Тролей отнесе два стълба и кола по пътя си в Бургас

Двама души пострадаха, освободени са за домашно лечение
5
Тролей отнесе два стълба и кола по пътя си в Бургас
Снимка: bTV

Двама души пострадаха, след като тролейбус помете два стълба и лек автомобил по пътя за бургаския квартал „Меден рудник“, съобщи bTV.

Ранените са освободени за домашно лечение след преглед в болница.

По първоначални данни причина за катастрофата е заслепяване на водача.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
1
 
! Отговори
от 4 преди 3 години
Важно е за заслепяването е , че един неопитен 20 годишен примерно по лесно се справя заради адаптацията му към светлината от 40 годишен опитен но адаптиращото време към светлината му е доста по голямо ако няма зрителен проблем, а има такъв още повече се увеличава времето.
4
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да заслепяването си е гадно,случва се на всеки шофьор ,просто това е момент в който 2-3 секунди нямаш зрителна информация за пътя, а се надяваш че си в пътя, че след това вече като имаш информация коригираш отклонението ако има такова.Обикновено преди заслепяването човек е събрал информация за пътя и предположението му е точно, но понякога не е като в случая.Затова е важно скоростта да ти е такава , че за 2-3 секунди ако загубиш информация за пътя , да е в обхвата на фаровете .
3
0
 
6
 
! Отговори
До 1ви преди 3 години
Човек, за последния месец имаше поне 3 случая на объркани и изтървани пресечки от шофьорите на бургасбус, така че не бъди толкова сигурен дали си знаят маршрута....според мен си е чисто засичане от страна на някой меденруднишки бек я с БМВ, я с аЛуди... тук е така!
2
0
 
8
 
! Отговори
Жо преди 3 години
"Заслепяване" на водача?Ако е през деня, слънчевото заслепяване се избягва чрез спуснат сенник.Ако е през нощта, за да избегнете заслепяване от насрещнодвижещо МПС, гледайте вдясно и следвайте дясната крайна линия на пътя/улицата.Ако, обаче, пред водача избухне термоядрен взрив, няма спасение.
1
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не знам дали е заслепяване. По закон като си заслепен намаляваш или спираш. Да не говорим, че водачите от градския транспорт дори, ако им вържеш очите ще минат маршрута. Но КАТ трябва да погне всякакви "майстори" с ненастроени фарове или с такива дразнещи очите на водачите отсреща. По-миналата толкова седмица, дори с товарните нямаше проблем. Някакъв с нов автомобил нищо не виждам. Като си включи дългите в отговор на моето присветване хептен. Някои въобще не ги интересуват правила и другите.