Кулеба: Никой не трябва да вярва на руската пропаганда

По думите му твърденията, че падналите ракети са дошли от Украйна
16 ное 2022 13:33, Йоана Цонева
121
Кулеба: Никой не трябва да вярва на руската пропаганда
Снимка: БГНЕС

Украинският външен министър Дмитро Кулеба отрече падналите в Полша ракети са да дошли от Украйна и обвини руската пропаганда за тази версия.

Сега Русия разпространява конспиративна теория, според която на полската теория е паднала ракета на украинската противовъздушна отбрана. Което не е вярно. Никой не трябва да вярва на руската пропаганда или да усилва нейните послания. Този урок би трябвало да е научен отдавна след свалянето на #MH17, написа министърът в профила си в "Туитър".

Две произведени в Русия ракети удариха снощи на територията на Полша, убивайки двама души. Първоначално бе съобщено, че ракетите са руски. По-късно обаче американският президент Джо Байдън коментира, че ракетите може да не са изстреляни от Русия.

Президентът на Полша Анджей Дуда потвърди, че според първоначалната информация ракетата, причинила експлозията в Източна Полша и смъртта на двама души, е произведена в Русия, но подчерта, че към този момент няма достатъчно категорични доказателства кой я е изстрелял.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


121
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
1
 
2
 
! Отговори
:-) :-) :-) :-) :-) преди 1 година
Ти пък кой си да ме учиш в какво да вярвам , и в какво да не вярвам. Аз съм свободен човек и отдавна съм направил своя избор. Бог да пази Русия до пълна победа и капитулация на врага.
87
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Leleeeслед като Щатите казаха че ракетата е изпратена на братския плоски народ от укриодите, тоя да обвинява че НАТО и Щатите говорят неверно па дори и лъжовни неща. Тоя ще загине заедно съсзеленияглист. двамцата потрошиха мира и икономиката на Европата
86
0
 
5
 
! Отговори
българина преди 1 година
ще падна от смях, и го казва след украинската ракета убила двама поляци..... този скапан континент европа ще се смоубие от лицемерие и лъжи!
85
1
 
12
 
! Отговори
не може да бъде! преди 1 година
Ако някой има някакви съмнения и колебания какво означава понятието наглост сега може да го види чрез изказването на др.Кулеба!А медецинските лица в Украйна отговорни за неговото здраве,трябва да се съсредоточат най-вече върху неговите психически отклония!А България като много заинтересована от приятелските и др.отношения свързани с финикийски знаци да покани др-Кулиба да погостува на 4 километър!Толкова украинци приехме,един в повече ,макар и обременен с техък психически синдром-нищо работа !
84
0
 
9
 
! Отговори
Наблюдател преди 1 година
С това изказване те видяхме колко струваш.
83
0
 
4
 
! Отговори
Горублянски експерт преди 1 година
Това обаче е една от най-бързо доказаните "конспиративни теории". И то лично от вашия шугър деди.
82
0
 
6
 
! Отговори
дедовия преди 1 година
93,запада не го слуша. САЩ го е изпратил като суфльор и така.
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия освен бъхтане,нищо друго не го оправя!Жалки,продажни,крадливи и нагли твари!
80
0
 
17
 
! Отговори
ше вервам преди 1 година
Отсега нататък ще вервам само на онова кречетало Зеленски. Как не му писна на Запада да го слуша???
79
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тоя наглец още ми е пред очите,когато беше във България и сипеше обиди и закани заради това че не сме осигурили наше оръжие даром за месомелачката в Украйна!Нагъл,та чак дрънка!
78
2
 
20
 
! Отговори
999 преди 1 година
Руската конспиративна теория,според която ракетата паднала в Полша е украинска,се прие от НАТО за истина.Може ли Кулеба да опровергае приетото за факт от НАТО и има ли аргументи в подкрепа на своите твърдения?
77
0
 
17
 
! Отговори
До Никола Стефанов преди 1 година
По забавното е, че не е "не вярвайте на декларациите на руснаците", а "не вярвайте на декларациите на Байдън, Столтенберг, Дуда и всички останали натовски чорбаджии".
76
1
 
21
 
! Отговори
Никола Стефанов преди 1 година
Да се чете: не вярвайте на декларациите на руснаците; вярвайте на нашата пропаганда. Нашата пропаганда е най-вярната на света.
75
0
 
22
 
! Отговори
КойЕба преди 1 година
Добрьееееее, ше верваме само на украинската....
74
0
 
29
 
! Отговори
Кулеба, преди 1 година
пиленце пухкаво с глуповати очета, вие хубаво слушкате каквото ви наредят телавивските шефчета, но както сте я подкарали няма да им осигурите Голям Израел, а Полша и Русия ще разпарчетосат територията ви - Ukraine No More ще бъде положението. Да не говорим за глобалната омраза и презрение, които си спечелихте.
73
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
НАТО излезе с изявление че ракетата е Украинска. Спред Кулеба НАТО са лъжци които разпространяват Руска пропаганда? Този за съд ли е или психо-диспансер, е трудно да се каже.
72
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Този беше приет радушно и от нашенските дупдати, като вместо да им е благодарен за това взе, че го нахока.
71
0
 
23
 
! Отговори
Лена преди 1 година
а на вашата ли да вярваме- където снощи за много малко не ви се получи да провокирате съвсем целенасочено и лъжейки най- безкруполно 3та световна, а , мазен>?!
70
0
 
21
 
! Отговори
999 преди 1 година
Следваща публикация - НАТО категорично: Украина не е виновна,но ракетата паднала в Полша е украинска.
69
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Освен лъжци,тия се заформят и като нагли лъжци!Ракета С300 няма как да прелети от руска територия я да удари полското село,украинската некадърност може да доведе до конфликт който няма угасване!