Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него

Шофьорът му с положителна проба за наркотици
Обновена: 5 окт 2012 15:18 | 5 окт 2012 13:30,
148
Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него
Асен със съпругата си Димитричка. Снимка: алхив, Булфото

Прокуратурата в Дупница няма да иска продължаване на мярката за неотклонение за брата на Димитър Бербатов – Асен, който беше задържан снощи на главен път Е79. В колата, в която е пътувал, бяха открити 20 грама кокаин.

Заедно с него е задържан Николай Борисов, който е шофирал автомобила.

Съпругата на Асен Бербатов - Димитричка, не е пътувала в автомобила, но той е нейна собственост. Първоначално беше съобщено, че тя също е била в колата.

"Асен Бербатов и Николай Борисов нямат криминално минало и не се налага ново искане за задържането им“, съобщи административният ръководител на Дупнишката районна прокуратура Величка Шокова, цитирана от БТА.

Още по темата

Тя предподоложи, че тъй като Асен Бербатов имал висящо досъдебно производство за шофиране без свидетелство за правоуправление, е наел Борисов да кара колата.

Техническо средство е отчело употреба на наркотици от Николай Борисов, но взета кръвна проба ще уточни вида и количеството му, съобщиха още от прокуратурата.

Срещу Борисов и Бербатов ще бъде повдигнато обвинение по чл. 354 от НК за притежаване на наркотични вещества, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до шест години.

Досега двамата са отказали да дават показания.

"Няма значение кой кой е в тая държава", посочи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов повод ареста на брата на известния български футболист. Той уточни, че има образувано по случая досъдебно производство.

Тази нощ Асен Бербатов и Николай Борисов бяха задържани на главен път Е79 след гонка с полицията в района на Дупница. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата. Двамата бяха задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
0
 
5
 
! Отговори
Az преди 11 години
"Няма значение кой кой е в тая държава" казал ЦвЦв. Е да де ама против някой делата така ги правят, че ги оправдават, така събират доказателства, че не издържат в съда, а други даже ги "изтърват" и не ги и търсят даже. Май има значение на кого се бута и кой с кой е ортак в тази държава..
91
4
 
17
 
! Отговори
Димитричка преди 11 години
До АнонименАз се казвам Димитричка и си имам готина пичка и се возя в нова количка.
90
4
 
11
 
! Отговори
Пенчо Питанката преди 11 години
Какъв е този Бербатов че е в новините? В днешно време много хора ползват кокаин и то не само 20 грама. Какво толкова е станало? Да не е защото е с турско име?
89
2
 
14
 
! Отговори
до 105 преди 11 години
срещу 30 хил евро и етаж от къща - и митрофанки ги наричат
88
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Те да не са я кръстили онзи ден. Жената е на 20 и няколко години :D
87
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Все още ли някой кръщава децата си Димитричка?
86
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
НЯКОЙ ДА Е УЧУДЕН ?
85
7
 
14
 
! Отговори
murmashka преди 11 години
Чета отзивите и се чудя.Ама защо в България има толкова много наивни и доверчиви хора? Нима не знаете бе хора че полицията в българия арестува ,,известни" личности само по нареждане от горе с цел да ги притиснат за нещо? Намерили били дрога и то в детската седалка!!!Че то това си е отдавна известен и любим номер на продажните полицаи когато искат да задържат някого бе хора.Не знаете ли? Запомнете и знайте! Ако Цветанов решил да прибере някого та ако ще това и И Христос да бъде,ще намери дрога
84
2
 
24
 
! Отговори
12345 преди 11 години
Няколко часа по-късно от МВР съобщиха, че не е открит алкохол или наркотик в кръвта на 29-годишният Асен БербатовКъде ли е правена проврката ако е в благоевград резулататът е фалшифициран нали майка му работи там.На пълно споделям мнението на 81
83
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ABE ISTINSKI BULGARI SA !!!! GALABIN BOEVSKI , SEGA TOZI MUHLIO , VSE OT GLAD PRODAVAT DROGA ,BEDNI MOM4ETA !!! BULGARIN LI E , KLE4KA KIBRIT I 1 LITAR BENZIN
82
0
 
29
 
! Отговори
teofil1964 преди 11 години
Защо не хванат мен за наркотици.Какво е това нещо,аз не го познавам.Това нещо наркотици го знаят всички които живеят нощно време и имат пари.Те са защитени от закона и имат имунитет.Те несе притесняват от закона, закона е техен.Ашкоосум.
81
3
 
24
 
! Отговори
Българин преди 11 години
Взети са проби за алкохол и на 2мата... за наркотици само на водача на МПС-то. Смисал На Асенчо проба за наркотици не са взети ! ОЧАКВАМ ЕФЕКТИВНА ПРИСЪДА !!! Не само да вкарвате за по 1гр марихуана кокошкарите ИСКАМЕ ПРИСЪДА !!!
80
10
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Анонимен 91Я недей да злобееш и да хвърляш къчове! И ти би дал мило и драго да "търкаш пейката" някъде в чужбина, ама и това не ти се дава.Това че този е ***, не значи че трябва да плюеш по Митко. Работи момчето и си изкарва парите, без излишен шум и фиести.
79
7
 
5
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
91..ти по различен ли си от тях?
78
7
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
нещата са ясни..някой му е вдигнал мерника на баткото..но защо???
77
4
 
21
 
! Отговори
do 88 преди 11 години
пич, кви седалки, чети по- внимателно преди да коментираш... БЕБЕШКА СЕДАЛКА! не виждам какъв е проблема като никой не знае какво е било поведението им... взети са им проби за наркотични вещества... най-вероятно са имали поведение на пияни или надрусани...аре стига защита..това, че е нечий брат не го оправдава...имало ли е кока - ДА оттам натам - в ЗАНДАНА.
76
14
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
BULGARSKA RABOTA !!! KAJI MU BULGARIN I NE GO OBIJDAI POVE4E !!!
75
7
 
12
 
! Отговори
до neron преди 11 години
Неспирането на пътна полиция за проверка и преследването не е причина за пълен обиск на МПС-то и дори изкорубването на дунапрена от седалките. Онзи ден един бакшиш не спря на ченгетата, те го подгониха и няколко пресечки след това го спряха. Трябвало ли е да проверяват дали не крие нещо в тапицерията на седалките или в праговете!?
74
2
 
15
 
! Отговори
шоп преди 11 години
Ясно е, че ще се измъкне. Но ме е яд на тоя ***, че опетнява името на брат си!
73
1
 
7
 
! Отговори
neron преди 11 години
До АнонименE KAK NAGLASENA VE POLICIATO GO PRESlADVALA TOI NE E SPRIAL AKO SI 4IST SHE BIAGA6 LI S KOLATA ,I TO E IMALO ZA6TO 20 GRAMA KOKAIN :))) I GO PUSNALI XEXEEEE BULGARIO