Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!

Туристите взели детско колело и го подкарали
18 юни 2017 20:21,
122
Поляци пребиха българин на бензиностанция - за забележка!
Снимка: Булфото, архив

Служител на бензиностанция в град Цар Калоян е бил пребит от двама полски граждани, те са задържани за 72 часа, съобщи Румяна Арнаудова – говорител на главния прокурор.

Около 12.00 часа в неделя автобус, движещ се в посока Румъния, в който са пътували полски граждани, прибиращи се от Слънчев бряг, е спрял на бензиностанция в град Цар Калоян. Докато е зареждал, е възникнал конфликт между двама от полските граждани и едно от момчетата, което е работило на бензиностанцията. Той е бил провокирал от поведението на едно от лицата, което е взело детско колело и е започнало да го кара в района на бензиностанцията.

След възникването на конфликта полските граждани, на около 20-годишна възраст, са нанесли множество удари по главата и по тялото на служителя в бензиностанцията. Вследствие на това българският гражданин е с фрактура на носа и с контузни рани по тялото и главата.

Районната прокуратура в Разград е разпоредила незабавно да бъде започнато досъдебно производство. В момента се разпитват свидетели.

Двамата полски граждани са задържани с обвинения в хулиганство, отличаващо се с изключителен цинизъм и дързост и за причиняване на телесна повреда по хулигански подбуди. Те ще бъдат задържани за 72 часа, след което прокуратурата ще поиска постоянното им задържане от съда. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даа,зла беда е за тебе!Вижда се колко много съжаляваш,че не си бил на мястото на момчето та да се огъзиш и да ти разкъсат матката двамата мъжаги .Личи си,че си незадоволен *** изнасилван като дете от баща си и чичовците си....Е ти нали беше, нали се огъззи...Пхахаха шмундьо, нацепиха ли ти кривото канче, а?????
74
2
 
23
 
! Отговори
Коментатор преди 6 години
Какво сте цвъкнали тази снимка на полицейска кола? Покажете им снимките, дайте им имената на тези бабаити.
73
0
 
3
 
! Отговори
guro mihailov преди 6 години
До Анонименkakvi patrioti sa tij be kylvaz stava vyprost sa bit grazdanin na balgaria na bylgarska zemj tij da im dadyt 2 .3 godini zatvor da islesnat patrioti polski ***
72
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От тук нататък нашите туроператори да отказват резервации на мъже. Да приемаме само бабички, че да обърнем резултата. Тях поне лесно ги млатим, с мъжете нещо не ни се получава.
71
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ама вижте как тука пред клавиатурата громим поляците!!!
70
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Стига сте се оливали с глуповати коментари за цели страни, само заради постъпката на няколко пияни гамена. Защото ако за България съдят така по света... майка ни жална.
69
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше сам поляка или ако беше сама полска бабичка и петимата българи щяха да му скочат. За зла беда били са двама мъжаги.....малшанс.
68
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без милост!!!Съд до дупка !!Ще ми идват да почиват тук и ще се правят на биячи !!Мръсни к,опеленца!!!
67
27
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бий, бий, бий българрака по кривата чутура!!!!
66
1
 
9
 
! Отговори
Bg Yunak преди 6 години
Swed sega i polyatzi biyat.
65
3
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук някой пишат, че битият е турчин. А полските *** дали са допускали, че бият турчин? Мисля, че не, просто ни имат за хора от третия свят и не са очаквали, никакви лоши последствия за тях. Дано скоро не се приберат в Полша.
64
1
 
33
 
! Отговори
MKS преди 6 години
Живея и работя в Англия от 8 години и ще кажа само едно-"По-долно и коварно племе от полското няма"!Трябва да се прати нота от правителството до полския премиер да си озъпти хората!Естествено тези "полски ***" да си понесат наказанието.Поляците не ни смятат за хора!Сърбам им попарата от както съм дошъл в Англия.Не случайно Сталин и Хитлер са ги мразили!И незнам защо никой от българите видели това не са се намесили?!
63
3
 
9
 
! Отговори
Michail преди 6 години
До 12Много вярно, сещам се като работих три лета на Златните 91-94.Ама повечето ползвахме предпазни средства, де, то и болести се предават от ра3споретините.Дойде полякинята МАЙ Месец и седи цяло лято, става кат брънчи за смпонсори, де.
62
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На един тук, много му се иска пребития да е турчин...може да е турчин колкото камелиерката пък наритана от шведа беше туркиня...Та как не казахте, че и тя е туркиня...
61
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците са патриоти! Ама на половина, другия път стара жена и вече ще са истински патриоти!
60
3
 
37
 
! Отговори
12 преди 6 години
Тези 20 годишни поляци може и да са с Български корени, като се сетя какво правехме с майките им по черноморието.
59
17
 
4
 
! Отговори
xaxa преди 6 години
balgarina vinagi plache za sopa...
58
9
 
14
 
! Отговори
Джон българина преди 6 години
"Тия битите сигурно не са били етнически българи, най вероятно са били турци, и братята поляци са ги ступали......."Иска ти се...ама...Ох колко лесно така за Ганката...добре, че живеят турци и роми в България...иначе кой щяхте да обвинявате...да бе как ще барнат българин, ааааа направо България щеше да обяви война на Полша:-) :-) :-)
57
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Поляците са поговорили с българина от езика, който разбира след като са разбрали, че е бил патриот! Сега чакали награда от симеонов, каракачана, джамбаза и волена...Айде патриоти да благодарим на братята християни за уважението :-) :-) :-) :-) :-)
56
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тия са полски патриоти. Сега като се върнат ще се наметната с полските знамена и ще се хвалят как са ритали българи. Може да се издигнат в тяхната партия.