Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател

Президентът на Славия не иска Бербо да е президент на БФС
7 фев 2020 14:39, Нели Христова
90
Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи скандално изказване по адрес на Димитър Бербатов и сериозно го оплю. Бат Венци отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост, пишат от Gol.bg.

“Той е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат”, каза Стефанов, след което продължи.:

“Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?”, добави президентът на белите, който обаче се изказа доста по-ласкаво за Стилиян Петров.

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, разясни Венцеслав Стефанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Super istina bravo na venzi na bojkov dr mutri trupat i donosi pischat ot sloba i savis 4e bojkov pove4e ima ami i domuv4iev dogan peevski imat pove4e a boiko njama li ili kato jivkov mu karpat 4orapite ama jenito jivkova s rusnaka mutra i te milioneri v palasti jivejat s vladimir jivkov nischto ne im nazionalisiraha kartini slata milioni
14
0
 
25
 
! Отговори
балама преди 4 години
Пък перуката, гела, сливенския "ром" и тоя мазния баш патрЕотето, раиш ли.
13
10
 
11
 
! Отговори
До 4 преди 4 години
Кой разказа играта на българският футбол бе юнак? Я кажи ЕДИН СВЕСТЕН ФУТБОЛИСТ от вашето милениум поколение-няма такъв!!!Има ли някой желан от европейски класен отбор???БФС им бил виновен,как не!!!И Гуардиола и Клоп заедно да дойдат ,няма как да налеят мозък в *** кратунки на днешните ,,герои" с гела и дискотеките. Е гати поколението-като всички по форумите,само,, дайте и искам ,ама без да ни натоварвате".
12
7
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Brabo na venzi bravo na vadil 4erepa predadiha gi no sa napred i milejat sa bg sa fudbola sa levski
11
6
 
31
 
! Отговори
Сериозно преди 4 години
Дебел, не си се събличал по физическо, за да коментираш бивш център нападател на Ман. Юн. В това пък, което ти се опитваш да правиш си пълен провал - на мачовете на твоя отбор присъстват между 100 и 200 човека и сигурно и за това Бербатов е "виновен", както се опитвате най-нагло да му прехвърлите вашата управленска некадърност по отношение на Бфс и национален отбор!
10
4
 
37
 
! Отговори
от кухнята преди 4 години
Бербатов напусна националния щото му се повръщаше от гнусните игрички на мафиозите като тоя, гела, перуката... и цялата пасмина долна.
9
4
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Венци не е ли малко -нусен!?!
8
1
 
3
 
! Отговори
Йоло Денев преди 4 години
Президент, президент, президент ............
7
4
 
16
 
! Отговори
несведущ преди 4 години
Туй вЕнци рода ли е на "цар" Киро?
6
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 4Абсолютно вярно .
5
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е коя родина бе? На олигарсите и клубове перачници? На червената номенклатура?? Да играе за националния и да помпа рейтинга на перуката? Ми не, мерси...
4
5
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искам да поздравя искрено ,всички Патриоти от досегашното БФС ,за изключителния профисионализъм с който през последните 14 години РАЗКАЗАХА играта на Българския футбол !!!Венци ,ти не беше ли между ..тях ?!?! Освен Бербатов ,уважеми Венци ,има още едни ,около 2 милиона българи,които също би трябвало да се броят за ...предатели !И благодарение на тях ,всяка година влизат около 11 Милиарда в България !Ако Бербатов ,беше останал в България ,той ,никога не би станал ,това ,което е !
3
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Подкрепям! Който избира Фулъм пред ШЛ, не е достоен за уважение.
2
12
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Така е, само мекотело може да твърди друго. Няма патриот, отказал се от родината си, това е нонсенс, колкото и някои човечета да се напъват.
1
6
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Споделям мнение!