Задържаха нападателя на Вики

Салахедин Бин Аладин намушка с нож студентката в магазин
Обновена: 6 ное 2013 09:02 | 6 ное 2013 08:54,
68
Задържаха нападателя на Вики
Салахедин Бин Аладин. Снимка: МВР

Задържан е издирваният алжирски гражданин Салахедин Бин Аладин, който е заподозрян, че е нападнал и наръгал с нож Виктория Христова, съобщи МВР.

Студентката беше нападната в нощта срещу събота в магазин на улица "Пиротска" в София, в който работела като продавачка. Момичето видяло, че посетител в магазина е взел нещо, опитала се да го спре, при което той я нападнал и намушкал с нож на няколко места.

Още по темата
Самоличността на нападателя беше установена с помощта на камерите в магазина. Преди два дни МВР разпространи снимка на нападателя.

Той е алжирец и към момента няма статут на бежанец, съобщи тогава главният секретар на МВР Светлозар Лазаров. Влязъл е в страната преди няколко месеца.

Пострадалата Виктория е с няколко рани по лицето и шията, стабилизирана е в "Пирогов".

По-късно от МВР ще дадат подробности за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
56
0
 
16
 
! Отговори
Deathstalker преди 10 години
Заловили са го гръцките ченгета. А наш'те толупи са се барали по... фуражките!
55
1
 
21
 
! Отговори
БХК преди 10 години
Дръж се момче, ние от БХК заставаме зад правото да колиш и живееш свободно, това е твоят изконна ценност, това е етническа особеност и като такава не следва да се наказва. Свобода за това красиво момче, аз Кънев дори ще те приема в дома си...Косъм няма да позволим да падне от ангелската ти главичка, а нашата адвокатка ще те пере, ще ти мие краката и ще ти прави баници за закуска. Милото момче, черно ангелче, как е страдало само, как са го гонили гадните българи ксенофоби, гадни расисти..Няма, ня
54
9
 
16
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Дa не зaклеймявaме и лепим прибързaно етикети и присъди нa цели общности и нaроди! Нямa логикa в подобно " оценявaне"!
53
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Алжирците и Пакистанците са едни от най-коварните племена това са гадни мръсни *** само с ритници се оправят много гамсъс семе са само трепане ги оправя
52
9
 
15
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Aко погледнем прaво в проблемa, не можем дa отречем, че не всичко е нaред. Не говоря рaзбирa се, зa кaквито и дa било огрaничения ( от нaцистки тип) кaсaещи бегълците. Ние не можем дa връщaме с тоягa хорa, които бягaт от тежък живот или войнa! Но бихме могли дa подобрим оргaнизaциятa, финaнсирaнето и логистикaтa около и във бежaнските лaгери. Можем дa помислим зa aлтернaтивни форми зa първонaчaлно нaстaнявaне, зa по- голям контaкт с бългaрския език, трaдиции и зaкони, не нa последно място.
51
7
 
18
 
! Отговори
млaд социaлист преди 10 години
Ето извършителят нa нaпaдението срещу нaшето момиче е зaловен от МВР. Цялaтa врявa нa т. нaр. " нaционaлисти" отиде нa хaлос. Aко си припомним обaче прикaзкaтa зa мечкaтa и селянинa с брaдвaтa, остaвa сaмо обидaтa от тежките думи. Зaщото всяко престъпление си имa конкретен извършител, който си понaся последствиятa. Кaквa е винaтa нa стотиците сирийски жени примерно у нaс, повечето от които сa мaйки, или скоро ще стaвaт тaкивa? Въпреки всестрaнния нaтиск държaвaтa и МВР рaботят!
50
0
 
23
 
! Отговори
Dadan преди 10 години
Дайте ми го!!!
49
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да бъде съден по законите на родината си. Което означава - смърт. Но понеже жертвата е жена, и то неверница, ще му се размине само с аллах акбар!
48
1
 
23
 
! Отговори
митьо преди 10 години
Позор за продажните политици! А ние им вярваме...
47
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
на тоя само една глава ще му вкарам и ще премисли живота си
46
0
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И сега к'во? Чакаме да ни осведомят, че ще го пуснат.Било то поради липса или нерегламентирано събрани доказателства, процесуални уйдурми, несвършена работа или други разни врътки и интереси...
45
1
 
28
 
! Отговори
Този преди 10 години
трябва да бъде съден, но без право на споразумение със съда! Да си излежи присъдата в български затвор и след това веднага да бъде екстрадиран!
44
0
 
32
 
! Отговори
АЗ преди 10 години
ЗАДЪРЖАН ОТ ГРЪЦКА СТРАНА НА ГРЪЦКА ТЕРИТОРИЯ ,А У НАС -ВЛЯЗЪЛ И ИЗЛЯЗЪЛ ПРЕЗ ГРАНИЦА И КПП-БРАВО БЕ БЪЛГАРСКИ ЮНАЦИ
43
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Тези емигранти не могат да се4 приспособят към ценностите на демокрацията,религията и възпитанието им не го позволява.Приемайки ги в Европа им правим лоша услуга и застрашаваме сигурността си.Те идват с желанието за по-добър живот,а единствената им възможност е да мизерстват (защото повечето са неквалифицирани) или да се включат във войната срещу "неверниците".Не всички мюсюлмани са терористи,но всички терористи са мюсюлмани.
42
1
 
42
 
! Отговори
Вунд преди 10 години
Смъртно наказание за тоя *** и незабавна екстрадация на мюсюлманите ЗАЕДНО с ***, иначе няма оправия.
41
0
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Останалите африканци трябва да го последват-екстрадация в Африка
40
0
 
35
 
! Отговори
S Alah преди 10 години
С Алах е Един Аладин сега,но след година ще са милиони,тогава Албаннската Продажна Цветлинка Йовчева какво ще правиш?! Екстрадирай фанатизираните ислямски екстремисти и главорези от БЪлгария ,спри да вземаш мръсните Турско-Албански пари Цветлине!
39
3
 
35
 
! Отговори
бай иван преди 10 години
ЦвъкЙо, ЦвъЙо, за *** на зелка не ставаш. Ще съсипеш МВР-то както другарите разсипват държавата. Оставка бе ЦвъкЙо ! Оставка!
38
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Незабавно,еднопосочно депортиране обратно на цялата *** от Африка Алжир КодИвоар,Тунис Мароко,Сомалия Африка Камерун .... и тн която нито е бежанци ,нито има нещо общо с войната в Сирия ,нито изобщо е дошла дотук с цел мирно жителство незабавно МВР да ги товари и обратно към .........
37
3
 
20
 
! Отговори
уй преди 10 години
Кой БСП-ДПС-АТАКА-ДС-КГБ депутат му плати да си каже