Айде и те: Германски фенове се сбиха с украински

След Марсилия, Лил също стана сцена на боеве между запалянковци
Обновена: 12 юни 2016 21:51 | 12 юни 2016 21:51,
67
Айде и те: Германски фенове се сбиха с украински
Снимка: Twitter

След кървавите сцени в Марсилия германски фенове решиха да не останат по-назад от руските и английските и предизвикаха ексцесии в Лил.

Часове преди мача там от група С между бундестима и Украйна привърженици на бившата съветска република бяха атакувани от 50 немски хулигани. Те забелязаха украинците в кафене до гарата и започнаха да ги обстрелват със столове от други заведения на улицата и бутилки. Френската полиция закъсня с намесата, пише "24 часа".

"Пълни идиоти, които използват европейското за сцена на агресията си", написа към снимката си с баталните сцени в туитър журналистът от Spiegel Рафаел Бушман.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


67
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
36
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ами след като освиркваш руския химн, а после псуваш Шарапова и другите рускини , защо трябва да се очаква нещо друго освен изстъпления, особено когато охраната е слаба. А на тези англичани, които се крият зад деца и жени след като е станало изстъплението не им прави чест. Не помислиха ли за децата,когато псуваха и освиркваха чуждия химн и така създадоха предпоставка за изстъпленията.
35
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да видим ще има ли сега двойни стандарти от УЕФА- за руснаците секира, за останалите: смръщени вежди.
34
0
 
4
 
! Отговори
хахахаха преди 7 години
Англичаните са си свинчуги навсякъде. И на Слънчев бряг и у дома си. Трябва да си *** за да отричаш. Една от най-мръсните държави, а с толкова пари...Петък събота и неделя е състезания по надпиване.
33
0
 
1
 
! Отговори
ля ля преди 7 години
хляб и зрелища!
32
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименКъде ти е кирилицата европеецо?
31
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Интересно ще бъде това европейско. След всеки мач - битка, че даже и преди мачовете.
30
14
 
3
 
! Отговори
До 46 преди 7 години
Вярно е! Английските фенове по наследство са със славата на хулигани, има си такива първосигнални момчета с гаменско поведение сред тях,.не ги оправдавам, обаче всички видяха че руснаците ги превъзхождат стократно по агресия и хулигански изстъпления. На стадиона в Марсилия атаката е дошла от страна на руската агитка към английските фенове ,като първите са гонили даже жени и деца по стадиона....Онези които са видели реакцията на английските запалянковци от кадрите със записите се майтапят, че мъжете бягали през глава, уплашени 'like girls '. Англичанин няма да напада дами и деца, з
29
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Се бях чел глупости ама че това не били германци а руснаци облечени с немски фланелки и биещи се за германия... Русофобите да удвоят дозата хапчета и спешно при гпто
28
7
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
RUSNAZITE V GARMANIYA SE POSNAVAT OT DALECHE. DAVAT MNENIE I KOMENTAR ,KATO THE SI E V MOSKVA. GERMANEZA SE POCHESVA PO VRATA I GO OTMINAVA.
27
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
NYAMA DA SA NAKASANI RIBATA NE KULVE! TOVA SE OCHAKVASHE KATO PROVOKAZIYA.
26
0
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хайде сега да видим дали Германия и Украйна ще бъдат наказани и предупрудени с отстраняване от първенството както Русия за същите неща
25
11
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tova nesa Germanski fashisti , a ostatizi ot De De Re NYAMASHTI NISHTO OBSHTO S SAPADNA KULTURA I EFRO2016. EDNA PROVOKAZIA V POVECHE.
24
1
 
8
 
! Отговори
Владо преди 7 години
Гледайте Копа Америка. Това в Европа са конни надбягвания .
23
37
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това не са германски фенове,а "понаехавши" емигранти русняци. В Германия и Англия има страшно много руснаци. В САЩ са много по-малко, защото американците не им цепят басма. Тия сбивания са елемент от новата руска култура. Всяка събота и неделя се организират такива в голямите градове и понякога участват по няколко хиляди души. Не е задължително да сте привърженик на някой отбор, но по принцип първоначалната организация е на тая основа. Напоследък си шият и униформи. Толерира се от властта.
22
15
 
17
 
! Отговори
ГА преди 7 години
ПОЧВАМ ДА СИ МИСЛЯ ЧЕ ВСИЧКО Е ОРГАНИЗИРАНО С ЦЕЛ ОТ НЯКОГО ЗА НЕЩО ИЛИ ЧРЕЗ ЗАПЛАЩАНЕЗАБЕЛЕЖЕТЕ КАК ФЕНОВЕТЕ НА НАЙ ГОЛЕМИТЕ И БОГАТИ СТРАНИ В ЕВРОПА и УЖ НАЙ ОБРАЗОВАНИ И КУЛТУРНИ СЕ НАХВЪРЛЯТ ВЪРХУ ПО БЕДНИТЕ ОТ ТЯХ НО ЗА СМЕТКА НА ТОВА ГОРДИ СЪС СВОЕТО МИНАЛО СТРАНИ КАТО РУСИЯ,УКРАЙНА,ФранцияНЯКОЙ НЕЩО ЦЕЛИ С ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ФЕН БИТКИ В ФРАНЦИЯ
21
21
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен40че те видиме на другите класификации ако се паднеме с руснаците и дойдат та помелят половин софия. а, забраих ти си е-мутра. най вероятно ше ги гледаш от мазата по некой прашасал софия 81
20
29
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименПърво Русия. Ушанките се биха на стадиона, да видим дали на УЕФА наистина и стиска да ги изгони. Междувпрочем руски спортисти не трябва да се допуската до никакви световни, еропейски и прочее. Тези са перманенти дроги.
19
10
 
1
 
! Отговори
новопсихясъл! преди 7 години
Не съм от любителите на конспирации!За мен 11 септеври и всички атентати са си реални!Футболните хулигани ги знаеме що стока са!Ама айде сега,след всеки мач?За първи път и аз се усъмнявам в тайните служби че тея сбивания са провокирани от тях!Може би някакво крайно неуспешно както се видя днес театро за пред терористите!И кви бяха тая шепа руски новобогаташчета дето се изправиха срещу многохилядните тълпи на френската съседка!От Донбас ли дойдоха или се касае за ветерани от Афганистан?Странно е
18
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Няма такава държава украйна. Който не вярва да отиде да живее на територията на бившата съветска република Украйна и да потърси там държава. Ако намери, за него си е ;))Да остава там доживот ;)))Боя се, обаче, че ще намери държава на Кримския полуостров или в източните райони, населени от руснаци. Тях не ги визирам. Тях да ги избягва.
17
1
 
10
 
! Отговори
БАЙ ГОШО преди 7 години
Ей ги на ваще така примерни демократични образци... Ефропейците.. хубаоо ги виШте!мир вам