Похвали и ръкопляскания за Кристалина Георгиева в ЕП

"Отговорите Ви са отлични; досега показахте много добра работа"
Обновена: 2 окт 2014 16:33 | 2 окт 2014 16:33, Елка Василева
145
Похвали и ръкопляскания за Кристалина Георгиева в ЕП
Кристалина Георгиева. Снимка: Reuters

Българският кандидат за еврокомисар Кристалина Георгиева заслужи ръкопляскания и похвали от евродепутатите, участващи в изслушването й в Европейския парламент в Брюксел, още преди изпитът да е приключил.

Неколкократно с отговорите си тя предизвика шумни положителни реакции.

Отговорите Ви са отлични, заяви при задаването на въпроса си евродепутатът Бернд Колмел (Европейски консерватори и реформатори, Германия). Досега показахте много добра работа, допълни Кая Калас (АЛДЕ, Естония). Поздравявам българите, че излъчиха наистина независим кандидат за еврокомисар, познаващ истинския живот, добави Индрек Таранд (Зелени, Естония).

Още по темата

Прозрачността, дори в най-корумпираната среда, е най-добрият подход за защита на бюджетните средства, заяви Георгиева в частта от изпита й, посветена на бюджетните въпроси.

Отговорностите ми като комисар по бюджета и човешките ресурси биха били огромни, но приех поканата, защото имам опит с контрола на огромни бюджети, поясни тя.

Вярвам, че съм доказала независимостта си и не приемам нареждания от друг, освен от европейските граждани. Освен това работя здравата, заяви Георгиева и отново предизвика ръкопляскания в заседателната зала.

Тя успя да предизвика положителна реакция и с отговора си на въпрос на евродепутата Джонатан Арнот (Европа на свободата и пряката демокрация, Великобритания). Той питаше какво е становището й по идеята за едно седалище на ЕП, доколкото в годините на криза европейските данъкоплатци продължават да плащат милиони евро годишно за поддръжката на сградите на институцията в Брюксел и в Страсбург. Чиновниците в ЕС са повече от британската армия, коментира Арнот.

Загрижена съм за числеността на Британската армия, пошегува се в отговор Георгиева и поясни, че се отнася към този въпрос сериозно, но той е свързан с промяната на договора за ЕС.
 

/БТА/

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


145
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
8
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
аман от социализъм.докога бе с него?господа западняци ние от там идваме където вие ни вкарвате.тази игра я знаеме от преди 20 години.Да живее Славния ЕС!! Да живее ЦК на Брюкселския Парламент.Слава на г-н Барозу спасителя на народите.
41
8
 
22
 
! Отговори
до 65 преди 9 години
избрана е от евреите и масоните да си топли д-то в ес.
40
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Сталина прекръстена на Кристалина.
39
8
 
12
 
! Отговори
кашчей безсмертний преди 9 години
ми не е вярно това,че целият този цирк с препитването на мадам джорджева е същия като този при конкурс за красота...и няма как да е вярно след като(обърнете внимание на снимката по-горе) този дявол е всичко друго но не и красива жена...яяя метла баба яго
38
9
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
нашия народ събира все повече гняв и презрение към брюкселските крадци и мафиоти и ще дойде времето когато ще каже-стига на ес социализма ние си имахме такъв защо пак ни налагат социализъм?референдум ама честен - за или- против членството ни там.
37
7
 
17
 
! Отговори
Браво преди 9 години
До АнонименОпази европарите на Брюксел. Браво! Никакви помощи за пострадалите от с. Бисер, земетресението от перник, наводненията в цялата страна. Браво - съществен принос в затриването на българската нация. 'Емигантите могат да спомогнат за подобряването на генофонда ни'Бурни аплодисменти от страна брюкселските чиновници!
36
7
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Някой може ли да ми каже какво е направила Георгиева за България, поне едно нещо? Искам да разбера от къде идва това прехласване по нея.
35
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
тази се е казвала сталинка а сега вика да живее ес.!!!всичките са възпитаници на бкп и кпсс а сега обявяват русия за враг на българия.
34
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
какви похвали? родината и тъне в нищета и мизерия.това е цинизъм към българския народ.брюкселския цинизъм е безграничен.мислят само за задниците си в европарламента.лобизъм кариеризъм и лицемерие.това е ес.защо нямаше референдум преди да ни бутнат в тази кал?
33
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
TOZI IZBOR PODSKAZVA DO KADE SE PROSTIRAT RUCETE S KOITO CECO BEGLECO E POSTROIL 6 APARTIMENTINEMA LI PONE EDIN NORMALEN EUEC DA KAE 4E STALINSKO-ZNA4I RESETKA A TIKVENNO -ZNA4I KO4INA
32
0
 
2
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
ДО 48 . НА ТОЗИ ВЪПРОС ЗНАЕШ ОТГОВОРА . ИМА ЛИ ПАРТИЯ ИЛИ НАРОДЕН ПРЕДСТАВИТЕЛ КОЙТО ДА НЕ Е ЧЕДО НА ПРЕДИШНИЯТ СТРОЙ. ТЕ НЯМА ДА ИЗЧЕЗНАТ , ЗАЩОТО ПОСТЕПЕННО ВЪВ ВЛАСТТА ВКАРВАТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА НА ДЕЦАТА ДЕЦАТА ИМ , МРАЗИМ КОМУНИСТИТЕ АМА МАНТАЛИТЕТА КОМУНИСТИЧЕСКИ НЕ ГО ОСТАВЯМЕ . ВСЕКИ ТРЯБВА СЪРБА ПОПАРАТА ПРЕД ТЕМИДА . ИСКАМЕ ДА ИМА ДЕН НА ОТВОРЕНИ ВРАТИ В НОВОТО 43 СЪБРАНИЕ КЪДЕТО ДА ЗАДАВАМЕ ВЪПРОСИ И ДА ИМА ХОРА В ЧИСТИ РЪЦЕ
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
koito pliue po bivsite, nastoiastite i budestite komiunisti i kmiumiZki vide i sas zatvoreni zerkeli kakvo e bivs- minal i preboiadisam komiuniZZZka v surato na Kristalnata Resetka.tri-4etiri lesno podplatimi estonci i bavOrci ot Deutche Deformatishe Resputnik moe da kaat 4e Kristaleto e super- ama horata ot navodnenite selca ste kajat 4e e shutka na KREVAT UKRASEN S REZBA OT ZAGNILI TIKVI I PIPONI
30
2
 
3
 
! Отговори
Пешко преди 9 години
До Анонимен 53,пълно е с хора с по две висши и три езика
29
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Масон ли е Гея?Вие как мислите?
28
12
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тука всички коментиращи знаят сигурно перфектно англиски и имат по още някой и друг чужд език в кошницата си.
27
16
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на Г-жа Георгиева. Повод и ние българите да имаме малко самочувствие. Вероятно единствения който е бил против нея е Сергей Станишев.
26
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Като цяло е пълна трагедия, добрата новина, е че и другите *** хрантутници са на нейното ниво. Празни приказки без никакво покритие. Примерно: става бедствие, идват, снимат се с бедстващите може и малко селфита, после си заминават, а хората се оправят кой както може
25
3
 
8
 
! Отговори
АНОНИМЕН преди 9 години
АКО ПРИ ИЗСЛУШВАНЕТО ТИЯ БЯХА ДОПУСНАЛИ И ЧОВЕК ОТ НАРОДА ДО НЕЯ .НА ВСЕКИ НЕИН ОТГОВОР ОТГОВАРЯШЕ НАШИЯТ ЧОВЕК ОТ НАРОДА НА КРИСТАЛИНКА НЯМАШЕ ДА И РЪКОПЛЯСКАТ . СЛУШАХ И Я ПСУВАХ . А БЕ КРИСТАЛИНКЕ ХОРАТА ТЕ ПИТАТ КАК ЩЕ СЕ СПРАВИМ ИЛИ ПО ТОЧНО ТИ С КОРУПЦИЯТА АМА ТИ ГО ЗАМОТА НЕЩО И КАК ДА ОТГОВОРИШ СЛЕД КАТО ВЪТРЕ В СЕБЕ СИ ЗНАЕШ , ЧЕ СИ ПОСТАВЕНО ЛИЦЕ НА МАФИОТИ , МУТРИ И КОРУМПЕТА .
24
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Защо в България БКП не се забрани?Все пак дори в Русия КПСС беше забранена през 1992 г.
23
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Когато е срещу българи, хейтът в тази държава е нормален, така че не ме учудва.Българинът е чуждопоклоник и мрази всичко българско.Плюе своите, а пред чуждите благовее.