Арестуваха водача на буса с мигранти на "Тракия"

Заедно с него са задържани още двама души
Обновена: 22 юни 2023 11:35 | 22 юни 2023 11:15, Красимир Ангелов
3
Арестуваха водача на буса с мигранти на "Тракия"
Снимка: БГНЕС

Задържан е водачът на буса, в който в четвъртък бяха установени 32-ма мигранти на автомагистрала "Тракия", съобщи за БТА говорителят на областната полиция в Сливен Първолета Мандинска.

Още по темата
Вчера в късния следобед 41-годишният водач е бил задържан. Заедно с него са арестувани още двама души, които имат отношение към деянието. Тримата са български граждани и са задържани за 24 часа.

Както е известно, около 6:00 часа сутринта в четвъртък, в бус на паркинг АМ „Тракия“ в района на Нова Загора, бяха установени 32-ма мигранти на видима възраст между 18 и 20 години.

Петима от тях бяха транспортирани в спешното отделение на областната болница „Св. Пантелеймон“ в Ямбол. В спешното отделение на областната болница „Д-р Иван Селимински“ в Сливен са прегледани двама от мигрантите, които са в добро състояние, съобщиха от лечебното заведение.

За лечение в болничните заведения остава само 1 човек.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
4
 
! Отговори
От хората преди 10 месеца
Хайде сега всички разходи за мигрантите да ги лепнем на трафикантите.Следващите трафиканти да му мислят.А,да не пропуснем и затвора ,но да лежат присъдите,чистейки около магистралите,така няма да тежат на бюджета.
2
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
Защо всяка втора новина в умрелият ви сайт е или за полицаи или за хомосексуалисти или за Бойко Борисов. Копаете дъното миньори !
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 месеца
А другите какво ще ги правим?Не се ли напълниха вече мигрантските лагери?