Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"

Националистът Жан-Мари льо Пен се заяде с ромите
Обновена: 5 юли 2013 14:08 | 5 юли 2013 10:47, Елка Василева
159
Ромите във Франция - "миризливи" и "дразнещи"
Жан-Мари льо Пен. Снимка: Reuters

Почетният председател на крайнодясната френска партия Национален фронт Жан-Мари льо Пен отправи остри критики срещу ромите по време на предизборна проява в Ница, пише в. "Фигаро".

Льо Пен беше в града, за да представи новата кандидатка на партията за общинските избори Мари-Кристин Арнотю. Той използва повода да предупреди жителите на Ница, че в него през 2014 г. ще дойдат 50 000 роми, защото от 1 януари идната година 12 милиона роми, живеещи в Румъния, България и Унгария ще получат възможност да се настанят във всички страни от Европа.

Жан-Мари льо Пен нарече бъдещото ромско присъствие в петия най-населен град на Франция "миризливо" и "дразнещо", пише БТА.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


159
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
131
1
 
3
 
! Отговори
Болярина преди 10 години
ХАХА АМИ ИНТЕГРИРАЙ ГИ БЕ ЛЬО КЪВ БЕШЕ ТАМ....НА ЛИ РЕВУНЧИТЕ ЧЕ НЕ ГИ ИНТЕГРИРАМЕ
130
1
 
5
 
! Отговори
?? преди 10 години
Браво на льо ПЕН !!!!!!!!
129
5
 
2
 
! Отговори
стоян преди 10 години
Френският Сидеров прави изпълнения типично в стила на черния интернационал на който той и председател а Атака е член. И тук идва двойния стандарт на обществото ни. Когато подобни *** плюят *** или мюсюлмани ги имаме за герои,но когато Болен си продава магариите по плащада и в президентството е "Политически Франкенщайн" Ние Българите а не Доган или някой друг куклувод създадохме това извръщение с простотията и омразата си един към друг.Все пак зависта и движещото чувство на народа ни.
128
1
 
7
 
! Отговори
читател преди 10 години
Не разбирате ли че в момента сте свидетели на процес на масово преселване на *** по далече от чертата на турските завоевания в Европа (ниво Виена).Може бе се вижда пресилено,но това е нов исторически процес.Тепърва ще виждаме съпротивление в западните общества но това няма да спре процеса.Една начална проява е реакцията на Льопен във Франция.За забавяне на този процес е необходимо спешни промени в социалното и трудово законодателство на голямите западни страни като Гемания и Франция.
127
3
 
2
 
! Отговори
читател преди 10 години
До ПламенТака компетентен само за 5 дни.Браво.Ами ако беше останал за месец- направо ще ни откажеш да емигрираме там.
126
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тия откриха топлата вода! Нищо, нищо. Скоро и на тях ще им просветне що е то *** и че за това животно интегриране няма!
125
2
 
38
 
! Отговори
До Пламен преди 10 години
Париж е космополитен град и там има *** от целия свят. *** във Франция има там и в още няколко големи градата. Трагедията на България е обаче, че в което и селце в страната да отидеш първата ти гледка ще бъдат дрипавите *** които пъплят по улиците, а от тях повече от половината са деца. България се превърна в инкубатор за *** непроизводителна, неграмотна и умствено-непълноценна ***. Т. нар. "лош човешки материал" е реалност и той тегли България неотклонно към гроба.
124
2
 
33
 
! Отговори
Пламен преди 10 години
Бях в Париж преди 2 години по работа /вярно само за 5 дни/ и ми направи впечатление, че много са амуджите там бе /***, араби, ***/, пък белите са направо малцинство. Понеже съм беден и се возих само с метрото, няма да ви казвам как мирише всичката тази ***. Нашите *** са направо чистофайници.Истинската Франция и французите са само в провинцията.
123
4
 
4
 
! Отговори
ROMAN EMPIRE преди 10 години
VE4E 2000 GODINI ROMEITE (RIMLYANITE) NYAMAT SPOKOISTVIE OT DACITE . VSI4KO E YASNO KATO BYAL DEN PLEMENATA DACI TOGAVACHNITE BARBARSKI PLEMENA PRODALGAVAT DA GI DRAZNYAT ROMEITE (RIMLYANITE) . DA NE ZABRAVYAME TURKITE KOITO SA SACHTO GOLEMI VRAGOVE NA ROM .
122
17
 
4
 
! Отговори
верин преди 10 години
До П_ПетровЖивял съм във Франция и пак ще се върна, французите не харесват националистите, те говорят така, за да им се обръща внимание, да не се забравя, че има и такава партия. Също като у нас, Волен Сидеров често гостува на Мари льо Пен и копира неговият маниер и изказвания. Французите, както и нас българите, ги е срам от поведението и приказките на националистите. Те не им обръщат внимание.
121
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А не така, господин Жан-Мари, това са европейски граждани, ще си ходят където искат.Последните данни сочат, че най-добре ще се интегрират на Френската Ривиера, там има много са крадене, ядене, а и климата е мек, подходящ са изграждане на копторите им, в които да се настанят с родата от 50 до 70 човека, а и социални помощи ще искат, че са с много наследници!
120
2
 
42
 
! Отговори
Боце преди 10 години
Как да се справим с *** напаст знае един ,ама отдавна не е между живите.Доказано успешен справяч,само дето се поразсея с други работи и не я докара до успешен край
119
10
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ХАХАХА. Този нормален ли е?!?! 12 милиона *** няма в цяла Европа. Такива политици с такива *** изказвания изобщо не трябва да ги има на политическата сцена. ***. Той да си гледа мароканците и като цяло африканците, пък после да се притеснява за ***. Защото *** поне не се разхождат с бомби под мишница. Такива *** като този ще съсипят ЕС. И като Болен естествено!
118
15
 
11
 
! Отговори
мангоджери преди 10 години
колко много обичате да коментирате ***, обаче като коментирате имайте в предвит, че коментирате и самите себе си, щото разликата вече няма.
117
3
 
29
 
! Отговори
П_Петров преди 10 години
Гнусни лицемери са франсетата! Някой *** може и да са "миризливи", "дразнещи" "берящи жица и желязо", но поне не са джихадисти, като арабите, с които са се напълнили във Франция.
116
2
 
2
 
! Отговори
NEUZNAVAEM преди 10 години
KATO NIAMA KOI DAIM PLWTA DANATSI I DA IM PALNI HAZNATA ; TSIGANITE OT ISPANIA ; I OT BALGARIA WTE SI SPINKAT PO BAIRITE ; WTESI PO KRADVAT MET BAKAR I BOIKO WTEGI PAZI
115
8
 
5
 
! Отговори
neuznavaem преди 10 години
VZEMETE SI TSIGANITE I BARABAR I TSIGANINA BOIKO SAS VAS
114
5
 
19
 
! Отговори
БРАННИК преди 10 години
Жан Мари льо *** да си знае гьола, от' ако доем 'а му лепнем два *** че гуеда као теле. *** имат право на щастие и трябва да живеят там, където живота им ще е по-добър, връщайки ги в България и Румъния е потъпкване на основното човешко право за по-добър живот. Не им го отнемайте вие сте си подписвале харти за човешките права. Те ви са ***. Франсе ле ***!
113
2
 
65
 
! Отговори
Мей-мей преди 10 години
Честити да са ви!Сега ще чакаме да ги интегрирате ,а ние ще гледаме и ще оценяваме.
112
2
 
12
 
! Отговори
До TRAKIEC преди 10 години
Доста си неграмотен за тракиец, сигурно си нещо вносно.Трябва да знаеш, че местния ген - хаплогрупа, както се казва, се нарича "И". Той има 2 подгрупи: едната е на Балканите, втората в Скандинавия: до 70% (те са смесени и с нордическата"N"). Двете групи "И" ги има и в Украйна (бивша Велика Б-я), а в района на Волжска Б-я има доста от скандинавската.Иначе имаме и други, медитерански келтски кавказки *** и Африк. "Е", дошла от Гърция донесена там от данайците нарекли се по-късно гърци.

Спонсорирани публикации