Секс във вода – какви рискове крие?

Както в морска, така и в сладката вода има много бактерии
19 авг 2016 22:45, Eкип на Puls.bg
9
Секс във вода – какви рискове крие?
Източник: Reuters, архив

Един малък факт и голям убиец на настроението: морската вода е пълна с бактерии. Дори самата соленост на водата би била достатъчна, за да причини болка и парене при проникване в пикочо-половите пътища и при двата пола, но бактериите са способни на много повече от това. При вагинален секс във водата рискуваме развитието на инфекции, които ще отнемат от дни до седмици само за облекчаване на симптомите, докато пълното излекуване може да трае доста по-дълго време.

Авантюри във водни басейни със сладка вода също не са препоръчителни. Да, те са по-чисти и не са солени, но наличието на хлор обезателно ще наруши вагиналната киселинност, което може да доведе до неприятни гъбични инфекции.

Секс във ваната е друг вариант. Всъщност така сексапилната сцена, популярна от филмите, в която мъж и жена правят секс във ваната, е малко измамна. Защото във филма не споменават, че ваната е доста тясна и неудобна (освен ако не е джакузи.) А дали ще повярвате, че освен това е и суха? Причината е, че водата измива естествените сокове. „Романтичната" пяна пък може да предизвика неприятни усещания на деликатни места, дори може да раздразни кожата ако е супер чувствителна.

Възможните пози за секс под душа пък са не повече от три. И в никакъв случай не трябва да изразяваме удоволствието си с вдигната нагоре глава – едва ли ще се удавим, но е твърде вероятно да се задавим и да се наложи да прекратим заниманието си в разгара му, за да изплюем водата.

Ако нищо от гореспоменатото не е в състояние да ви откаже от това водно преживяване, то нека имаме предвид, че под водата също трябва да се използват презервативи за предпазване както от полово предавани болести и бременност, то и от болестите, „плуващи“ във водата.

Повече любопитна информация може да научите в рубриката "Секс и здраве" на Puls.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още по темата: мореводасекс
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
С Гейстън правихме секс в морето и той забременя.....
2
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига да не е с най- красивата омъжена(по настоящем вдовица) българка- никакви!
1
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Шай се протърка ве!)))пусните и ена рекламка на кремчита и мазилца)))