Рибки във водата на WC-тата за лидерите от Г-20

Така Южна Корея ще предпазва здравето на лидерите
Обновена: 12 ное 2010 14:29 | 11 ное 2010 10:41,
37
Рибки във водата на WC-тата за лидерите от Г-20
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Южна Корея обяви, че възнамерява да използва рибки, за да се увери в чистотата на водата в тоалетните по време на срещата на върха на страните от Г-20, която се открива в Сеул.

Властите посочват, че освен десетките хиляди полицаи, които ще следят за сигурността на форума, смятат да пуснат и шест рибки във WC-тата, съобщи АФП.

Целта е предпазването на здравето на световните лидери.

Организацията за защита на животните PETA веднага осъди този план:

"Безопасността на световните ръководители е нещо много сериозно, но това важи и за защитата на животните, които страдат също както и хората", заявиха от организацията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още по темата: Южна Корея
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Лично се убедих в чистотата на корейските обществени тоалетни. Това е нещо, което трябва да се види!
36
0
 
1
 
! Отговори
samodiva преди 13 години
i kakwo sa vinovni gorkite givotinki ???Zashto ne wzeme da vleze wyw WC - to tozi na koijto mu e hrumnala tazi misyl ?
35
1
 
0
 
! Отговори
хахахаха преди 13 години
хахахахахахахахахахаххаахахах кой още е там? Извънземните там ли са, че не ти стигна мястото май за тях :)?
34
0
 
0
 
! Отговори
алекс преди 13 години
В интерес на истината, имат такова национално забавление като яденене на живи бейби октоподчета. И то никак не е "здравословно" и невинаги води до дълголетие - по-скоро се гледа на тоя обичай като на руска рулетка, защото често октоподчето си има свое мнение, успява да се залости някъде по пътя и си се задушават :) Абе хората навсякъде по света си имат чудати местни ритуали като цяло, лошо няма, просто да отбележа :)
33
0
 
0
 
! Отговори
glednata to`ka преди 13 години
a ribkite s kakvo sa doprinesli :D?
32
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Пак ги събира ...Ротшилд, за да продължи своята геноцидна политика спрямо останалите народи, а те горките ...само ще кимат с глави и ще се съгласяват на всичко, което им заповяда!!!??? Нали са дали масонски клетви за послушание????????????Билдербергери ли нещеш, Ройзенкройцери ли??? Тристранни /Трилетарални/ ли комисии не щеш или разни те му илюминати и езуити??? Каквото не щеш, всичко е там ...барабар с Петко и воловете!???И всичко това войнство управлява....Ротшилд!!! Аман вече, няма ли да му
31
0
 
9
 
! Отговори
Иво преди 13 години
в казармата в дупката на ***/клекало живееше един плъх,кръстихме го елегантния,с какво ли не се мъчехме да убием гадта,даже веднъж кислол сипвахме,обаче си беше жив и бая едър.Беше много неприятно като се надупиш да знаеш че те гледа изродчето с лъскавките си очички :)) живя си безгрижно и дълго
30
0
 
14
 
! Отговори
Васко преди 13 години
Ето заради такива изпълнения ще има тероризъм и конфликти. Някои нямат тоалетни и какво да ядат , за сметка на това за други има рибки в ***. Това е достойно за 1-во място на най-големите простотии които са правени от човешкия "разум".
29
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 13 години
Приятелю, не ядът, :) Може би си виждал да ядът сурова риба.., но това е съвсем различно от това да ядеш ЖИВА :) Аз също съм ял и ям сурова риба - полезно и вкусно е. Поради това корейци и японци са световни лидери по продължителност на живота.
28
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
sigurno e mnogo qko da se izakash varhu nqkoia ribka :D
27
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
Рибки-пирани им трябват на тия!
26
1
 
16
 
! Отговори
blqks преди 13 години
да им сложат пирани и да си ходат без *** хаххахахахах
25
1
 
12
 
! Отговори
Онанимен преди 13 години
Да им *а на рибите!
24
0
 
0
 
! Отговори
аз преди 13 години
Аз съм виждал по научно-популярните филми. Признавам, че в Корея не съм ходил. Това, че ти като си бил там, не си виждал, не означава, че не ядат.
23
1
 
5
 
! Отговори
гурко преди 13 години
Според добре осведомени източници,рибките ще са ПИРАНИ!
22
2
 
6
 
! Отговори
TR-TURK преди 13 години
VZEMATE ZELENCHUTSI O TR. I GR. BILGARYA IMA TOLKOVA ZEMI KOITO SA UDOBNI ZA OBRABOTVANE OBACHE VIE PREDPOCHITATE DA OBIKALYATE IZ NE RABOTITE PO ZEMITE ZACHTOTO ZA VAS E SELSKA RABOTA, SRAMUVAT SE HORATA DA RABOTYAT S ZEMYA, SICHTO ZA TURIZMA NE DAVATE VNIMANIYE,VMESTO DA PLUETE ZA NAS TR. NAPRAVETE REKLAMI ZA CHERNOMORIYETO ,TOLKOVA HUBAVI MESTA IMA,A VIE NI OBYAVIHTE ZA NAY GOLYAM VRAG.
21
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 13 години
А като пуснеш водата рибите отиват направо в кухнята.
20
0
 
1
 
! Отговори
georgi преди 13 години
Бил съм в Корея 3 пъти.. и корец жива риба да яде, не съм видял:) А за тоалетните им.. можем само да им завиждаме.. вярвайте ми..
19
3
 
6
 
! Отговори
Петко преди 13 години
Защо не сме там ли? Ами, заради: Луканов-оглу, Младеновоглу, Станишевоглу и т.н. -оглу, дето ни смачкаха фасона от десетилетия. Ако подхода им беше друг, можеше пак да не сме там, защото сме малък наро ди държава, но можеше да сме по-развити и от много страни. Япония да не е голяма, ама работят хората? затова сме жалки, защото сами си го надупваме и после плюят другите. А нещата са прости, ясни и при желание се правят. Бачкане в правилната посока му е майката, но често при нас е наобратно.
18
3
 
6
 
! Отговори
аз преди 13 години
Жълти ***! Не стига, че ги ядат живи, ами сега и това.