Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ

Може би с работата си съм засегнала интереси, коментира тя
Обновена: 31 май 2013 14:36 | 31 май 2013 09:37,
68
Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ
Снимка: Булфото

Взривът, избухнал снощи във Варна, е бил поставен пред гаража на общинската съветничка от ГЕРБ Валентина Софрониева. Тя е и шеф на комисията по "Собственост и стопанство".

По време на инцидента в къщата й са били тя, съпругът й и синът им. Домът им, известен като “Спатията”, се намира на брега на варненското езеро, в местността “Орехчето”. Взривът е нанесъл сериозни щети на гаража и двата семейни автомобила, които са били вътре -  BMW и "Фолксваген". Пострадали хора няма.

Още по темата
Адската машина е съборила покрива на гаража и е избила вратите му.

Взривът е станал снощи около 22.15 часа и само 5 минути по-късно на мястото е пристигнал полицейски екип. Днес се прави повторен оглед на мястото на произшествието, след като снощи вече е бил направен такъв.

Бомбата във Варна била в гаража на общинарка от ГЕРБ
Валентина Софрониева Снимка: БТА

По думите на Софрониева ще бъде иззет записът от видеокамерите, които са пред къщата. „Не мога и да си мисля каква е причината. Може би с работата си съм засегнала някакви интереси”, коментира общинската съветничка. Работата по случая продължава, съобщиха от варненската полиция.

Само преди няколко дни беше запален джипът на неин колега. Владимир Тонев от партия “Нашият град” намери автомобила си обгорял, излизайки от тенис кортовете в Морската градина.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
52
0
 
0
 
! Отговори
Muntcho Demokrata преди 10 години
...Пострадали хора няма...А гербери пострадали има ли? Уточнете!
51
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бомби и насилие предстоят, ако нещо не мръдне на фронта! Ще хвърчат крайници и ще се доближим една крачка по-близо до гражданска война, ако тея глупости не престанат...Имам в предвид Цветанов НАЙ-накрая ( и в най-кратки срокове) да бъде привлечен като обвиняем, турските новини и изучаване в държавни училища на турски език (изключвам турска филология) изчезнат като идея дори, бъде извършено сериозно разследване на всички злоупотреби от последните поне 10г. и червени, сини, жълти и пр са у кафеза
50
1
 
1
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Без да коментирам взрива, макар самото "комисията по Собственост и стопанство" да ми предизвиква асоциации с "корупция в особено големи размери", бих искал да кажа, че парвенюшката простотия граници няма. Край Варненското езеро през лятото смърди на блато та се не трае, комарите сами си отварят вратата и те изсмукват, а през зимата е кучешки студ. Колко *** трябва да е човек за да си направи къща точно там ?
49
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Как па един път не взривиха къщата на обикновен човек бе?! Плашилото на снимката няма да го коментирам..
48
1
 
0
 
! Отговори
bojinkata преди 10 години
Боко: Този взрив не е пробив в националната ни сигурност!
47
3
 
14
 
! Отговори
за 360лв преди 10 години
намазани пейливани с къща и видео наблюдение. Народа мизерува а тези съвременни боржуа са се ояли. Нека такива плужаци да си получат заслуженото. Искаг да живеят в Б-г като западняци. ****ата ви.Имат по 100 гърла.
46
7
 
7
 
! Отговори
БГ Съдия преди 10 години
КОКО твоят гараж не го взривяват щото ти си овца и мижитурка и като долен роб не пречиш на никого.
45
4
 
14
 
! Отговори
KOKO преди 10 години
Моят гараж защо не го взривяват , а нейния ? Пак леко се е отървала . Къщата се намира в защитената местност " Варненско езеро ", а тя е шеф на най-грабливата дирекция в общината.
44
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почнаха се един друг в ГЕРБ.
43
1
 
21
 
! Отговори
hm преди 10 години
на брега на езерото ? Не е ли забранено ?
42
7
 
20
 
! Отговори
Боже, пази ни от преди 10 години
Герб, в Герб няма нито един свястен човек,или бивши комунисти или мутри.Свястен човек не му взривяват имота.
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Законите на Нютон са абсолютно приложими в ситуацията."Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие."Въпросът е ясен какво си направил ,че да ти сложат бомба.
40
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
С една канцеларска работа само в България при средна заплата от 600 лв ,е възможно да имаш жълта спретната къщурка с гараж за две коли отпред.Някои и сложил бомба ,ами когато решението ти е мотивирано от $ под масата ...
39
5
 
19
 
! Отговори
леле преди 10 години
какъв е тоя съветник бе братче има 2 гаража колкото 2 апартамента да не броим къщата, хората пари за гражданска отговорност нямат тя вътре авто парк
38
9
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Бареков вече се ***,каза че това е саморазправа между гербаджии,очаквам сега *** да изревът и да кажат ,че госпожата сама се е взривила ,за да дескредитира социалистическия интернационал!!!
37
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Почна се! Гербери бягайте:)))
36
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БPABO CAMO TAKA C ГЕРБABATA мафия
35
4
 
23
 
! Отговори
Обшина Варна преди 10 години
Вижте на коя комисия в общината е шеф и няма нужда от повече коментари за това защо е взривена.Варна все още е богата община и има какво да се краде.Пък и ГЕРБ покрай изборите доста се охарчиха- за купуване на гласове, за печатници и т.н.
34
1
 
40
 
! Отговори
VARNA преди 10 години
Нека да ви светна. Къщата '' спатията'' на герберастката е незконна ! "Орехчето'' е незаконно рибарско селище и булдозерите го събориха преди 1-2 години . Остана обаче хасиендата на гербаджийката -имала нотарилен акт ! Сигурно подписан още от Хан Аспарух , де да знайш ...??
33
12
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ГЕРБ = мафия

Спонсорирани публикации