The Top Stoppers също се включват в купона "На Тъмно Freestyle"

SPIRIT of Burgas започва на 27 юли
19 юли 2013 11:17, Петя Славова
0
The Top Stoppers също се включват в купона "На Тъмно Freestyle"
The Top Stoppers. Снимка: SPIRIT of Burgas

Алтернативен саунд и най-актуалното от българската ъндърграунд музикална сцена – това предлага програмата на „На Тъмно Freestyle” 2013. Миск от дъб-степ, реге, ска, пънк, метълкор, денс хол, джаз и дрън енд бейс ще кърти от ранен следобед и ще посреща красивия изгрев на лазурния бургаски плаж. Мястото е SPIRIT of Burgas.

Поредната добра новина в програмата на фестивала е, че купонджиите The Top Stoppers също ще бъдат част от На Тъмно Freestyle сцената. Срещата с тях е на 27 юли, точно в полунощ.

Там ще са разположени и работилници, подаръци, игри, значки и татуировки.

В първия фестивален ден, на 27 юли, купона ще открият бодрата рок смяна Iron Sharks, а веднага след това на сцената ще се качи Петя Данкова – „новия глас на българската музикална сцена”, почната още като „българска Адел”. Заедно с нея, публиката ще подгрее и Печенката – световната ни шампионка по бийтбокс.

Щафетата поемат бургазлиите Силует, а веднага след тях МЛЪК ще се опитат да разяснят защо „всички мразят красивите и умните”. Същия ден едни от най-атрактивните артисти на сцената ще са ЧУГРА GRAND ORCHESTRA, които ще върнат спомените за новата вълна от 90-те години на миналия век и проектите Воцек и Чугра и Нова Генерация.

Тъкмо в разгара на купона, атмосферата ще взривят и THE TOP STOPPERS със своето уникално звучене, собствен стил и емоция. Щафета ще поеме DJ PENNY METAL с шоу, специално подготвено за българска публика. Вечерта ще завърши в сутрешните неделни часове със сета на DJ MAD BEAR.

Вторият ден на фестивала – 28 юли (неделя) – ще бъде открит от REWIND, след които HIGH FIVE и PIZZA взимат нещата в свои ръце. Автентичното реге на NRG D & Gangjah Army пък ще отстъпи място на тежкия саунд на метълкор бандата COLD IN DECEMBER. Дъб степ и дръм енд бейс ще беснеят в малките часове на НА ТЪМНО с диджеите от SCI FI Records и DJ DEEPIMPULSER от Бургас.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


0
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари