Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция

26-годишният младеж е син на дупнишки бизнесмен
Обновена: 20 апр 2015 14:14 | 20 апр 2015 11:45,
84
Бивш шеф на ББЦ се заби със 140км/ч в редакция
Снимка: в. Вяра

Тежка катастрофа е станала пред редакцията на вестник "Вяра" в центъра на Дупница.

26-годишният Васко Петров, който е бивш зам.-шеф на ББЦ, се забил челно в стълбището на входа на редакцията. Младежът шофирал личният си автомобил "Ауди"- S3 с бясна скорост.

От удара колата избухнала в пламъци. Очевидецът Георги Йорданов веднага се притекъл на помощ и спасил младежа от огнената клада.

"Вадихме го със специални инструменти. Беше страшно, добре че имах пожарогасител. Момчето беше в безсъзнание. Всички в квартала се молим на Господ да оживее и да е здрав, но със сигурност е със чупен таз, а и не само това. Колата беше пред взрив. Земята се поклати. Летял е със 140 км, не със 120. Колата набира скорост бързо, защото е мощна, с 220 конски сили, тя е като ураган", разказва Йорданов пред в. "Вяра".

Петров губи контрол над автомобила точно пред редакцията. Удря се и в задната част на друг автомобил.

Животът му вече е вън от опасност, съобщиха лекари от болница "Пирогов", където е приет по спешност. Пострадалият е син на известен дупнишки бизнесмен - Стефан Петров.

Колата на младежа е напълно унищожена. Живеещи в съседство хора разказват, че водачът е бил заклещен между ламарините и го извадили, след като ги срязали.

Назначена е автотехническа експертиза, за да бъдат установени точните причини за тежкия инцидент. Васил Петров е студент в Англия, учи международно право, а семейството е едно от най-богатите фамилии в Дупница.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


84
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
61
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Искрено съжалявам че е спасен.Дано някой се досети че сега трябва да бъде осъден преди извратената му философия за божественост му да почерни някое семейство!
60
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тоз Бареков ще излезе много хитър.Почна вече камикадзета да използва.
59
0
 
1
 
! Отговори
иво преди 9 години
Ей,момчета,абе тази редакция на вестник да не се намира някъде във вилна зона,пустош!Карай на воля!Добре,че не е се забило в редакцията на вестник ,,Дейли Мирър!?
58
0
 
18
 
! Отговори
11 преди 9 години
Ако си беше заработил с труд парите за колата нямаше да кара така. Родители, не купувайте коли и мотори на децата си - нека си ги купят сами! Тогава ще имат съвсем друго поведение, а и вие няма да се обвинявате че сте им купили средство за самоубийство.
57
0
 
3
 
! Отговори
до луд с мотика преди 9 години
не го оправдавам,след като е извършил такова нарушение,тежко според мен,да си понесе последствияата,предвидени в закона...не го съжалявам че е карал с доста по-висока скорост от разрешената...дано се оправи,защото сме хора преди всичко!!!иначе това че е син на стефан душата бе само пояснение отправено към дупничанин,ако може да се сети за кого става дума
56
0
 
17
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 9 години
До do dupnichaninИ к'во като е син на стефан душата? Да не е хванал господ за шлифера? Да не би да трябва да се движи така из града, да не би да трябва да го съжаляваме че се е блъснал с 3 пти по висока от разрешеното скорост, да не би да трябва да сме съпричастни към това че се е блъснал и потрошил колата си? Трябва направо на центъра и бой с камъни. Това трябва да стане вече... вижте в арабските страни как се спазва всичко, ако ли не - на центъра и бой с камъни. Амахааа, сина на стефан душата
55
0
 
1
 
! Отговори
do dupnichanin преди 9 години
ne e zadaljitelno da go poznavash,no familiqta e naistina bogata i izvestna v dupnica...tova e sina na stefan dushata
54
0
 
34
 
! Отговори
ист преди 9 години
Сега ще го лекуваме, после ще му плащаме инвалидната пенсия. Този ще излезе по скъп на държавата от Барекофф. Добре че *** не е убил някой дете.
53
0
 
38
 
! Отговори
Луд с Мотика преди 9 години
Не е трябвало да го вадят от колата. Утре ще се забие със 140 km/h в някоя детска площадка. Тогава к'во прайм?
52
0
 
41
 
! Отговори
И за чий ? преди 9 години
И за какво го спаси ? Утре може да се блъсне със същата скорост в теб и семейството ти. Такива не заслужава да бъдат спасявани .
51
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Съжалявам, че са го спасили . Този е следващият убиец на деца БЪРЗИ СКОРОСТИ И СТАВА УБИЕЦ..
50
1
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 9 години
какъв ли е бизнесът на семейството му пратили го да учи в англия добреама какво прави сега с тази скорост в дупница няма ли изпити сесия или е откачилот много четене
49
6
 
31
 
! Отговори
Ст. Димитров преди 9 години
Като ги няма брата Галеви да слагат ред в тоя каубойски град така ще е .
48
2
 
12
 
! Отговори
Байко преди 9 години
не в Англия караше с 260 на камерати с доста мощно возило с бг номера
47
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А този селянин, така ли кара в Англия,я го попитайте!Бсирам се че той, там книжка няма!
46
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Е, надявам се да остане импотентен инвалид!Да не може да кара и да не може има още един такъв *** след себе си!
45
0
 
61
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Какъвто бащата такъв и синът! Наглец мислещ се , че е над закона и всеки!
44
21
 
11
 
! Отговори
партиен член преди 9 години
Семейството било от най богатите??????Това пък що ли не ме интересува.То момчето да се оправи.Добре че не е утрепал някой.
43
0
 
63
 
! Отговори
Така ще е преди 9 години
Ще оцелее ,няма да го съдят,няма да му отнемат книжката,таи ще му купи по нов модел до следващия път когато ще убие невинни хора и тогава ще се питате защо на са го спрели ,ще псувате и проклинате защо са го спасили.Бедна Българио.....
42
0
 
49
 
! Отговори
иван преди 9 години
каква ББЦ,каква Англия,какво право учи това ***?То по пътя нормално не може да кара, право ще раздава ?Мутри и мутрински синчета- на пилона!Колкото повече отстранени от тези-толкоз по-добре за България!