Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател

Президентът на Славия не иска Бербо да е президент на БФС
7 фев 2020 14:39, Нели Христова
90
Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи скандално изказване по адрес на Димитър Бербатов и сериозно го оплю. Бат Венци отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост, пишат от Gol.bg.

“Той е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат”, каза Стефанов, след което продължи.:

“Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?”, добави президентът на белите, който обаче се изказа доста по-ласкаво за Стилиян Петров.

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, разясни Венцеслав Стефанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
35
26
 
14
 
! Отговори
да преди 4 години
Кефиш, бате Венци!В началото не те харесвах заради грубостта ти, но което си е истина - истина е.
34
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
....и Индиана Василев ,който играе за Астън Вила и е той -Предател !Да не забравяме и Стоичков ,все пак !!!:)))))))))))
33
1
 
5
 
! Отговори
СТАР преди 4 години
АКО ЩЕ ДА СЕДНАТ И РЪКОВОДСТВАТА НА ФИФА И УЕФА-С ТОЗИ РОДЕН МАТЕРИАЛ ТОЛКОВА !Футболът се играе на терена ,а не в офиси и кабинети и футболисти които не могат да я ,,пипат" няма как да изпълнят схеми и указания !!
32
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всеки има право на личен избор, къде ще работи за да печели.Соца свърши. Едно време и на Гунди, Костов, Соколов не им разрешиха да напуснат страната /1970г/ и да отидат при Витлачил
31
18
 
7
 
! Отговори
Митко Добавката преди 4 години
Венци е манекен, милиардер и едропишковец и винаги казва истината ! И този път е прав !
30
4
 
19
 
! Отговори
ШибиРиби преди 4 години
Българаka докъдето и да се издигне родната *** мафия винаги ще се опитва да го потопи обратно. Бербо е ленивец но когато играе професионален футбол в Юнайтед е болезнено да си чупи краката в един отбор от професионални чалгари, даже и отбора да се казва национален. Това добиче Стефанов е един израстък от разлагащия се кашалот БФС.
29
2
 
33
 
! Отговори
я мн бързо да се ... преди 4 години
..шибатеЗащо не игра в национала да питаме ли ?Защо той не игра, а играха можачите божинката и малката перука да питаме ли ?Бербата е супер подходящ, точно щото не искаше да играе по свирката на всичките жалки дебелаци, заради които футбола е леш в Бг. Бат венци палачинката е наясно, че ако такъв човек като Бербата е начело, бат венци ше трябва да духа за бирени капачки в подлеза на ндк.Бербата е НАЙ-УСПЕШНИЯ български футболист за последните 20 години. Аз за по-подходящ кандидат не се сеща
28
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Личи си че не минал казарма като казарма Лечков му скръцна със зъби и "дезертира при мама и тате"
27
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ХАЙЛ и на теб, Венци!сега сериозно, а ти кой беше, Венци :) с такива менажери като теб български футбол скоро няма да видим, и ннищо чудно че хейитши Бербо, той точно заради такива като теб и перуката си тръгна.
26
1
 
3
 
! Отговори
ДО 17 от 14 преди 4 години
От поста ти личи че си точно от това поколение.Нито обвинявам Бербатов,нито обвинявам бат Венци .Гледам футбол от началото на 60те и има ли таланти ,нищо не може да им попречи. За вас ,,малките" живота и футбола започва преди 10 години!!Чакайте вие ,,голям футбол" от НАШИТЕ !!! посредствени футболисти!
25
0
 
34
 
! Отговори
к2 преди 4 години
Тъй, тъй...Бербатов е национален предател без един ден работа, а другарят Венци е герой чийто живот е минал в черен миньорски труд...
24
26
 
8
 
! Отговори
Бес преди 4 години
Този път е напълно прав Венци.Човек отказал да играе за Родината си да е шеф на съюза е срамно и обида за всички фенове на футбола .
23
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Новия перуций е Барби ! Ама никога нема да седне на престола щото е плебей
22
1
 
20
 
! Отговори
334 преди 4 години
Не става Бербатов за футболен шеф. Щото не може да рипка като Перуката.
21
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Чак пък предател!!! Вярно беше го хванала звездоманията и не си даваше много зор в националния, но пък и за какво след като знае нещата от кухнята за които ние можем само да предполагаме.
20
0
 
3
 
! Отговори
От бореца преди 4 години
Еквалайзер кюфте, прав си животно .!.
19
0
 
10
 
! Отговори
Аз преди 4 години
До Анонимен 4 : Евала, по-добре не може да се каже ! Той - дебелия, вече дава фира.....
18
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Когато,родината ми се управлява и представлява от такива като венци,СИГ,и т.н.,не искам да имам нищо общо с тази родина.Така че евала на Бербатов,Казийски,Стойчев.Просто не искат да участват в това налагане на порочна ценностна система на Българското общество.Бат Венци да облаче екипа и той да играе,като не е предател
17
27
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Браво бе дебелак тук сме на едно мнение безспорно ! Барборина лабилна психически .
16
0
 
21
 
! Отговори
До 15 преди 4 години
Не бе.... БФС не са "виновни" за нищо.... Те са туропеператори, осигуряващи билети, хотели и т. н. според Лечков и перучкчата, а за резултатите на отборите "нямат" отговорност...