Трупът край Пловдив – заради опасен завой

Водачът на ТИР-а е в болница, за да му бъде взета кръвна проба
20 юни 2015 14:30,
9
Трупът край Пловдив – заради опасен завой
Снимка: Dnes.bg

Огледът на катастрофата между Садово и Чешнигирово продължи повече от 3 часа, а движението по натовареното шосе за българо-турската граница се отклоняваше през обходен маршрут, което пък предизвика километрично задръстване, предаде кореспондентът на Dnes.bg.

Още по темата

Един човек загина след челния удар между кола и ТИР. Инцидентът е станал малко след 7 часа сутринта на международния път за Свиленград между Садово и Чешнигрово.

На завой лек автомобил, управляван от 68-годишен турски гражданин, навлиза в лентата за насрещно движение и се удря челно в ТИР. На място загива шофьорът на леката кола.

Трупът край Пловдив – заради опасен завой
Снимка: Dnes.bg

„Според първоначалната информация колата навлязла в лентата за насрещно движение и се блъснала в тежкотоварния автомобил с иранска регистрация, управляван от 32-годишен водач”, съобщиха за Dnes.bg от полицията в Пловдив.

Водачът на ТИР-а е откаран в болница, за да му бъде взета кръвна проба.

На място са полицейски служители от Асеновград и сектор „Престъпления по пътищата”, които насочват автомобилите по обходен маршрут.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
Марков преди 8 години
Този завой изобщо не е опасен. Минавал съм от там стотици пъти. Дори няма ограничение на скоростта заради самия завой. Не знам какво му е опасното! А и всеки завой става опасен, ако сам си го направиш такъв. А човека не е гастербайтер а е от Хасково. Просто е от турски произход. Да отбележа обаче - аз по този път Пловдив - Хасково, карам със скорост 90 км/ч. И за 75 км ме изпреварват поне 200 коли! Сами преценете как карат повечето шофьори! После имало инциденти!Айде със здраве и умната на пътя!
4
2
 
1
 
! Отговори
Трътла от Берлин преди 8 години
Трупът е заспал, за това се е блъснал.
3
2
 
3
 
! Отговори
Кон преди 8 години
Молитва преди запалването на двигателя увеличава риска от катастрофа, тъй като отвлича вниманието на водача на ненужен ритуал. В карането на автомобила не присъства божия сила. Има случайни събития, и по-добре шофьорът да помисли как да ги избегне, вместо да произнася заклинания.
2
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Да пази Бог. Днес той утре може да е един от нас. Вчера той е бил като всички нас забързан и не е мислил че му остава още един ден.Затова не бъдете велики в пътната война а внимавайте и отпочивайте при умора, Става за части от секундата,Една молитва преди завъртане ключа на стартера никак не е излишна
1
0
 
2
 
! Отговори
Оногондур преди 8 години
Предполагам,че ако стане катастрофа само с ранени граждани,ще четем в заглавията "Еди кой си крайник/дроб/жлъчка/око.... край еди кое си място-заради ...."