Убиецът от Сотиря се е криел край селото, местен го е задържал, но той е избягал

Вероятно близките му са знаели, че е посегнал на 7-годишното момиченце
Обновена: 16 авг 2019 16:47 | 16 авг 2019 16:20, Камелия Цветанова
69
Убиецът от Сотиря се е криел край селото, местен го е задържал, но той е избягал
Снимка: Кадър bTV

21-годишният Мартин Трифонов, който се издирваше за бруталното посегателство на 7-годишното момиченце в Сотиря, се е криел в една от необитаемите постройки във вилната зона на селото.

Още по темата
Местен човек го е видял в гората и го е заловил. Трифонов дори е бил завързан, но е успял да избяга.

След 2 часа преследване от полицията е задържан.

В момента е в болница, защото има нараняване по краката.

По думите на главния секретар на МВР Ивайло Иванов не е ясно дали нараняванията му са от изстрелите на полицаите или се е наранил при бягството, защото местността е била трудно проходима.

Близки на задържания най-вероятно са знаели за извършеното от него престъпление. Става въпрос за неговата майка и мъжа, с когото тя живее.

Трифонов не е имал навика да употребява алкохол, противоречива е информацията за наркотици, но според полицията не е имал пари за наркотици.

"Профилът му е такъв, дори не е имал мобилен телефон", каза Ивайло Иванов.

Няма данни Мартин Трифонов да страда от психически заболявания.

Съучастници в престъплението също няма.

Трифонов не е имал подготовка за убийството, не е имал планове да напусне страната.

Той е излежавал присъди за блудство и кражби от март 2017 г. до април 2018 г. в затвора в Бургас.

Сега предстои да му бъде повдигнато обвинение за убийство по особено жесток начин на малолетно лице, изнасилване и блудство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
16
0
 
23
 
! Отговори
по Карбовски преди 4 години
Къде сте хиляди НПО, които се грижите за децата, младежта, образованието, половото възпитание?Къде сте бре, маскари нещастни?!Във всяко село по един *** отгледахте, докато във всеки град държавни пари ядете. Вие убихте детето от Сотиря, вие и държавата-***, ваша е кръвта по ръцете на ***. Покажете се по телевизията да коментирате. Имате ли програми, кампании, нови позитивни идеи, а, имате ли, гнусави ***?!? А?! Бюджети имате ли?!?
15
3
 
16
 
! Отговори
Ф.С.В. преди 4 години
Оф Слава Богу - някакъв селянин е успял да го върже - Но Видите ли! - аз си помислих да не би чистачката от Затвора да го е заловила! - защото щеше да падне ЕДНО ГОЛЯМО СРАМНО ПЕТНО НА МВР- Но се оказа че обикновен селянин е обезвредил бандита и после го е издал ! Като си спомня Зайков който се кри в стотици бидони и направи цялото МВР за смях -убиващ всяка жертва след всяко полицейско интервю кой какво казал за него )))МВР има късмет- дано подарят часовник на човека !
14
4
 
14
 
! Отговори
до 8 преди 4 години
Точно с такива разсъждения и законопроекти се дава път на престъпността. Ще бяга ли, няма такъв филм, а е хукнал а са го гръмнали. Какъв си ти, че да бягаш от полицията? В Америка много добре ги лекуват, а тръгнал да бяга някой, а са го оставили на място, с дупка в гърба или главата.
13
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да фюджитив!
12
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Do kraja na jivota zad reshetkite - nikakvi ovartanija.Jalko che njama smartna prisada,kakto e vav Bashtata na Gerbavite,nali ot tjah se uchite i propagandirate filmite im i vsichko tjahno.Na tazi zagivashta Imperija na zloto!!!
11
0
 
13
 
! Отговори
Garibaldi преди 4 години
Един вид, властта ви дава нещо да чоплите в ръцете си, за да може да си краде на спокойствие. Всяка седмица ще има нов епизод с различни герои и сюжет.
10
8
 
14
 
! Отговори
Garibaldi преди 4 години
Поредния филм за българското стадо. В главните роли Мартин Трифонов "Беглецът".Една снимка, историйка измислена от МВР и играта е готова. А през тва време, докато стадото се кара между тях си за участта на героя, ние ше се занимаваме с важните работи като: Трафик на оръжие, трафик на дрога, трафик на органи, контрабанда, банки, комисионни от обществени поръчки и т.н
9
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 6 Муахахаха...да и мен ме развесели това...сякаш мобилен телефон не можеш да си купиш за 30 лева втора ръка. Много пара туй ейййй....Полицаите къртят с простотията си.
8
15
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Полицаите нямат право да стрелят по бягащи от тях хора В закона много ясно е казано че може да се стреля само при абсолютна необходимост ако е застрашен живота на полицая
7
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Не е имал навика да пие алкохол, а преди малко писахте че когато е убил момиченцето е бил под въздействието на алкохол. Последно: под въздействието на енергийни напитки ли е бил при убийството или под въздействието на алкохол?Пишман журналяяяя!
6
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Трифонов не е имал навика да употребява алкохол, противоречива е информацията за наркотици, но според полицията не е имал пари за наркотици, защото дори не е притежавал мобилен телефон. Любител е на енергийните напитки."Е НЕИЗДЪРЖАМ , СТРАХОТНА ЖУРНАЛИСТИЧЕСКА МИСЪЛ
5
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
на всеки 5 мин нови версии - чакам да видя до края на деня колко версии ще се сменят
4
2
 
31
 
! Отговори
Кофти преди 4 години
След случая в Русе депутатите ги примързя да променят НК за намаляване на присъдата за тежките престъпления. Сега тоя ще признае всичко и вместо доживотна присъда ще го осъдят на 30години, а ще лежи 20 и след това ако иска може да повтори.
3
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
и само да имат късмета да сключват сделки или да му намаляват присъдата ... две доживотни трябва да му дадат.
2
1
 
26
 
! Отговори
Милиционер преди 4 години
Патладжана да изгние в затвора!
1
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
"Вероятно близките му са знаели, че е посегнал на 7-годишното момиченце"Значи вериятно са съучастници.