Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател

Президентът на Славия не иска Бербо да е президент на БФС
7 фев 2020 14:39, Нели Христова
90
Венци Стефанов: Димитър Бербатов е национален предател
Снимка: БГНЕС

Президентът на Славия Венцеслав Стефанов направи скандално изказване по адрес на Димитър Бербатов и сериозно го оплю. Бат Венци отговори на въпрос на журналист какво му е мнението за изказването на Стилиян Петров, че голмайстор №1 в историята на България е подходящ за този пост, пишат от Gol.bg.

“Той е предател. Не смятам, че един човек, който предава България, става за президент. Предателите винаги ще те предадат”, каза Стефанов, след което продължи.:

“Ако откажеш да играеш за родината си, какъв си? Страх ви е да го кажете. Кажи истината в очите. Щом не иска да играе за родината, какъв е? Колко работни дни има? Направил ли е нещо?”, добави президентът на белите, който обаче се изказа доста по-ласкаво за Стилиян Петров.

“Стилиян Петров е разумен и интелигентен човек. Знае какво говори. Всеки може да се кандидатира. Отива със своята позиция, ако го изберат- изберат. Даже и Йоло Денев може да се кандидатира”, разясни Венцеслав Стефанов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


90
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
6
 
32
 
! Отговори
Сотир преди 4 години
Мутрата Венци Стефанов, Черепа, хитреците от ЕФБЕТ и всякаква престъпна *** е превзела българския футбол с цел уговорени мачове и бързи печалби. Затова нямаме и един успешен футболист в момента в чужбина. Страх ги е от това някой честен като Берба да застане начело.
54
3
 
35
 
! Отговори
niki преди 4 години
Бербатов е нещо, което тюфлекът-прасосвин няма да бъде никога.
53
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до50. Е нали всички мутри от спорта тръгнаха. И само патриоти останаха тук, Да излезат на вън , че да се върнат тия който ги прогониха.Ще ее, ще излезат на вън, ама другпът. Ходят само до офшорни зони. В нормални страни знаят , какво ги чака.
52
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
до 45. Имат попълнения от долу защото , рекета е забранен. Корупцията е малък процент. Даващия продук или услуга в тия подредени държави се стимулират. Държавата го пази със законите си. Мутри няма. Партиини и мръсни пари не се въртят в икономиката.
51
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ПетканТъй де. Виж, малък Перуканчо не се отказва в никакъв случай. Истински патриот.
50
4
 
30
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
Човек с биографията на В. Стефанов не би трябвало да има нищо общо с българския футбол, камо ли да дава акъл кой да бъде начело на БФС, кой е предател, кой не е и т.н.
49
27
 
7
 
! Отговори
Петкан преди 4 години
Венци може да е всякакъв, но в случая казва истината ! Не може да си роден в България и да тук да си станал футболист, да си се развил, и да се откажаш от Родината ! И той се отказа, след като би рекорда на Стоичков по голове, защо не се отказа преди това ?
48
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ах, ти-и-и, медузо мазна!
47
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бат Венци се изложи тук. Направиха една ***, заради която вече и по 50 човека не ходят по мачове, а когато един успял български футболист отказа да ги носи на гърба си и да се кичим с успехи, вместо да си видим истинското дередже, което без талант е доста зле, веднага изкараха Бербатов виновен. Бербатов е направил за популярността на българския футбол с пъти повече от родните ни футболни президенти.
46
1
 
28
 
! Отговори
Т.Шак преди 4 години
"Венцеслав Стефановот Уикипедия, свободната енциклопедияРоден 28 ноември 1949 г. (70 г.)София, БългарияПрез 1994 г. Стефанов, Маджо и Румен Николов-Пашата регистрират Interpetrolium and Partners, икономическата структура на СИК и най-големият търговец на горива в България. Влиза в ръководството на Славия на следващата година."Този ли трябва да слушаме?
45
1
 
19
 
! Отговори
Кафая преди 4 години
Предател! Предател! Квичаха прасенцата като видчха че идват да им почистят кочинката...
44
0
 
7
 
! Отговори
До 40 преди 4 години
Ама тея страни имат свежи попълнения отдолу където идват,а ние нямаме... това е голямата разлика
43
27
 
5
 
! Отговори
Kiki преди 4 години
Прав е Стефанов
42
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
мутри на вън не излизат. Става въпрос на Запад да работят. И няма как да работят , като не умеят. Стоят си тук и са ду *** и *** с партиите. Акогато ги подгонят от тук бягат с парите в Африка Азия РФ. В богати и подредени държави се работи , в бедни се почива.
41
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Кланяйте се на зрелища, ама и тях ги няма. Не случайно властта помпа и сигурно и им купува срещите. Бербо криско гришо кобра, тези са за консумация на плебса. Който обаче почва да става добъри почва да им засенчва фалшивият имидж, тежко му. Не случайно у нас има определени 5 спортиста и 5 певача и никой от тях не става.
40
1
 
27
 
! Отговори
Robinzon преди 4 години
Точно заради такива като тоя всички добри спортисти стават "предатели".А тоя какво е работил че не се сещам.
39
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Стилян Петров и той се отказа няма Бг футболист да не се е отказвал след 31г се дава път на младите не е Роналдо ,Меси отказа да играе в няколко мача
38
11
 
5
 
! Отговори
СЛАВИСТ 1913 преди 4 години
Венципрасчо е прав до някъде... Бербатов се отказа именно заради БФС-то и такива като дебелака, но можеше да остане само заради името, България и феновете си, със сигурност феновете му бяха повече от хейтърите! Искаше да е във форма за Манчестър и да не се хаби много за България..
37
5
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички успели българи са предатели! И Джон Атанасов и той! Само мутрите са патриоти (вкл. и в политиката)!!
36
2
 
30
 
! Отговори
Пенчо преди 4 години
До кога мутрите ще са някакви в България?