Моторист почина след тежка катастрофа край Севлиево

Пътният инцидент е станал по обед до разклона за село Раховци
12 юли 2014 16:29, Красимир Ангелов
17
Моторист почина след тежка катастрофа край Севлиево
Снимка: Булфото, архив

Мотоциклетист загина след тежка катастрофа на главен път София –Варна, при разклона за севлиевското село Ряховци, съобщават от МВР.

Пътният инцидент е станал около 12.30 часа днес, когато са катастрофирали лек автомобил, движещ се в посока София, и мотоциклет, движещ се в насрещното платно.

По случая е образувано досъдебно производство. Вероятна причина за инцидента е отнемане на предимство.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
0
 
4
 
! Отговори
Inkarnasion преди 9 години
Само да кажа на всички дребнави и злобни душички тук, които направо започвате да виете от кеф когато някой моторист катастрофира, и то само защото сте толкова големи прошляци че не можете да си представите че някой би могъл да изпитва удоволствие от свободата на движението и радоста от пътя докато вие злобеете и се пръскате от яд. Толкова сте жалки че няма накъде......И за ваше сведение моториста който е загинал е ударен от ПИЯН *** със 2.63 промила.Точно такъв като вас дето злобеете тук.
11
1
 
1
 
! Отговори
до рокер преди 9 години
ами по бързо да решава де, че много досаждате
10
2
 
2
 
! Отговори
рокер преди 9 години
До Чарлз ДарвинАбе,*** отдавна съм се размножил,оставил съм наследници да тровят жалката ти психика,аз няма да сляза от мотора,както и те,поне докато не реши Господ
9
0
 
5
 
! Отговори
stanislav преди 9 години
tozi chovek go poznavam licho toi i na mravkite praveshe pat. Imashe si sobstven biznes i mnogo dobro semeistvo! nito beshe kelesh a beshe si ulegnal maj! leka mu prast.
8
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Коментарите са малко .... тъй като със сигурност е установено, че мотористът пак се е правил на мъж.Иначе щеше да има "абе ти откъде знаеш, като не си бил там", "пази моториста" и пр. тъпотии.Лека му пръст на човека, но някой можеше ли да го спаси ???
7
1
 
26
 
! Отговори
Мотоексперт преди 9 години
Мотористите са основно три вида.Донори,които карат мощни мотори,не се съобразяват с нищо и умират млади.Гъзари,които карат скъпи мотори по джапанки и потник между фитнеса и кафенето,събират чувствата на селските пръчки и умират от куршум,свръх доза или от тъпотия.И третата група са така наречените рокери.Те карат най-различни причудливи мотори,Скъпи и евтини,купешки и самоделки.Карат бавно,ходят на мотосъбори,пият бира , слушат рок и правят секс.Те доживяват до дълбока старост.
6
2
 
2
 
! Отговори
ух преди 9 години
знаел е кво го чака .. всички сме пътници рано или къснот.е. и да не сте мотористи пак ще умрете. няма вечни хоралека му пръст
5
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
na Чарлз Дарвин i na desetta lainara koito go podkrepiha da vi gazi motor s kos
4
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
nestatniko- ia pogledni -pone vseki den umirat hora pregazeni ot koli- i togava shofiorite vse ima shansa da oceliatai ia pogledni kolko motoristi sa pricinili smrt na shofior v kola. men me blana kamion na pat s ogranicenia 50km/h, a spored 4engetata kamionat e karal pone sas 120km/h. spasime tova ce go vidiah da mi nalita i legnah na motora stiskaiki iako kormiloto. izhvrlime ot patoia no ne sam se tarkalial i. sto kosti mi beha potrisen, s rebra izpo4upeni vlezvil v belite mi drobove.. a sh
3
8
 
5
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
Трябва да се либерализира раздаването на книжки за мотоциклети но те трябва да важат и като документ-декларация за доброволно донорство с биомотрични данни които да помагат за бърза дисекция и и бързо експлантиране на органи и тъкани !Иначе ще продължават десетки милиони да текат към чуждестранни болници където трансплантациите животоподдържането започват от 100 000 евра до няколко милиона!
2
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
***, не слагай всички под общ знаменател! Не отричам, че има много мотористи-***, аз също не ги понасям. Но има и много свестни мотористи, такива, които ти едва ли ще забележиш, щото си кон с капаци и всички са еднакви за тебе. Не определяй кой колко живот има, за да не те споходи съдбата, смотан!
1
23
 
24
 
! Отговори
Чарлз Дарвин преди 9 години
Мотористите живеят средно 22-25 години и много рядко отделни екземпляри от това идиотско племе надживяват 30 години.Създават ужасен дискомфорт на нормалните хора, като си форсират моторите в населени места и правят *** маневри на сантиметри от пешеходци и автомобили, но природата не търпи *** и навреме ги изключва от жизнения цикъл, за да не се размножават и създават себеподобни.