Закопчаха 16-годишен за побой над столичанин

До ареста се стигна след качването на клипче в интернет
Обновена: 16 авг 2012 16:51 | 16 авг 2012 16:44,
105
Закопчаха 16-годишен за побой над столичанин
Кадър от втория клип в интернет. Снимка: YouTube

16-годишно момче, контингент на Детска педагогическа стая, е задържано за 24 часа в Осмо районно управление за побой над столичанин.

Полицейските служители го задържали след публикуването на видеоклипа от побоя в интернет. На него се виждат как двама младежи нанасят ритници на повален на земята мъж.

На страницата имало и снимки на побойниците.

В хода на разследването се установило, че инцидентът се разиграл преди около четири месеца в градинка до блок № 9 в кв. „Слатина”.

Тази сутрин криминалистите задържали един от авторите на побоя – непълнолетно момче от София, регистрирано в Детска педагогическа стая за съучастие в кражба на мобилен телефон. Установен е и другият побойник – също непълнолетен, който в момента е извън пределите на страната. 

Клипът беше свален от интернет след публикуването му. Веднага след това обаче беше качен втори клип, на който се виждат кадри от друг побой, в който биячите са петима. Предполага се, че насилниците са от същата банда. От СДВР вече работят и по този случай.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


105
Още по темата: побойстоличанин
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
1
 
6
 
! Отговори
Андрей-Шпека преди 11 години
доживот за тия изверги! не смъртно наказание, а дожвот, за да се мъчат в панделата! и всеки ден - е*ане и бой с пи*ки, за да си спомнят какво са направили, и да разберат какво е да се гаврят с тях!
80
2
 
14
 
! Отговори
затвора в Бобов дол преди 11 години
Изкам го това Алекс (името му е курвенско ), а и онова кльоштавото - Никито ше е за Мазниа- он ги аресва клющавичките , язе не си падам по тия- нема какво да щипна
79
1
 
9
 
! Отговори
затвора в Бобов дол преди 11 години
Много сгодни са и двете , искам ги в нашта килия с Гочо Мазния , много либоф ше им правим
78
9
 
6
 
! Отговори
Аз преди 11 години
До 67 - Мишки са тези, които така са те възпитали. Иначе се ужасявам от повечето коментари тук. Как може да се борите срещу агресията с агресия? Щели да пребиете нападателите, ами вие тогава в какво се превръщате? И мислите, че така се гради ред и гражданско общество? Защо не си обърнете справедливия яд към съответните държавни органи, които трябва да си вършат работата и да раздават правосъдие?
77
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Възхитен съм от това колко е сляпо обществото ни. Докато никой не смее да каже "копче" на наркоманчетата пред блока в интернет се води инквизиция срещу някакъв *** от когото, така или иначе човек няма да стане. Същото беше и с кучето Мима, тогава какво ли не пожелахте на изверга и случая 35-то, пак. Вината е в нас, че допускаме подобни неща да се случват.
76
0
 
4
 
! Отговори
до79 преди 11 години
няма как да си ги видял- профилите са им изтрите. дай линк, може и аз са се бъркам, да ги видиме тез жалки герои
75
1
 
8
 
! Отговори
Totenkopf преди 11 години
по телевизията казаха че пишльото ще го покрият другаде извесно време .Кой е адреса на въпросния Алекс? Някой ако знае да го сподели.В края на крайщата майката на Николайчо , че отнесе гнева и агресията .... на патриотично настроените Българи
74
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Моля дайте линк със снимките им/ фейс профилите им, много ми е нужен!
73
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кажете къде са тези л*йнарчета и да ходя да ги пребия всичките. После ще кача клип как с по 1-2 удара им троша я челюстите, я ребра, я ръце. Дайте снимки и адреси и после ще пратя линк...
72
1
 
21
 
! Отговори
Totenkopf преди 11 години
Едното *** живее в района ми (дружба 1 , бл 68) .Обръснатата глава :) Ще намина скоро (няма да е днес или утре , понеже ще се покрива) към този блок, искам да се запозная с него :) явно имаме общи влечения - той скинхед , аз внук на СС-овец.Ще мине през начално военоо обучение за оцеляване- гарантирам му го. Въпреки , че съм "предупреден" от полицията да не правя лоши неща на хората , но търси си го.... един ден може и аз да съм след години в тази ситуация от неговия син (да речем).
71
0
 
15
 
! Отговори
Аноним преди 11 години
В интернет има както лицата им, така и имената им, телефоните им, акаунтите им във фейсбук, както и адресите им. :) От една страна интернет води и до такива работи - искат да се покажат пред приятелчетата и девойките, колко са "силни", правят го, снимат се и го качват в интернет. Погледнах профила на едното момче - в него има снимка на въпросните гамени,а пред тях 3 момченца паднали на колене и се молят - явно насилени да го направят. Нека сега тези родители се червят и блъскат главите си!
70
2
 
15
 
! Отговори
До 67 преди 11 години
Пубер пъпчив, ще ти дам адреса и ела ме чакайте някоя вечер...обаче преди това си намажете пубертетските *** с вазалин! Няма да ви стрелям в главата, в *** ще е , че да ви цъфнат розичките :)
69
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Същата банда като тази преби момчето от 35-то училище ,което остана без бъбрек. Имаше и други оплаквания ,бяха обирани хора в района и около НДК и полицията покри всичко! Така ще стане и с тези... За мен това е криворазбрано правораздаване. защитават побойниците ,че били малолетни и от проблемни семейства ,а жертвите да го духат ,те като да не са травмирани и осакатени...
68
0
 
24
 
! Отговори
90 преди 11 години
що за изкривено съзнание трябва да имаш , да качваш клип , че биеш някой по-слаб от теб . Ами те по точи начин стават за смях .
67
0
 
19
 
! Отговори
бръм преди 11 години
това ни донесе 23 години демокрация . Най интересното е , че подобни *** са абсолютни страхливци , видят някой дето що годе не може да им направи нищо и отиват да бият , ама я да ги удариш и почват да реват .
66
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
лелее тия пишлагари не са случили на истински мъж да ги смаже като варени картофи
65
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който се ветрове, жъне бури- това е положението.
64
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само две годишна казарма ще оправи всички малки позъорчета с оскубани вежди,татуировки и бицепси,които само в гей групичка са 'мъжкарчета' иначе като са сами не им стиска да ти се опънат!
63
24
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дъртите и средното поколение са такива мишки, че само бой, е......... и сръбско заслужават!
62
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Децата са продукт на родителите си и на средното поколение българи! Те така разбират живота. Българинът е свикнал да се кланя пред силните и да бие слабите. Младежите не правят нищо повече от това което родителите им правят в живота