Жени от цял свят подкрепиха Сана Марин

Публикуваха видеа на танци
Обновена: 23 авг 2022 11:00 | 23 авг 2022 10:20, Росен Стойчев
111
Жени от цял свят подкрепиха Сана Марин
Снимка: БГНЕС/EPA

Жени от целия свят подкрепиха финландския премиер Сана Марин, съобщи Гардиън.

Марин стана много популярна през последните седмици.

Още по темата
Това стана след излизането на кадри с нейно участие.

На тях се вижда как тя се забавлява на партита в клубове. Това доведе до недоволство от опозицията, която я обвини, че не държи под контрол своето персонално поведение.

Марин обяви, че тя има право да се забавлява, когато не е на работа.

Много жени подкрепиха нейното поведение.

Сред тях има представители в Европейския парламент, журналисти директори. Те публикуваха видеа, на които показват как танцуват на партита.

Дамите настояват, че Марин е показала поведение, което заслужава симпатии.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Финландия си заслужава такава *** за премиер. Каквато е страната и жителите й, такъв е и премиерът и правителството. Оттук и заключението дали си заслужават съществуването.
92
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
тия жени дето танцуват в нейна подкрепа трябва и да са пияни и нашмъркани та да го докарат до нейното състояние
91
3
 
2
 
! Отговори
Митев преди 1 година
Това секс модел, плеймейтка, магистрална работничка_каква е,много се е разгонило момичето,нека си живее живота.....
90
2
 
4
 
! Отговори
рънърса преди 1 година
Браво на тая паpaнтия, точно за това са я назначили на този пост!
89
1
 
2
 
! Отговори
Кадирката преди 1 година
Аз пък бих посъветвал нашия фюрер, да направим една специална операция и във Финландия, че като я окупираме, ще я държа таз шaвpантия на снимката военнопленник и ще си я пълня като шаран за Никулден.Финландците много ни боготворят, особено от времето, когато външен министър беше не Лавров, а Вячеслав *** !!!
88
4
 
5
 
! Отговори
nnp преди 1 година
Няма нищо лошо в това, което е направила. На фона на цялата ге* и дженд*р пропаганда, си е даже доза нормалност млада жена да танцува.
87
3
 
1
 
! Отговори
Абе преди 1 година
Става за една сФиpка, бих казал аз като мъж.
86
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Дедо тъй думаше... Фъншуй оправя, фъншуй разваля!
85
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Момичето е първо поколение висшист... това казва някои неща. И най- важното- никой не ти забранява нищо, но го прави с мярка и вкус. Вкусът, мярката и елегантността в поведението не се научават в университет... Ще трябва още едно две поколения.
84
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Един от многото - Сега напиши нещо и относно любовните похождения на президенти, премиери, министри, крале, принцове и т.н.
83
1
 
3
 
! Отговори
Основната ти грешка преди 1 година
До 83 - "Права" е по-скоро работно понятие, когато става въпрос за естествен процес на промени в законодателството, продиктувани от социалните реалности. В края на 19-и век жените са необходими като работна ръка извън дома и не само в земеделието. Щом някой променя битието си, защото е ангажиран с определени видове дейности, необходими за нормалното функциониране на обществото, логично следват промени в неговия юридически статус. Затова през всяка историческа епоха има промени на нечии права.
82
4
 
7
 
! Отговори
Киро коравио преди 1 година
От бра н тиите яка подръжка. Абе примиешата е палавница и отваря парашута
81
4
 
13
 
! Отговори
джо преди 1 година
"Няма вче мъже.." това беше надпис на стената, на телефонна кабина в един от филмите на Ален Делон. Неговия герой отговори...написвайки следното " но има плюнки ***..." Та , на колко години е момичето, министър - председател ? Може би на 14, защото те се държат по този начин. Ако не е пораснала,то какво да очакват хората? Когато се обвържеш с обществото ,то поне за периода на служба, трябва да се откажеш от някои навици.
80
4
 
14
 
! Отговори
Асан преди 1 година
Сана върти тека у дискотека а Тиквата у Симитли :)))
79
1
 
7
 
! Отговори
Зьц преди 1 година
Абе, я да не обиждай великата Римска империя с евроговното. Римската империя е владяла цялата открита част на Европа, Северна Африка, Близкия изток, Мала Азия и др. Войската им е била безуспешно имитирана и от СС. Проблемът е бил твърде много наемната войска, специфично от дн.Германия, великото преселение на народите и много други
78
12
 
26
 
! Отговори
Един от многото преди 1 година
Самата и реакция е достатъчна за да бъде ритната от поста премиер. Имала право да се забавлява. Ами не точно. Като си премиер, вече плуваш в други води и си има определени правила на поведение. Като толкова иска да курвее, да си беше избрала друго поприще. А, че има жени, които я подкрепят е ясно. Все пак живеем в най-сбърканата ера, в която жените искат да са мъже, а мъжете жени.
77
2
 
8
 
! Отговори
До 75 преди 1 година
Явно не си гледал клиповете заради които стана скандал с Борис. Щеше да видиш как танцува с меча на Оби-Уан Кеноби и се "дуелира" с черната.Не си мисли, че партитата са били като балове от 19 век
76
3
 
13
 
! Отговори
До 77 преди 1 година
Примера ти е много удачен - Римската империя е била еквивалента на ЕС в древността и тя се разпада не поради някакви външен натиск, а поради вътрешна всеобща деградация, до голяма степен породена от религиозни борби, възхода на римокатолическата църква, която след това хвърля Европа в тъмното средновековие. Сега понеже либерастите са много умни и красиви, но пък не са чели история, още повече имат желание да я анализират и вадят изводи, ние сме поели по същия път на разпад.
75
2
 
15
 
! Отговори
? преди 1 година
В началото на Римската империя в било спартански начин на живот. Сутрин гимнастика и железен ред и дисциплина. В края на империята е било само хедонизъм и смърт. Смятате ли, че вървим по този път? Всичко ново е добре забравено старо...
74
2
 
12
 
! Отговори
До 74 преди 1 година
Личи си колкото са ти полирали мозъчето от либерастка пропаганда. Един религиозен фанатик като теб няма как да претендира, че е цивилизован, защото цивилизацията се базира на разума, а не на плоски религиозни догми.