Велик Лудогорец оскуба "орлите" от Лацио

Българите удариха с 1:0 римляните в Италия
Обновена: 21 фев 2014 14:36 | 21 фев 2014 00:20,
173

Снимка: Reuters

Шампионът на България Лудогорец удари с 1:0 Лацио на "Стадио Олимпико" и записа велика победа в първи 1/16 финал за Лига Европа.

Единственото попадение в мача заби Роман Безяк след свирепа тупалка секунди преди почивката. Така "орлите" от Разград продължават да летят високо и взеха комфортен аванс над "орлите" от Рим преди срещата реванш в София.

Двубоят ще се запомни и с две пропуснати дузпи, както и с два червени картони и за двата отбора. С този успех Лудогорец продължава да пише история и вече има шест победи и едно равенство от седемте си мача в Лига Европа този сезон.

Българите за пореден път изиграха перфектен мач в европейските клубни турнири, развинтиха изцяло именитите италианци, демонстрираха страхотен футбол, заслужено спечелиха и продължават да мечтаят за 1/8 финал, където най-вероятно ще срещнат Валенсия.

Лацио от своя страна разочарова и се отчете с едва едно по-сериозно положение, една изпусната дузпа и една греда, всичко останало бе за родните шампиони.

Това бе едва втора победа от 24 мача при визити на български отбори в Италия. Само Левски си бе тръгвал с победа от Апенините, но сега това стори и Лудогорец, и то отново срещу Лацио.

Прочетете подробности за Лацио - Лудогорец

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


173
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
147
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Всеки който завижда и злобее е истински ***. По голям *** от злобара няма.
146
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До аогНа колко години си бре младеж? И аз съм от Левски и се радвам че нямат стадион, първо трябва а си го заслужат. А те не го заслужават. Не заслужават и да играят на място различно от някое поле...
145
1
 
5
 
! Отговори
Българка преди 10 години
Аз съм от Славия, но съм горда и радосна че Лудогорец постигна победа в Италия, защот след името Лудогорец пише БЪЛГАРИЯ. Тези които го плюят са жалки коне с капаци , смятащи че тяхния отбор е най велик.
144
0
 
1
 
! Отговори
еѝ&#11 преди 10 години
Еѝѝѝѝ, *бах ти и коментарите!Какъвто народът, такова управлението, такава и държавата.Злобари страшни сме, еѝѝѝ... Хак ни е.
143
14
 
0
 
! Отговори
аог преди 10 години
левскар съм и ми е трудно да преглътна тази победа, надявам се да паднат убедително в разград. Не мога да си представя че ние чакаме да ни завършат стадиона а тия ходят из европата, все пак ние от ЛЕВСКИ имаме юбилей
142
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
БРАВО ЛУДОГОРЕЦ ! БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ! ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ НЕКАДЪРНИЦИ ДА ГО .... !
141
6
 
3
 
! Отговори
Ботевист за винаги преди 10 години
бравооооооо крейзи форест!!!!!!!! Напред момчета,със сърце и душа съм с вас. България е над всичко!!!само че ще паднете в неделя!Само Ботев але!!!!!!
140
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В Торино ще е, ама на Juventus stadium, а не De La Alpi :D
139
0
 
10
 
! Отговори
Ludogorec fan преди 10 години
Ste biem dori I Valencua.Na finala ste biem I Juventus.Finalit nejdu drugoto ste bide tam na De La Alpi. V Torino.
138
0
 
17
 
! Отговори
Ali преди 10 години
FC LUDOGOREC SUPER
137
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 123Вземете си администрацията да си я чувате со здравеБраво на лудогорец!
136
0
 
14
 
! Отговори
Do 144 преди 10 години
BRAVO !
135
1
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
60 години партийно и медийно налагане на две отборчета / Цуца Сталинистката и кенефски ПодеЯне/ и едно голямо нищо. Лудогорец за една година им го навря и то по такъв начин че ще ги болят сливиците до живот
134
0
 
17
 
! Отговори
до люлинския дилър преди 10 години
Нащето отборче май ви отряза говеждите главички,че май и чорбарските,даже бихме и лудогорец с 3 на 1 ,това няма значение,вие не виждате такива работи,заблудени и набедени шопи..Продавайте си дрогата,викайте за Лацио,гушкайте се с 5 мата фенове на Лацио,и да не забравиш да ги разведеш из Люлин,такава красота от мръсотия и мизерия....И недей да говориш за мутри,че на вашия отбор пишеше вис 2 преди 20 години,когато купувахте всичко,с пари от нищото,подарените ви милиони,дето нищо не постигнехте...
133
4
 
12
 
! Отговори
123 преди 10 години
До АнонименПлюят по "софиянци", защото има за какво!!! Драпат да се доберат до София, не заради шопите, а защото има работа за повече хора. Администрацията по принцип е съсредоточена в големите градове и е нормално хората да се стремят да си изкарват хляба там. Ако столица е Варна, ще драпат за София точно никога!!!
132
18
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До черно морегледай си мутрообразното варненско-провансалско отборче и не намесвай левски, цска и шоплъка в темата за лудогорец. Всичките селяни си умирате от кеф да плюете по софиянци, ама цял живот драпате да се докопате до люлин
131
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
левскар съм и много се радвам за лудогорец!!
130
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ама не мога да разбера какво се чудите,че делят отборите?Тя всичката ни е таква бе,ти си от прованса,аз от София,тоя от единия отбор,онзи от другия...Това е упадъка и трагедията на БГ обществото ни,за съжаление!Аз не съм нито от Разград,нито от София,но браво Лудогорец!!!
129
2
 
36
 
! Отговори
черно море преди 10 години
Единсвените който продължават да обиждат и умаловажават огромните успехи на Лудогоец,са умрелите фенове на Левски и Цска,тях ги боли,те завиждат и мечтаят,те искат да са на това място,тези 2 държавни отбори и техните измислени набедени фенове..Шопи живейте си в мечтите от едно време,когато купувахте всичко,а в Европа ви лъсваха задниците,вие загубихте от най идиотските отбори,сега нямате пукната стинка трибуна да си вдигнете,другите не могат да си купят един некадърник от Берое..Мразете ***...
128
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
обективон погледнато ние бяхем по силинте около 70-75 минути - а те - около 15-20. И то само защото ни изгониах човек. първиет пет минути на второто полуврем почнаха мноог силон за нас - Стоянов отрази дузпа и добвка (дузпата бе спорна - съдията можеше да даде пряк, но явно реши че след като е дал една за нас трябва да даде иедна за тях ) а водехем и с гол...беше моменат да ги насметем, но едан глупава постъпак наДяков ни остави с човек по-малко.въпреик товаЛудогорец не изпадна в глуха защита.