Жена загина в катастрофа, двете й деца тежко ранени

Бащата управлявал автомобила пиян и без книжка
Обновена: 27 май 2014 14:17 | 27 май 2014 11:02,
61
Жена загина в катастрофа, двете й деца тежко ранени
Снимка: МВР-Разград

32-годишна жена загина в катастрофа, а двете й деца са тежко пострадали, съобщиха от МВР-Разград.

Катастрофата станала на пътя между селата Острово и Брестовене. Вчера около 16.50 часа 36-годишният Т.М. от село Брестовене, неправоспособен водач, на завой изгубил контрол над управлявания от него „Фолксваген Бора”.

Излязъл от платното за движение, ударил се в крайпътно дърво, след което автомобилът се завъртял в обратна посока и спрял в крайпътна нива на около 20 метра от пътя.

При катастрофата от колата изхвърчала седящата на предната седалка без обезопасителен колан Е.А. на 32 години. Жената загинала на място. На задната седалка в автомобила пътували двете им деца – 13-годишната С.Р. и 8-годишният Р.Р.

Момченцето е със счупен таз, дясно бедро и дясна ключица, с опасност за живота, настанено в разградската болница. В хирургично отделение е откарана сестра му, която е с комоцио, но в стабилно състояние.

Пробата на водача с дрегер отчела 1,79 промила алкохол.

По случая се води досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


61
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
:D kvi sa tupi tiq po selatasmeshno mi e shtoto 1. nqma knijka2. sqda za volana dokato e pil 3. prevozva malki deca dokato e pil4. ne e kazal na taq koshuta jena mu da si sloji kolanaplaneta payner i ara muzik sa vinovni spored men
41
1
 
17
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
Tova koeto se slucl ne e rasizim nqma znacenie bilgarin ili turcin ili *** ili koponatin nie ame dev a na tazo dirjava tq trqbva dani opazi za kakvo glasuvamw kato nqma zakono mamkaamu kato nqma zakoni
40
0
 
19
 
! Отговори
до марсианката преди 9 години
ТИ СИ BORN DEAD сигурна съм че знаеш английски
39
1
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** народ, ей! Сложи си колана! 2 секунди отнема. Сега заради простотията на уж възрастни хора децата ще растат без майка. Засрамете се от децата си, бе! Може би на тях им се живее?!
38
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пиян кара без книжка, без колан, жена му без колан, децата без колани... нямам думи! Дано се оправят бързо децата и след време да възпитат техните деца по друг начин.
37
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да му тежи на съвестта сега на тоя скапан пияница.
36
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Пиян, без книжка и колани, накачулил семейството. Какво още трябва за да направ този за да не му се случи подобно нещо. Между селата масово карат пияни като кирки
35
7
 
30
 
! Отговори
ДАА преди 9 години
ЗА ВЯСИЧКИ КОИТО СЕ УСПОКОЯВАТ ЧЕ СА ***- АМИ АЗ ПОЗНАВАМ И МНОГО БЪЛГАРИ КОИТО ВОЗЯТ ДЕЦАТА СИ ПИЯНИ ИЛИ НАДРУСАНИ - СЕГА ПАК ЛИ ВИ Е СПОКОЙНО ***. СИГУРНО УТРЕ КАТО ВИ УБИЕ *** ПАК ЩЕ СТЕ СПОКОЙНИ
34
0
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Жалко за децата, които до живот ще са жертва на престъпния идиотизъм на родителите си. Що се отнася до родителите - естественият подбор не прощава.
33
0
 
40
 
! Отговори
с. преди 9 години
И предните и страничните еърбеци са се активирали,но пак са се изтрепали!Хич не ги жаля такива!Егати родителите!Бащата пиян си качил семейството да ги вози,а майката се навила да се качи!От елементарен майчински инстинкт да се беше спряла егати!Добре,че не са затрили други хора тия ***!
32
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До marsianИ след кат си се изнесъл и вече явно си у ред, що се зориш пак да пишеш тука ?Нал не стааме и няаме оправия. Шо се тормозиш ?Пък след като ти си се изнесъл пък явно родата ти е тука начи и тя е "пошъл индивид"
31
10
 
21
 
! Отговори
marsian преди 9 години
До 40Не.Заради такива като теб се принудих да се изнеса преди 10 години.
30
2
 
24
 
! Отговори
777 преди 9 години
Такива да измират?Пренаселена е България от ***.Жалко само,за невръстните деца,па макар и ***.
29
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
В малките насалени места това е масово явление, карат пили, без книжка, не спазват правилата, да не говорим за колан. Няма как при това положение да няма инциденти. За съжаление всичко това се знае много добре и се вижда от всички, но на никой не му пука. Искаме да живеем, като в Германия, но не искаме да спазваме правила, е няма как да стане това. Жалко за дечицата, жалко за тази млада жена.
28
10
 
28
 
! Отговори
marsian преди 9 години
До Анонимен 35 Боли ме,че само прости и пошли индивиди останаха в България ,а хората се изнесоха по света .
27
0
 
37
 
! Отговори
st преди 9 години
Пиян, без книжка NO COMMENT
26
0
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Въобще не ми е жал за възрастните. Жената е умряла, поне няма да се мъчи. На мъжа ще му дадат 2 г. условно или най-много 3 мес. пандиз.Обаче децата имат най-малко вина, а най-много те ще страдат. Изпочипиха се за нищо. Че и сираци останаха. Жалко за децата.
25
1
 
55
 
! Отговори
Aman преди 9 години
Колкото и да е невероятно, но най-голяма дисциплина проявяват шофьорите в София и тези които се придвижват по първокласна и второкласна пътна мрежа. Да се кара по междуградски малки пътчета или междуселски си е чисто самоубийство....повечето шофьори изобщо не спазват никакви правила, карат си и без книжки и пияни и надрусани.... щото няма кой да ги контролира.
24
6
 
40
 
! Отговори
Прост народ сме преди 9 години
Ясно е, че са действали крайно безотговорно, но поне заради децата и от куртоазия можеше да кажете едно "дано се опраявт децата", айде възрастните са яко кухи, то е ясно. Но децата нямат никаква вина.Вместо това предпочитате да злобеете дори при такава трагедия. Просто злобата на българина излиза извън всякакви нормални граници. Това пък са нашите "културни особености", както спомена един от *** долу.Ако си мислите, че няма толкова *** българи, дълбоко се лъжете. Вие сте доказател
23
15
 
20
 
! Отговори
marsian преди 9 години
*** ,не се радвате напразно .Не са турци ,а са прабългари .Дивото зове .

Спонсорирани публикации