са
41
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
мдам...определено майчиния им език е свършил добра работаТурция да иска компенсации за такива деяния
40
5
 
7
 
! Отговори
Турчин с фес преди 11 години
Пада му се като ползва съмнителните западни методи за намиране на жена. Правилния начин е един - отиваш при бащата на булката, договаряте се като мъже, и вземаш качествена стока. Това дискотеки, купони, интернет свалки, ако работеше нямаше християните да се топят като лански сняг.
39
4
 
4
 
! Отговори
До ЯСТРЕБ преди 11 години
Браво!Браво!Браво!Винаги казваш истината.Коментарите ти са 6+
38
1
 
2
 
! Отговори
манго преди 11 години
СЕГА,ЧЕСТНО КАЗАНО НАЩИ *** С ТОВА ПРЕЖИВЯВА ,КОЙТО НЕ ВЯРВА ДА ДОЙДЕ В СИЛИСТРЕНСКО И ШУМЕНСКО ,НЕ САМО ТУРЦИЯ ПРАЩА И ГЕРМАНИЯ,БЕЛГИЯ УХОЛАНДИЯ И Т.Н. АМА НАЙ ДАШНИ СА РОДНИТЕ СОЦ.ГРИЖИ-ДА ЖИВЕЙ ***...
37
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЯСТРЕБЕ ей дживгар видех ти фейсбука готина майка имаш баш туркиня баш евала и прая хех ехех
36
0
 
1
 
! Отговори
makita преди 11 години
В къщи имам 7 мобилни телефона.Три от тях не съм използвал от 4 години. Единия след програма с предпране в пералнята се използва само за будилник. Трите са действащи. Всички са със сим - карти. А сега де :)
35
1
 
4
 
! Отговори
дознател преди 11 години
Това за иззетите "пет мобилни телефона със SIM карти към тях" кърти мивки! Не знам какво щяха да напишат ако бяха без карти :)
34
0
 
3
 
! Отговори
? преди 11 години
Ястребчо, поради каква причина бэлгарското и турското знаме си ги сложил едно до друго ? Най-малко това им подхожда или подтекста е друг ?
33
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ви кажа истината изамничката нито е от турски и нито от български произход,а е от *** произход говоряща развален турски.От Турция не вярвам някой истински турчин да се занимава,това са хора от етническия състав.Преди с един кюрдин разговаряхме по-тая тема,тъкмо и той си намерил по-телефона неква *** и щеше да и прати пари,аз го предупредих и после не знам какво стана!
32
3
 
3
 
! Отговори
Гаспачо преди 11 години
На юг е пълно с будали, тралала тралала...
31
26
 
24
 
! Отговори
_Ястреб_ преди 11 години
34 - Муспи, знам - съдейки по предишните ти коментари и пр. - че се изказваш само така - да има движение на байтове. В Турция има много смесени бракове с всички тия националности, дето си ги споменал. Сега да претендираш, па че търчат само след българки ... хайде сега! И то да се чувстват бял човек... хе-хе-хе.... Момко, в Турция има стереотип, че българките, рускините и украинките са най-лесната плячка! Не намеквам нищо - констатирам факт!
30
17
 
21
 
! Отговори
муспи преди 11 години
Защо турчина не се точи по азербайджанка, арменка, ирачка, сирийка, гъркиня, босненка и албанка щом не иска туркиня? Ястреб, обясни ни този въпрос? Обясни ни защо турчина млати *** по българка и се ръси така сякаш е бял човек. Ако не можеш да ни обясниш, мойто обяснение не го крия - защото иска и той да се чувства бял човек.