Наквасен шофьор с 3,09 ‰ заловиха във Врачанско

Пиян, но пък се опитал да ритне единия полицай
4 сеп 2015 11:30,
20
Наквасен шофьор с 3,09 ‰ заловиха във Врачанско
Снимка: Reuters, архив

Край Враца е заловен шофьор, шофирал в нетрезво състояние, съобщиха от МВР.

Вчера в следобедните часове е получен сигнал от село Борован, че лек автомобил криволичи по пътното платно.

Колата навлизала в насрещното и била опасна за останалите участници в движението, а и преминаващите пешеходци.

Полицейски патрул се отзовал на сигнала и спрял автомобила. При проверка на 36-годишния водач той се опитал да ритне един от полицаите.

Въпреки това обаче те го озаптили и извършили проверката. Пробата му за алкохол била 3,09 промила. По случая е образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
0
 
! Отговори
До 13 преди 8 години
Напълно си прав! На 100%. Ама акъл в катаджия и милиционер е като розов слон - рядко се среща.
14
0
 
2
 
! Отговори
Заглавие преди 8 години
Г-жо Павлова, нормалното определение за такъв не е "наквасен шофьор", а потенциален убиец с автомобил. Както потенциален убиец е човек с огнестрелно оръжие на улицата (наквасен или трезвен).Наквасен може да е овчарят, който изкарва стоката на байра.
13
0
 
2
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
До 14 : Видиш ли ти, само унас не се научихме за спазваме правилата... Българина като отиде в чужбина, кара кротко, спазва всичко! Защо ли? Ами защото като му бръкнат в джобчето... Няма наказания при нас и още по-лошото - корупцията! Тоя с х5-цата ще намери свой човек в КАТ и ще мине метър, а бай Иван ще плати 100лв! Все пак съм за строгите наказания! Да полежи в затвора, пък да видим дали ще кара пил втори път!
12
0
 
3
 
! Отговори
До 10 шофьор преди 8 години
Ти "умен" ли си или да?Как успя така да изтълкуваш написаното?И да, всяко село трябва да е сигурно, че КАТ има, а дали КАТ ще е там, е съвсем друг въпрос.
11
5
 
3
 
! Отговори
До 2, 9 и 12 преди 8 години
Още ли не сте разбрали, че в безумно строги наказания, нарушенията и катастрофите няма да намалеят. В цял свят го разбраха, само в България, все още има хора с промити от КАТ мозъци, които искат все по-строги и по-строги наказания. В последните 25 години, наказанията стават все по-строги, а нарушенията стават все повече. Като станат още по-строги, ще има още повече нарушения и това е повече от очевидно. Някой от вас да се е сетил да помисли, защо е така? А мислете преди да пишете първосигнално!
10
0
 
5
 
! Отговори
Шаран_БГ преди 8 години
Защо не престанете с тия" страхотни " новини ? Един път поне напишете: трите имена на убиеца,наказателната мярка, как е приложена и как е изтърпяна !!! Това Вашето е горе-долу като оная идиотска реклама, в която се повтаря : " Да преминем на червено!" И въпреки, че там се влага друг подтекст--П Р О У М Е Й Т Е ГО : НА ЧЕРВЕНО НЕ СЕ ПРЕМИНАВА ! Можеш да минеш от бяло вино на червено вино. Но за преминаване на червено НЕ СИ И ПОМИСЛАЙТЕ! Шеги и реклами с това НЕ СЕ ПРАВЯТ !!!!
9
2
 
5
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Трябва да се въведат строги наказания за всички нарушители по пътищата! Пиян ли си, книжката за 2-3г, яка глоба която да се олихвява и такива с 1-2-3 промила малко затвор! КАТ не може да седи на всеки метър! Да насложат и повечко радари за скорост! Само яки глоби и наказания ще оправят нещата! На човек не му ли бръкнеш в джоба, не се оправя! Това важи за навсякъде, не само за България!!!
8
1
 
6
 
! Отговори
шофьор преди 8 години
Много тъпо 3! Според теб КАТ трябва да бъде у всяко село?! Много е добре , че хората са сигнализирали, зле е за приятелите му, които са го пуснали.И наистина по селата е цяло приключение да караш и да оцелееш!
7
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пиеш, хващат те и колата се спира от движение докато си наказан. Ако причиниш катастрофа, конфискация на колата.
6
0
 
10
 
! Отговори
проф.шофьор преди 8 години
пратете го в затвора белким отрезнее,това некаква анархия по пътищата кат да не дебне за висока скорост а за пияни,дрогирани и без книжки или пък за купени книжки,така ще намалеят катастрофите...
5
1
 
11
 
! Отговори
Норд Уест преди 8 години
Враца, баце!
4
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Направо да се чудиш, да караш ли в прованс или не! Изненади дебнат от всякъде.
3
1
 
4
 
! Отговори
Джедай Мастър преди 8 години
ке му джвакат пустиняко
2
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много първосигнално коментирате!Първо, защо този се решава да шофира пиян?Второ, къде е спал КАТ и не го е спрял след като очевидно този е бил пиян? Защо е трябвало хора, да сигнализират на КАТ с молба КАТ да си свърши работата?Този, че е виновен, виновен е, но не по-малко виновни са и тези, които трябва да контролират движението по пътищата, а не го правят. При нормален контрол, нарушителите ще са с стотици и хиляди пъти по-малко, а пияните няма да смеят да шофират.
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Врачански миньон - газ на жигулата, баце...