Докога? Висока скорост и отнет човешки живот...

Тежката катастрофа в столицата снощи в кадър
13 окт 2015 09:57, Александър Попов
72

Снимка: Булфото

Пореден тежък инцидент на пътя отне човешки живот. Снощи на Околовръстния път на София автомобил излезе от пътя и се преобърна в дере, като при инцидента загина мъж на около 40 години. Той се е возил на задната седалка.

Още по темата

Водачът е карал с висока скорост и не е успял да овладее колата, което е довело и до трагичния инцидент. Шофьорът е настанен в Университетска болница "Св. Анна" в тежко състояние, третият пътник в колата е с по-леки наранявания.

"Високата скорост е причината за това тежко произшествие. Автомобилът се е движил с много висока скорост в посока Симеоновско шосе. В един момент автомобилът се завърта, удря се в разделителната ивица, която е широка около 2,5 метра, поднася странично, преминава в локалното платно, прехвърля се през мантинелата и се забива в брега на рекичката, която минава покрай пътя", съобщи за Нова телевизия началникът на столичната Пътна полиция Тенчо Тенев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


72
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
12
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Връщане към планова икономика от 1989 г., рязко намаляване броя на колите и забрана на ТИР, увеличаване на вагоните на БДЖ. Магистралите на ГЕРБ са ненужни и много скъпи.
9
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
BMW е диагноза.
8
4
 
25
 
! Отговори
истината преди 8 години
ИСТИНАТА е, че материалът е ЛОШ и НЯМА КОНТРОЛ!много *** народ... карат децата си в насрещното, за да са първи на светофара!?wtf!? Колко пъти някой е виждал патрулка да гони/ глобавя "джигит" на пътя?!?!?Та то няма патрулки..
7
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
БМВ - баварка е колата, която не признава физичните закони! Яко Фики - бум бум да бичи и газта на трилитровия дизел до долу, покажи как вървят тея 200 коня, капитане, мноу въри, задай резко в завоя, не жали, гумите запали и кредита след 5 години погаси, на пичките класа покажи, който бързо кара, вади паца най - голяма! Опсааа газзз ..... в мантинелата тряс.... айдееее отиде коня у рЯката! Амин!
6
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Къде е Слахадин да ревне за фаровете?
5
2
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Вчера едно такова бмв ме изправари по Тракия, при силен дъжд, с над 140 км/ч и НАЙ - ВАЖНОТО - С ПАТЕРИЦА НА ПРЕДНА ДЯСНА ГУМА! Уникално! Факт е, че голяма част от собствениците на тези коли са безмозъчн парапитеци!
4
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До кога ли? Докато в страната ни бащина вилнее таз страшна простащина!!!
3
34
 
5
 
! Отговори
Алекс преди 8 години
ми то с тия дупки по пътишта кво друго да стане. правителството краде пари вместо да ремонтира
2
5
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
И пак е БМВ! Имам чувството, че тия с беемветата са с диагноза идиотизъм!
1
5
 
3
 
! Отговори
Дзурлатологът преди 8 години
Очаквам полу-трезвият дзурлатан да се включи всеки момент с много важен коментар по темата!