Най-известната проститутка в Белгия стана студентка

Работата е гъвкава и лесно се съчетава с ученето, казва тя
Обновена: 11 фев 2020 08:10 | 11 фев 2020 07:10,
83
Най-известната проститутка в Белгия стана студентка
Снимка: БГНЕС

Най-известната проститутка в Белгия се записа за студенка по философия в престижния Льовенски университет.
Зигрид Схелен се прочу миналата година с телевизионните си интервюта, в които разказа колко много обича работата си.
Сега медиите в Белгия съобщават, че тя ще следва, запазвайки работата си като секс труженичка, за да се издържа. Според младата жена съчетаването на двете няма да е трудно, тъй като работи ненормирано и ще ѝ остава достатъчно време за лекции.

Младата жена шокира сънародниците си като обясни от малкия екран, че работата ѝ като проститутка е като сбъдната мечта. “Сама решавам кога ще работя и не правя нищо, което не искам. Това е чудесно занимание, което може да се комбинира с майчинството”, каза тогава тя.

Днес 32-годишната жена разказва, че винаги е искала да учи философия и че най-сетне това е възможно. “Работата ми е гъвкава и лесно мога да я съчетая с ученето”, разказва Схелен, добавяйки, че ще организира сеансите си след края на учебните занятия.

“За щастие, семейството ми ме подкрепя и ще ми помага като се грижи за дъщеря ми”, разказва тя, цитирана от фламандската телевизия VRT.

Зигрид е наясно, че все повече студентки се захващат с платени секс услуги, за да финансират следването си. “Когато разбереш, че за можеш да спечелиш за час повече, отколкото за цял уикенд, започваш да разбираш защо си направил този избор”, казва Зигрид Схелен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


83
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази *** като пусне на даскалите и ще завърши с 6 плюс.
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кога турските пpocтитyтки в коментарите ще напишат нещо умно.Това се пита в задачата.
23
12
 
3
 
! Отговори
SCF преди 4 години
Въпросната е едно безумно лелче. Не си струва коментарите.
22
7
 
9
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Маркиз...., прочетете всички коментари и после дрънкайте глупости. Какви са другите, си е тяхна работа. Не ми е много ясно, как за някои единствената радост е да обиждат другите и да им вменяват неща, за които и хабер си нямат. Какво ще отречете, че жените не са ви прислужници ли, дори и в наше време, или пък че мъжете не ходят при *** и да си плащат? Не ви ли идва на ума, че ако никой не и плати, ще умре от глад и трябва да мете и да слугува, ако няма акъл за друго?
21
2
 
11
 
! Отговори
Цецо Мен преди 4 години
Исляма позволява полигамията. Всеки сам да си прави изводите.
20
1
 
14
 
! Отговори
дърт преди 4 години
До Анонимен 13А какво е временния "брак" при мюсюлманите, който може да трае и "цяла" една нощ?
19
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
е ако е нимфоманка,направо си е паднала н с тая професия,а и доколкото разбирам от изказването и,там нямат сутеньори,проституцията е легална,полицията ги защитава и плащат данъци,което и дава сигурност и свобода на избора,т.е. може да отказва на хората,които са и неприятни
18
5
 
10
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
до анонимна Никой никого не обвинява. Ти нещо гузен негонен бяга, а? Още Токугава Иеясу (ти няма как да знаеш кой е) е писал, че проституцията е абсолютно необходима, и който се опита да я забрани е ***!
17
20
 
27
 
! Отговори
анонимна преди 4 години
Стига сте обвинявали жените! Проститутките съществуват, защото има кой да плаща! Повечето умирате да ходите при тях, но искате в къщи безгласна прислужница, да върти къща, да ражда деца, но и да се издържа! Само че младите жени не са баламурници като предните поколения и вие оревахте феминизма, дори и елементарните права бихте взели ако имахте мако власт!
16
6
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ами нормално, то в България всяка *** от "елита" е студентка, и то повечето са в Нов български университет..... защо ли?
15
6
 
39
 
! Отговори
маркиз дьо саП преди 4 години
Добре де, къде и какъв е проблема? Ми искала *** да учи висше, ми да учи. Няма лошо.Поне не търси евфемизми за професията си, а я нарича с точното име. Не като нашите (както е писал колегата) да се водят плеймейтки, фолк певици и др. Тези които лягат с началници и власт имащи с цел кариера какви са? Това го правят голяма част от жените по света. Ми това си е чиста проба проституция.
14
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ето това наричам аз напориста и амбициозна млада жена, която не се отказва да преследва мечтите си!
13
3
 
43
 
! Отговори
до 13 преди 4 години
Стига с тия простотии, защото този занаят е откакто свят светува, а не както искаш да натякваш за европейски ценности. На много ниско ниво си. Вие мюсюлманите сте най-големите лицемери. Само се правите на моралисти, а харемите кой ги измисли бе.
12
4
 
31
 
! Отговори
Българин преди 4 години
Ще завърши лесно...
11
4
 
15
 
! Отговори
Гост 🕛 преди 4 години
Ами това е новина, но не и за България
10
5
 
56
 
! Отговори
:D преди 4 години
Те и нашите така. Тука обаче ги наричаме "плеймет-ки", "мис-ки", "инфлуенсър-ки", "реалити "звезди"" и т.н. Нашите всичките станаха студентки по психология, социология, политология, право. Не съм чул някоя да е завършила медицина, стоматология, инженерство... Явно за там само силиконови инпланти не са достатъчни.
9
3
 
14
 
! Отговори
Менто преди 4 години
Пак навреме се е сетила, а ердоган кога ?!?!?!
8
3
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои *** и депутати станаха!
7
4
 
37
 
! Отговори
В.Узунов преди 4 години
Па тук на известните студентки станаха ***
6
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И нека стане професор, защото ще е с акъл, а не заради креватите.И едва ли някой в Белгия мисли, че ако от тебе нищо нр става, се цаниш я във философията и доциологията, я я юрето. Е, не че няма изключения, но не спасяват картинката да не е чутовно жалка.06628