Букмейкъри: Великобритания може да гласува за оставане в ЕС

Много инвеститори внимателно следят коефициентите
20 май 2016 07:52,
8
Букмейкъри: Великобритания може да гласува за оставане в ЕС
Снимка: flickr

Букмейкърите отчетоха най-големите шансове досега за това британците да гласуват за оставане на страната им в Европейския съюз на референдума през юни, съобщи Ройтерс.

"Уилям Хил" намали коефициента си за гласуване в подкрепа на членството на Великобритания в ЕС на едно към пет - най-ниското ниво до момента. Според букмейкърската компания предполагаемата вероятност за такъв вот е 83%.

"Бетфеър" повиши шансовете за гласуване в подкрепа на оставането в ЕС на 77,5 процента. Миналата седмица те бяха определени на 70 на сто.

Много инвеститори внимателно следят коефициентите на букмейкърите в момент, когато социологическите проучвания представят силно различаващи се данни за обществените нагласи.

Коефициентите последователно показват, че има голяма вероятност на референдума британците да гласуват за оставане в общността, съобщи БТА
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


8
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
3
 
20
 
! Отговори
Бойкзит преди 7 години
Радвайте се да не напускат, че иначе доста безработни ще се приберат отново в БГ и ще има трагедии.
4
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
EС е като СССР - никой не може да го напусне , а ако някой се осмели - очакват го майдани , цветни революции и в краен случай - намеса на НАТО в защита на ,,демокрацията'' !
3
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
И да останат и да напуснат, нищо добро не се очаква да се случи в ЕС. Просто едни хора ще се налапат повече при едните процеси. Като започнат да идват оргиналдъ инжИнер бежанец незнаен и всичко ще почне да се скапва. Европейският колониален съюз е голям проект за големите играчи. Вече се напъват да купуват американски фирми за растителни ГМО.
2
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нов удар по путинската пропаганда.
1
1
 
19
 
! Отговори
Brexit преди 7 години
На букмейкърите им дреме на лявата подметка за Британия и за ЕС ССР просто няма къде да идат.