Когато жената е по-настоятелната страна

Как да не изглеждате отчаяна на тема "сериозна връзка"
16 окт 2012 07:42,
55
Когато жената е по-настоятелната страна
Снимка: outnow.ch

Зимата вече наближава и всички необвързани дами се оглеждат за някой мъжкар, който да ги топли през студените нощи. Разбира се, това е в кръга на шегата, но истината е, че понякога жените в опит да напреднат със сериозността на една нова и зараждаща се връзка, започват да се държат прекалено настоятелно и дори отчаяно.

Колкото и да се стремите да минете в отбора на обвързаните жени избягвайте да пришпорвате нещата с обекта на желанията си. Ето и няколко съвета как да останете в играта и да запазите интереса му жив!

Не се целете прекалено високо

Всички жени се опитват да си намерят красиво и състоятелно гадже, което да отговаря на всичките им високи изисквания, но тъжната истината е, че тези мъже са рядкост и не всяка симпатична дама може да се сдобие с подобен партньор-мечта.

По-разумно би било от ваша страна да се огледате за някой, по-малко атрактивен или богат симпатяга, който може да е малко под обичайния ви стандарт, но пък да се окаже точно попадение.

В компанията на красавеца ще се мъчите непрекъснато да блеснете и вероятно ще преигравате покрай тези усилия. Със средностатистическия мъж ще можете да се държите напълно естествено и ще покажете истинската си същност.

Накарайте мъжът да се бори за вас, а не вие за него

Ценете себе си, ценете и времето си. Накарайте мъжа да ви пожелае истински, като не му се предлагате на тепсия още от самото начало. И мъжете и жените са програмирани така, че ако нещо им е твърде лесно те приемат че не си струва и губят интерес към него.

Така че, ако ако харесвате някой мъж, който е познат на вашите приятели, дръжте се мило и усмихнато с него, но не му се хвърляйте на врата малко след запознанството ви.

Накарайте го да иска повече от вас

Този подход в стил „Пепеляшка" винаги е успешен. Нали помните как тя си тръгна от бала в полунощ без да обясни нищо на принца и той прерови кралството докато я открие (добре че беше стъклената пантофка)? Тоест, нека първата ви среща с мъжа бъде по-кратка, а не да продължава цяла нощ... Така ще го накарате да продължи да мисли за вас и след като ви види гърба.

Внимавайте с облеклото

Освен това на първата ви среща не се обличайте прекалено секси. Оставете някои неща на въображението му, за да има още една причина да ви покани отново. И да - сексът на първата среща си остава отчаяна постъпка, след която рядко следва сериозна връзка!

Останалото прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
2
 
2
 
! Отговори
от 51 преди 11 години
...ОБАЧЕ:От утре ние настояваме да имате и следните задължения:Вие да ни каните на срещи.Вие да поемате инициативата и да ни сваляте.Вие да искате да ни вкарате в леглото, а не ние на вас.И съответно да ни каните в това легло.Така че не слушайте подобни съвети как не би трябвало да сте много настоятелниИначе не би било справедливо да имате равноправиеНали ???
31
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами не исках да го пиша, защото може да им се стори обидно на жените, обаче пак Ще го напиша. Вие нали искахте равноправие ? Нали искахте еманципация?С други думи искате и вие да имате повече власт.Обаче с властта се изисква и поемането на отговорности, задължения и поемане на някакви действия. Ами мисля че повечето мъже биха ви дали равноправие и повече власт. ОБАЧЕ....
30
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
DA MU PISNE NA CHOVEK OT KLISHETA! NE PRAVETE TOVA, NE PRAVETE ONOVA...ABE, PRAVETE KAKVOTO NAMERITE ZA DOBRE I KAKVOTO VI HARESVA (STIGA I DRUGIAT DA E SUGLASEN). A NA ONIA JENOMRAZEZ, DETO ISKA DA BIE JENITE SHTE MU KAJA DA NE SE REPCHI MNOGO SHTOTO IMA HORA, KOITO MOGAT DA GO RITAT "DO NASIRANE" BEZ NIKAKUV PROBLEM! VNIMAVAI DA NE POSIAGASH, *** MRUSEN! ZASTRELIAI SE:))))
29
0
 
16
 
! Отговори
мия преди 11 години
Това пък с тия клишета от рода не спете още на първата среща с някого, за да гледа на вас серизоно е такава тъпотия, няма такова рецепти, нещата и в единия и в другия случай както могат да се получат, така може и няколко месеца да не си спал с някого и пак да не си подхождате.При мен с мъжа ми нещата станаха много скоростно и какво от това вече сме заедно няколко години и чакам бебе от него.Така,че не робувайте на някакви *** предразсъдъци, а следвайте каквото ви идва от вътре
28
4
 
4
 
! Отговори
sat преди 11 години
Nai-kuxite leiki,koito poznavam sa maje.Jenskiat variant sa po-malko kuxi.
27
1
 
12
 
! Отговори
относно 44 преди 11 години
Ако ви се падне такъв мъж като 44 ,единственият вариант да го вкарате в пътя е да се чукате с всички негови приятели и съседи ,естествено не му казвайте ,но му давайте някаква възможност само да се съмнява защото ако всичко е така скалъпено ,че той да не подозира ,просто няма смисъл и ще си остане поредният балък ,който си въобразява ,че жена му е вярна и той е ГОЛЕМИЯТ ТАРИКАТ ,който контролира положението ! НА ТАКИВА ИМ ДАВАЙТЕ ДА РАЗБЕРАТ ,ЧЕ НЕ СА ТОВА КОЕТО СЕ МИСЛЯТ !
26
14
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Жената става настоятелна, когато някой я е забременил и си търси балък да му се увеси на вратните жили и да го върже, или иска да накара мъжа си да ревнува, като се наебе с някой и се прави на много вървежна.Пердах до насиране лекува тия симптоми.
25
1
 
43
 
! Отговори
спокойна жена преди 11 години
Жената става настоятелна, когато мъжът е нерешителен. Взаимоотношенията между хората са толкова по- лесни, колкото хората са по-умни, самоуверени и решителни, когато трябва да кажат в прав текст какво мислят и чувстват. Дребните и простовати трикове, заучени от някакви си списания, форумчета и седянки на скучаещи жени /или на подпийнали мъже/ не вършат работа. Най-важно е да се научим да се вслушваме в човека срещу нас и да сме убедени, че искаме на него да му е добре. Останалото е лесна работа.
24
0
 
7
 
! Отговори
до 41 преди 11 години
До Това са тънки работи. Не винаги децата приличат на родителите си ,може да се метнат на дядо ,баба ,чичо ,брат ,сестра ,леля вуйчо и пр. !!! Всичко е в зависимост от това точно какви гени ще оплетат ДНК вергата ! В семенната течност има стотици милиони ,а може би и милиарди сперматозоиди ,а само 1 опложда ,и не всички носят еднаква генетична информация , с яйцеклетката е същата работа !
23
5
 
5
 
! Отговори
Това са тънки работи преди 11 години
Този път няма да споря с ***, а ще го поздравя за разумния коментар, който е написал.Онези, които съветват жените да не се увличат по красавци, забравят едно - много са момичетата, които преценяват мъжете и от една по-особена гледна точка: Опитват се да си представят какво дете ще родят от него. Знае се, че в повечето случаи дъщерите приличат на бащите си, а момчетата - на майките си. Никоя не мечтае да роди грозна дъщеря, не забравяйте това!
22
6
 
15
 
! Отговори
$ преди 11 години
Хубаво е свободните жени да си намерят потентна половинка, защото недо*бана жена е по страшна от недоклан звяр!
21
3
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
С две думи Цял живот жените се надяват на принца с белия кон ...и накрая идва само коня
20
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Който цени срещуположния пол, знае как да си намери приятел/ка, кой не-пише злобни коментари в днес.бг
19
2
 
39
 
! Отговори
ГУРБЕТЧИЯ преди 11 години
Това с красивият и грозният мъж е много подвеждащо за дамите ! Ако сте с красив мъж може да не ви обръща необходимото внимание понеже може да има почти всяка жена ,която пожелае ! Ако сте с грозен мъж ,може много да се влюби във вас ,но това е нож с 2 остриета ,нали четете по новините как такива палячовци убиват гаджетата си или жените си,които са решили да се разделят ,а понякога дори и без причина просто от спонтанно появила се ревност !! Не търсете красив или грозен , а интелигентен и добър !
18
15
 
7
 
! Отговори
Обява преди 11 години
Търся жена, възраст - безразличен, външен вид - безразличен. Изисквания: да има кулинарни навици и кубическа глава да има къде да поставям халбата с бира.
17
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Младите жени да не слушат много съветите на леля си от "тялото", че може съвсем да останат "на сухо". Младежите имат и опцията компютър и лесно могат да заменят реалното с виртуалното. Времената се менят, хората също и в един момент оцеляването на човешкия род ще лежи само на нахалството на отделни индивиди.
16
4
 
6
 
! Отговори
До ракията 69 преди 11 години
Ракио, май от толкоз фалшив алкохол мозъкът ти съвсем е зачезнал. Или си мислиш, че щом твоята е "куха лейка" значи всички са така? Я, понамали малко пиенето на ментетата на цар Киро, че почваш да се излагаш.
15
4
 
19
 
! Отговори
Разбирачев преди 11 години
Много подходящи съвети, за да .... загуби жената всички шансове с поредния мъж.Първият съвет е най-смехотворен - не се целете прекалено високо, като под високо се разбирало красив и състоятелен. Това умен, чувство за хумор, обаятелен, симпатичен, внимателен, с излъчване, чаровен и т.н., написалите тези съвети явно за нищо ги нямат. Останалите съвети не са по-различни.
14
7
 
29
 
! Отговори
17 преди 11 години
До до 17 Да , позна че съм дебела - в 5 -ти месец съм. И чак на 40 г. открих истински мъж /и то българин/, с когото да пожелая най-накрая да създам семейство. И съм горда, че еизбрал мен и му доказвам благодарността си всеки ден.Престанете да се зъбите - край вас има свестни хора и единственото, което трябва да направите е да се държите човешки и добронамерено.
13
16
 
2
 
! Отговори
Чепатий преди 11 години
Ако не ми даде да я е_а още на първата среща, решително се отказвам. То и в приказката Пепеляшка седяла на "бала" само до полунощ, но нали е приказка и не обясняват на малките деца какво са правили до тогава.

Спонсорирани публикации