Черното тото - страстта на гръмнатия Динов

Хващан е от МВР, но е бил оправдан от съда
Обновена: 4 апр 2012 15:30 | 4 апр 2012 13:15,
102
Черното тото - страстта на гръмнатия Динов
Мястото, където бе застрелян Йордан Динов. Снимка: БТА

40-годишният Йордан Динов от Благоевград, който беше застрелян в центъра на София, е главен мениджър на австрийската букмейкърска фирма “Скай Спорт 365 - България” ООД и управляваните клиентски центрове на “Planet Win 365” .

Пунктовете са проверявани неколкократно за нелегална букмейкърска дейност.

През 2004 г. Йордан Динов беше уличен в извършването на нелегални залози за футболни мачове в няколко букмейкърски къщи за периода 2002 - 2004 година.

Сървърът, през който са правени паричните траншове при залаганията и изплащането на печалбите, е инсталиран в библиотеката на Американския университет, където Динов работи.

През 2009 година обаче Йордан Динов е оправдан по заведеното срещу него дело по обвинение в незаконна хазартна дейност.

В края на ноември при акция на НАП, ГДБОП и МВР беше разбита мрежа за нелегални тото пунктове.

След няколкомесечно наблюдение е установено, че чрез нелегалните букмейкърски пунктове са осъществявани залагания към сайтове, базирани извън територията на България, посредством които е изтичал национален капитал в размер на около 70 000 евро седмично. По този начин държавният бюджет е ощетяван от невнесени дължими налози.

Още по темата
Обектите за залози през интернет са на благоевградската фирма "Скай Спортс 365" с управител Йордан Динов.

Динов е син на известния акушер-гинеколог Петър Динов.  На мястото на покушението се появи бившият кмет на Благоевград Костадин Паскалев, който е близък приятел на бащата на застреляния.

Хазартният бос от Благоевград бе застрелян тази сутрин около 10 часа на  ъгъла на улиците "Будапеща" и "Кирил и Методий".

Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ на път за болницата той починал.

У него е намерена голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета.

Все още няма задържан за покушението, издирват се свидетели на убийството.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


102
Още по темата: хазартЙордан Динов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
0
 
0
 
! Отговори
Журнанисти преди 11 години
Журнанисти, много ви плащат да пишете лъжи, подлизурки мазни и гъзоблизци жалки. Що с такава страст не напишете някое разследващо матерялче за истинският поръчител на убийството Васил Божков - Черепа и за далаверите на Еврофутбол и как се справя с конкуренцията. Само като ви види човек заглавието и му става ясно, че материала е поръчков. Слузеста и противна *** сте вие, мижитурки продажни, продавате си мухлясалите и *** душички за жълти стотинки и после наричате себе си свободни медии.
84
0
 
0
 
! Отговори
bg преди 12 години
4ERNO TOTO 4ERNI DNI.....SAMO ZEMIATA 6TE NI PRIUOTI.....NO NEKOI BARZAT DA IDAT ,,ZA6TO,,KORI4KA XLEB MI STIGA ZA DA JIVEA PO DOBRE,,,,,,,,,,
83
0
 
2
 
! Отговори
sofeto преди 12 години
Вовв...... кви дългокраки бамбини заработват в МВРто, то като американски сериал!!!
82
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Tolkova sum tipichen Bulgarin che vsushtnost sum Nemec, jiveq v BG ot 5 godini.Ama ti zashtoto si razbirach me razkri vednaga....
81
3
 
5
 
! Отговори
Червени псетанаповод преди 12 години
Abe vie ne ste dobre, nqkuv prestupnik s nelegalni toto punktove e ubit i tuka chak shte go zashtitavat. Quo vadis, Bulgaria?=======Ти си типичния булгаристанец!Без грам да познава детайлите булгаристанеца издава компетентно мнение по всеки един въпрос.Ако действително бяха нелегални пунктовете дали милицията щеше да ходи 100 пъти в тях или още първия път щеше да ги затвори и да заключи всички участвали в схемата.Австрийците бяха намерили начин да прескочат *** закон закрилящ Черепа.
80
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Abe vie ne ste dobre, nqkuv prestupnik s nelegalni toto punktove e ubit i tuka chak shte go zashtitavat. Quo vadis, Bulgaria?
79
1
 
2
 
! Отговори
до93 преди 12 години
*** винаги ще намерят на кой да си дадат парите, нали не си мислите, че вече няма да има черно тото. На българина все друг му е виновен, тоя да не ги кара насила да играят хазарт?
78
0
 
13
 
! Отговори
! преди 12 години
Radvam se che ima hora koito sa razbrali che gn. Dinov e martav zaradi monopolista Evrofutbol.
77
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
"...издирват се свидетели на убийството. "В безправова държава като БГ и да има такива, няма да смеят да свидетелстват.
76
0
 
19
 
! Отговори
Ангел преди 12 години
Този човек е бил главен мениджър на Скай Спорт 356 и управляваните от нея букмейкърски пунктове Плент Уин 365.Които се явяват конкурент на монополиста Еврофутбол.Еврофутбол вече 15 години са монополисти на пазара със спортните залози и явно искат да си останат такива.Много очевиден и ясен мотив.Дано държавата се намеси адекватно
75
11
 
6
 
! Отговори
BG преди 12 години
EDIN *** PO MALKO....NAZDRAVE
74
7
 
4
 
! Отговори
Баш Майстора преди 12 години
Кой каквото търси рано или късно го намира! Отдавна пиша по форумите,че на така наречения "ЕЛЕКТОРАТ" му писна от Бездействието на Съд и Прокуратура!!! Резултатът е Налице!!! Да му мислят "ПОМИЛВАНИТЕ" от наглите , мисля че те ще са следващите!!! Даже някой от тях ги "ЗАПОЧНАХА" още преди края на делото!!!! Май списъкът е доста дълъг,а "НЯКОЙ" наистина следи списъка доста стриктно !!!
73
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
TOVA SE SLUCHVA V DARJAVATA NA MONOPOLITE TEJKO IM NA KONKORENCIQTA
72
0
 
12
 
! Отговори
Бай ИБан преди 12 години
Като се знае толкова много за него, че е престъпник и тем подобни там полицейски глупости,защо не е арестуван ипи поне да е под полицейски надзор,та да се знае с какво се занимава и да е под някакъв контрол.Това според мене е поредното шменти капели оправдание.
71
10
 
5
 
! Отговори
Антикумонист преди 12 години
до77 - Абе тоя е мафиот от класа.Ако твойте авери спечелят при него със сигурност нямаше да получат пари ,а някой коршум в челото.И в Азия черното тото дава огромни коефициенти,но ако спечелиш суми от над 100 бона,идват едни момчета и разказват играта на касметлията.Затов по добре в лицензирани он-лайн къщи и то от големите,а не от псевдо мошеници
70
4
 
13
 
! Отговори
tor преди 12 години
БЪЛГАРИ БЯГАЙТЕ ОТ ТАЗИ ДЪРЖАВА ОСТАВЕТЕ ГИ ТЕЗИ МОНОПОЛИ САМИ ДА СЕ САМОЯЗЕДЪТ А НА ЦВЕТАНОВ МУ КАЗВАМ АКО ХВАНЕ УБИЕЦЪТ НА ТОВА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ КОЕТО СЪМ СИГУРЕН ЧЕ НЯМА ДА СТАНЕ НИКОГА...
69
5
 
16
 
! Отговори
ЗНАЕ СЕ преди 12 години
ТРИ ГОДИШНО ДЕТЕ Е УБИТО В ЦЕНТЪРА НА СОФИЯ С ЕДИН КУРШУМ В ГЛАВАТА ГОВОРИТЕЛЯ НА МВР ОБЯВИ ЧЕ ДЕТЕТО Е КРИМИНАЛНО ПРОЯВЕНО ПРЕДИ ПОЛОВИН ГОДИНА ДЕТЕТО Е ОТКРАДНАЛО БИБЕРОНАТА НА ДРУГО ДЕТЕ НО СЪДА ГО Е ОПРАВДАЛО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ КАЗА ЧЕ АКО САДА СИ БЕШЕ СВАРШИЛ РАБОТАТА ДЕТЕТО ЩЕШЕ ДА Е ЖИВО
68
1
 
19
 
! Отговори
Червени псетанаповод преди 12 години
Точно поради тази причина на бюлетините които пускам от 2001-ва насам ВИНАГИ пиша едно и също нещо" Твърд и дебел *** в ануса на политическата класа".Днешното убийство още веднъж доказва правотата ми.Черепа напазарува и от новото управляващо мнозинство мишоци,които Му гласуваха закон грантиращ му тотален монопол на пазара на спортните залози.Мишоците стигнаха дотам,че да забранят и Интернет залозите,увеличавайки по този начин печалбата на Черепа в пъти.А той взе ,че се развилня!
67
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Интересно е, че след като убият някой, после го изкарват най-големия престъпник. А има и друга версия, че човекът е готов да пропее за черното тото разиграно на мача Монтана-Левски."Има човек-има проблем, няма човек и проблема го няма." Нали така бе казал един съветски диктатор,а.
66
3
 
22
 
! Отговори
.... преди 12 години
винаги съм казвал,че такива показни убийства и такива хора се вършат от правителството...когато някой дръпне напред с пари,а не е от техните и не им се отчита винаги има показно убийство и в новините го изкарват най-големия престъпник,а престъпниците са тези който са го поръчали и убили!

Спонсорирани публикации