Club Tunes: Какво слушахме през юни

Най-доброто от електронната сцена в последния месец
4 юли 2012 14:35,
0
Club Tunes: Какво слушахме през юни
Хитовете за изминалия месец, Снимка: Reuters

И през футболния юни музикалната сцена не спира да бълва нови хитове.

Започваме с новото от Laidback Luke заедно с вокалите на Martel - "We Are The Stars", което звучи отчасти прекалено комерсиално за така култовия холандски диджей с филипински корени.

Видеоклипът към него е летен, купонджийски и свързан с футболното настроение на месеца. Това обаче не е единственото от големия филипинец - в средата на май той изкара и още един хит с участието на Martin Solveig и Chuckie - "1,2,3,4", който има по-изявено звучене на парти бомба.

След него идва едно ново парче с перфектно звучене. Става дума за "Forever" на Joe Garston.




Продължаваме с малко по-алтернативните стилове. Drum`n`bass и свързаните с него стилове всъщност в последните години толкова много се разрастнаха, че вече дори не е подходящо да ги наричаме алтернативни.

Един от виновниците за това без съмнение е Netsky, който наскоро ни зарадва с нов албум, чието ревю ще ви представим в следващите дни. Дотогава може да се насладите на водещия сингъл от проекта - "Love Has Gone".

Дъбстепът също продължава да се развива, а Pendulum наскоро обявиха, че вече ще се съсредоточат именно върху своя дъбстеп проект Knife Party, като с брутални тракове като "Centipede", това може само да ни радва.



За накрая оставихме трите най-солидни предложения. Tiesto най-после издаде сингъл със Showtek, които от доста време работят усилено върху неговите проекти, а резултатът - "Hell Yeah" е наричан от много фенове тазгодишното "Maximal Crazy".

Очаква се парчето да се превърне в една от най-големите денс бомби за лятото. За край остана големият Calvin Harris, който очевидно отново смята да завладее сезона. Първо той пусна прекрасния ремикс на "Spectrum" на Florence And The Machine, после обаче направи още по-голяма крачка в кариерата си - излезлият наскоро общ сингъл "We`ll Be Coming Back" с Example.

Парчето впечатлява с мекия вокал на Example и пленяващата, мечтателна мелодия от Calvin без съмнение заслужено ще бъде сред топ хитовете на лятото.



Виж целия плейлист тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари