Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"

Момчето е сириец и е на 17 г., няма опасност за живота му
Обновена: 5 ное 2013 09:21 | 4 ное 2013 23:16, Камелия Цветанова
137
Нападнаха с нож бежанец от "Военна рампа"
Снимка: Булфото, архив

Бежанец от общежитието във „Военна рампа” в столицата е бил наръган с нож тази вечер, съобщи "Фокус".

Инцидентът се е случил в близост до общежитието малко преди 22.00 часа.

Момчето е от сирийски произход и е на 17 години, казаха хора, които живеят с него в центъра.

Неговите познати са споделили, че той се е прибирал от бул. „Мария Луиза” към мястото, където живее в момента и е бил нападнат с нож в гърба.

Засега все още не се знае колко и кои са нападателите.

По непотвърдена информация нападателят е бил един, но произходът му все още не е ясен.

Пострадалият младеж е откаран в „Пирогов“ и няма опасност за живота му.

Още по темата

Нападението става два дни, след като нелегален емигрант нападна студентката Виктория Христова в магазин в центъра на София, в който работела като продавачка.

Пострадалата също е в „Пирогов“  с няколко рани по лицето и шията.

От МВР съобщиха по-рано днес, че мъжът, когото полицията издирва във връзка с нападението над младата жена се казва Салахедин бин Аладин. Той е на 20 години и е от Алжир. Той е бил със статут на кандидат бежанец до 7 май тази година.

Единствено от „Военна рампа” излязоха с декларация, която се обяви срещу насилието и ксенофобията във връзка със случая с ранената Виктория.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


137
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
110
0
 
0
 
! Отговори
търсещ истината преди 10 години
До Атифашист От Ташева могат да се научат много неща, които се крият от други медии.Тя е много ерудирана водеща, добре подготвена по темите, които води. Това , което казва обаче е страшно, но е вярно.
109
5
 
3
 
! Отговори
До 105 преди 10 години
Абе въшкар, ти чувал ли си ,че тея ако откачат става страшно , чувал ли си ,че ще вземе да се облече в 4 кила тротил и ще отиде на някой от мирните протести , ще кресне Аллах Акбар и кво праим бре пич ??? Много знаеш ???!!!
108
10
 
3
 
! Отговори
Пурко преди 10 години
Баш ме боли к..а за мнението ти къде ще ми дадете после. Повечето писатели тука сте пълни *** къде нямате и капка мозък и цел живот страдате защото във вас няма и капка човечност. Наричате канибали хора избягали за да защитът семействата си. Ако това беше тук вие нямаше ли да убивате за да запазите децата си? Сложете се ба тяхното дередже и тогава коментирайте мухльовци такива!
107
8
 
1
 
! Отговори
Пуркоа преди 10 години
Преди да си легна тука беше пълно с *** ставам те двойно повече! Чета мненята и идейте на някакви селски бекове който още не се е съмнало и дават акъл от кварталната кръчма. На вас проблема са ви все другите, дойдеха чужденците и ви развалиха държавата, като ме ли блестехме те преди да дойдат. Кой е тоя *** който си мисли че те искат да стоят тука и да мизеруват повече от колкото от там къде са дошли? Чакат си докум, за да се махнат това че някой има интерес да става бавно тази процедура не е тяхна вина!
106
0
 
4
 
! Отговори
АНТИ а(Н)тифашист преди 10 години
До Противоконституционен си ти, ***. А за това, кой е нападнал сирийския младеж, просто *** в безвремието около ж.п. линията между София-север и Военна рампа. Там гъмжи от *** кореняк-софиянци, и денем е риск да минеш, или да чакаш влак на гарата. Фантомна територия, както в един филм за ЮАР а си влязъл, а не си излязъл. Така че не приравнявайте понятието българин с български гражданин. След време внасяните сега африканци ще са български граждани. Но за да стане дивакът човек са били необходими милиони години.За година-две не се надмогва хилядолетна изостаналост. Съжалявам, но тр
105
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПИТАМЕ ЗАЩО ХОРА БЕЗ ДОКУМЕНТИ СВОБОДНО ПРЕКОСЯВАТ БЪЛГАРИЯ И ОТ лагер на границата-ПЪСТРОГОР идват в СОФИЯ?ЗАЩО Йовчев съвсем "компетентно "обяснява,че ОХРАНАТА НА ПОСТА НЯМА НАЧИН ДА ЗНАЕ кой влиза и кой излиза,защото нямат документ?РАЗГРАДЕН ДВОР Е БЪЛГАРИЯ,АРМИЯТА взе 13 мил.БОНУС ,полицията пази240 безсрамни ПОЛИТКРАДЦИ!Който каже нещо е обявен за РАСИСТ!
104
1
 
13
 
! Отговори
platecbezumen преди 10 години
Не искам безумно да плащам за издръжката на иноверци пък били те и най окаяните. Всички други вън!!! Като се почне от децата и майките, с които се извършва най голяма демагогия!
103
4
 
15
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
България за българите.
102
3
 
18
 
! Отговори
??? преди 10 години
..............почнаха проблемите.*** които защитават неканените гости наречени "бежанци" да си ги приберат в собствените домове и да се грижат за тях ! И да попитам защо не бягат към Африка ами идват в Европа ? В собствената си държава се колят като животни , а ние тук ще ги храним и лекуваме за наша сметка.................аееее марш обратно от където са дошли !!!
101
6
 
22
 
! Отговори
123 преди 10 години
Всички, които искат Ташева и Джамбазки в затвора, да си вземат вкъщи по едно сирийско семейство и да си ги отглеждат! Ако не искат, ги пращаме в трудови лагери!!!
100
31
 
6
 
! Отговори
Атифашист преди 10 години
Ташева и Джамбазки в затвора и техните противоконституционни партии да се закрият и затрият.Не може да ръсиш призиви и да няма последствия!
99
9
 
18
 
! Отговори
do 117 преди 10 години
Присмял се хърбел на шърбел. Те ли живеят в средновековието или българите? Я се огледай и погледни на какво прилича България. Българинът е превърнат в средновековен, лесноманипулеруем, крепостен селянин. На хора като теб все някой друг им е виновен. То не бяха ***, то не бяха бежанци, то не бяха американци и руснаци и мръсни капиталисти. Ако българинът продължава с ксенофобия и национализъм ше свърши като сърбите. С разделена и разкъсана територия. *** народ - слаба държава!
98
5
 
35
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
"Бягали горките от война" бягат от собствените си сънародници. Погледнете ги в интернет как си режат главите ***. Ако тия тук избягалите бяха победили те щяха да са по клиповете и да режат главите на другата част от сънародниците си. Приютяваме пълни *** в България. Тия хора живеят още в средновековието, с по 2-3 жени, по 5-6 деца, сляпа и фанатична вяра в религията? Как очаквате да се интегрират?
97
4
 
18
 
! Отговори
йованчо преди 10 години
Вече така ще сте "добре дошли" гадна арабска ***! Не ви щем тук *** престъпни. Вън всички *** от България.
96
28
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Горкото момче! Дано ги опандизят тия ненормалници, които са го нападнали. Стига с тази ксенофобия и расизъм! Не виждате ли от какво бягат хората?! Шаблони повтаряте и плюете, защото сте неграмотни!
95
25
 
4
 
! Отговори
пешо преди 10 години
ужас, горкото момче... спрете да се дърлите кой е християнин и кой е мюсюлманин. това е човешки живот. момчето е избягало от войната и мизерията и за какво? я си представете преди 30 години когато ние сме бягали от комунизма на запад, ако и нас така ни отхвърляха и колеха... виновни са не българите или бежанците, виновно е *** ни правителство, че нищо не прави и само създава предпоставки за все повече конфликти. и не, не го казвам в името на бойко, защото и той нямаше да прави нещо различно.
94
4
 
30
 
! Отговори
VDCH преди 10 години
Това е само началото.Млад имигрант от Южен Судан уби трима в автобус в Норвегия. Тази новина е някъде в dnes.bg, дано сте я прочели.
93
0
 
19
 
! Отговори
do 115 преди 10 години
Спецчастите казваш. Ами те до един работят за мутри и бият обикновени граждани.... А тренират и се хранят с народни пари. Та не знам дали няма да са заети нашите спецчасти.
92
0
 
20
 
! Отговори
МВР преди 10 години
И бас държа, че МВР ще хване първо тия дето са били араба а после ще хване оная му работа на *** наръгал Вики. Тоя пикльо, като нищо може да направи още поразии а нашите не зная къде е камо ли за контрол да става дума. А такива като него с лопати да ги ришен вечер до софийската джамия.
91
2
 
24
 
! Отговори
rosenbosen преди 10 години
Като сме им дали подслон и храна, трябва да са мирни, и кротки! Иначе да се вдигат спецчастите и за една нощ да ги изринат всички!!!