Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него

Шофьорът му с положителна проба за наркотици
Обновена: 5 окт 2012 15:18 | 5 окт 2012 13:30,
148
Пускат Асен Бербатов, жена му не била с него
Асен със съпругата си Димитричка. Снимка: алхив, Булфото

Прокуратурата в Дупница няма да иска продължаване на мярката за неотклонение за брата на Димитър Бербатов – Асен, който беше задържан снощи на главен път Е79. В колата, в която е пътувал, бяха открити 20 грама кокаин.

Заедно с него е задържан Николай Борисов, който е шофирал автомобила.

Съпругата на Асен Бербатов - Димитричка, не е пътувала в автомобила, но той е нейна собственост. Първоначално беше съобщено, че тя също е била в колата.

"Асен Бербатов и Николай Борисов нямат криминално минало и не се налага ново искане за задържането им“, съобщи административният ръководител на Дупнишката районна прокуратура Величка Шокова, цитирана от БТА.

Още по темата

Тя предподоложи, че тъй като Асен Бербатов имал висящо досъдебно производство за шофиране без свидетелство за правоуправление, е наел Борисов да кара колата.

Техническо средство е отчело употреба на наркотици от Николай Борисов, но взета кръвна проба ще уточни вида и количеството му, съобщиха още от прокуратурата.

Срещу Борисов и Бербатов ще бъде повдигнато обвинение по чл. 354 от НК за притежаване на наркотични вещества, за което законът предвижда лишаване от свобода от една до шест години.

Досега двамата са отказали да дават показания.

"Няма значение кой кой е в тая държава", посочи вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов повод ареста на брата на известния български футболист. Той уточни, че има образувано по случая досъдебно производство.

Тази нощ Асен Бербатов и Николай Борисов бяха задържани на главен път Е79 след гонка с полицията в района на Дупница. Кокаинът е открит от полицаите в дунапрена на детско столче в колата. Двамата бяха задържани за 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
72
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
На мен ми прилича на нагласена работа. По каква причина полицията ще рови из донапрена на детското столче?!?!
71
0
 
2
 
! Отговори
neron преди 11 години
Kato se po4ne ot bashtata lejal za iznasilvane v zatvora ta se stigne do malkoto brat4e na berba ,e to prez pokolenie se predava loshiat gen na boklucite , ako beshe v USA v pandiza i nema izlizane kvi sa tia ne6ta za nqkolko grama bezobidna marihuana horata lejat v zatvora v bg a tozi videteli bil brat na Berba i go puskat . nema zakoni nema durjava -jiveem v bezpravno bezymno podobie na durjava narekla se bulgaria ,SRAM
70
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ха сега да видим мама Маргарита какво оправдание ще измисли или шофзора го е сложил там без Асенчо да разбере.На Асенчо пробата може и да е отрицателна защото анализа е правен във Благоевградската болница дето мама е старша сестра
69
0
 
16
 
! Отговори
Посетител преди 11 години
А онова момче с 1гр марихуана му дадоха 1год ефективна присъда ... парична глоба 000лв а сега какво ще стане за 20гр кока !? Ами сега ... ? Няма време .... идват избори.
68
0
 
34
 
! Отговори
мислещ преди 11 години
Абе, що всички си мислите, че са за него...20 грама не е малко количество..., скрити по този начин.. на мен по- скоро ми прилича на избиване на комплекса "и аз мога да правя пари като бате", ама нескопосано... тази кока е била за пласиране и малкия ***, за да докаже, че може да изкарва пари прави баткото за смях...
67
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Pyrwo pytuwal s neq, pa posle narkotika bil w detskoto stol4e. Sega pyk tq q nqmalo w kolata, a IMALO DORI I 6ofior, kojto e karal awtomobila i e bil drogiran. E aman ot medii s izsmukani ot prystite si nowini.
66
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
тука какво да коментираме, нали това го искате.
65
0
 
8
 
! Отговори
БФС преди 11 години
Е нема как простака Стоичков да е опетнен с черното тото, а па Бербо да е чист като сълза.У БГ-то всички сме у л...а.Само че медии услужливи народа не яде доматите с колците отдавна
64
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Е то е ясно че са действали по сигнал, но това не оправдава постъката
63
1
 
32
 
! Отговори
Мангоджери преди 11 години
Кой полицай ще рови в дунапрена на детско столче, ако няма достатъчно данни .........мислете, овци!
62
0
 
9
 
! Отговори
Да се посмеем преди 11 години
Помните ли Камен Донев в скеча за учителя с дъщеря му Димитричка? Това име мислех, че само за подигравки се ползва.
61
1
 
25
 
! Отговори
Сокол преди 11 години
Дядо Господ на единия брат давал, но от другия вземал:)Колкото е талантлив Митко, толкова явно по-*** и бездарен е разглезения му брат..язък, че сега ще го емнат пак медиите в Англия:(
60
17
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ЕДНИ И СЪЩИ *** СА ДВАМАТА БЕРБАТОВЦИ, САМО, ЧЕ ПО РАЗЛИЧЕН НАЧИН.
59
3
 
7
 
! Отговори
Ivan Grozni преди 11 години
Бербо са обадил на Ицу, Ицу са обадил на Тиквата, Тикават са оабдил на Цецо... нследите ми мисълта нали..
58
0
 
4
 
! Отговори
до rambo преди 11 години
*** си като талпа. А правописът ти, както и ника са "*** работа" отвсякъде.
57
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ДО 53.Общото е,че сега той ще дава парите които ще си делкат Борисов за това ,че си е подложил *** за да спаси малкият *** и следователя който се прави ,че не знае за какво става въпрос
56
16
 
3
 
! Отговори
Алов преди 11 години
И като е аматьор е логично да го хванат. Аз колко години преди продавах хероин по училищата да се боцкат младите и добри кинти направих.Евала на мен си правя.
55
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До rambo 61Доста развинтена фантазия имаш!
54
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ех, Димитричка сигурно друса и гюбеци в чалготеките, като я гледам как се е барнала.Лично нямам нищо против наркотиците, и аз дялкам бяло като мога, обаче да използваш дъщеря си за да криеш дрогата е грозно. Най-вероятно редовно друсат и докато е с тях...
53
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жлако за Бербатов. Колкото страхотен и велик човек е той, толкова голямо *** излезе брат му. Гледай какво нещо, един им е бащата, една майка ги е раждала а колко различни хора са. Бербатов е скромен, не се навира в скандали с манекенки, дискотеки, алкохол и наркотици, помага на децата с фондацията си. А другия гледа само къде да издруса парите, които вероятно му праща брат му. Еми какво да се прави, поняко живота и такива шеги си прави.