Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?

Или как репортери влизат в ролята на бежанци от измислената Кракозия
13 яну 2017 09:00,
190
Експериментът Dnes: Ще помогнете ли на бежанец?
Снимка: bgonair.bg

Толерантни ли сме към бежанците? Бихме ли ги поздравили или се страхуваме от тях дори и да не ги познаваме?

В социалния експеримент на ДНЕС по Bulgaria ON AIR направихме закачка с филма на Стивън Спилбърг  "Терминалът". В него Том Ханкс играе бежанец от измислената държава Кракозия, в която се говори на български език.

Борислав Петров и Валерия Цветанова влязоха под прикритие в ролята на бежанци от Кракозия, попаднали в центъра на София. Вижте какво се случи

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


190
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
55
9
 
0
 
! Отговори
До 60 преди 7 години
Кои точно гени си опазил? На Аспарух, Котраг, Кубер, Гостун ли? Българските гени ги затри още през 9 век княз Михаил с помощта на Византия, а през 10ти руският княз Светослав окончателно затри и това което беше останало.
54
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Tрябва да ви напомня, че сме изчезващ нород, в демографска катастрофа.И не е ни най-малко моментът да се правим на "елфи" и "снежанки", защото най-малкото сме "opkи".И бидейки "застрашен вид" трябва да интегрираме и да се смесваме с всички чужденци, особено по-качесвени от нас, като тези бежанци. Най-малкото за да облагородим пркажените си гени, плод на смесване на всякакви ориенталски такива за 1300-те ни полуробски години.
53
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименСрам ме е, че съм българин.------Споко, не си. Може да си потомък на сашо великиот, може да си марсианец, а най вероятно си обикновен ***, целяш да дразни читателите на сайта.
52
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Нещо за референдума няма ли да напишете от ДНЕС.БГ ?Или е важно да мажем за който е на власт.
51
16
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Българи" вече отдавна няма,тази биомаса, населяваща територията, наречена България,няма нищо общо с българите в онзи идиалистичен смисъл.Тази въпросна биомаса е реално ***, полуцгани, полутурци и страхливи, конформистки помиияри,търсещо на кого да се продадат.Срам ме е, че съм българин.
50
2
 
16
 
! Отговори
до 57 преди 7 години
Добре ,че не са мислили българите като тебе по време на турското робство.За 500 г са успели да опазят религията си и самоопределението си, независимо че е имало хора като теб ,които са продавали и вяра и майка и баща и деца и всичко.Така че не ни говори за смесени гени.Вижте си турските изкривени мутри и азиатски черти ,и тогава говори че сте пренесли гени в България.Сплесканата глава и кривите крака си остават запазен белег на турското общество.За това са и манерки ,така че няма турски гени..
49
10
 
4
 
! Отговори
до Бай Тошо преди 7 години
Аз не виждам нищо лошо в това, стига бежанците да искат да работят и да се интегрират.В крайна сметка народите винаги са се смесвали, и чисти народи няма.
48
23
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На какви се правим ?!?!Българите сме ***, носещи гените на половин Ориента.Пет века османците са имали метод за генетично претопяване на местното население: събират всички моми и невести на селото, изнасилват ги, за да родят турчета. И те раждат.Но османлия е сборно понятие, те са били: турци, цгани, арнаути, черкези, татари, араби... всякаква азиятска сгаaн.Така че, ясно е какви гени носим - на половин Ориента.Интегрираме бежанците И СЕ СПАСЯВАМЕ, иначе този мрсен народ ИЗЧЕЗВА.
47
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това клипче си е чист екцибионизъм. Вижте ме колко съм нат.опорчен.. "На такива хора на улицата винаги даваме стотинки"
46
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как ще заселваш хора по селата бе ахмак?Тези къщи и земи ,даже и да са празни си имат собственици .Стигат ни ромите дето се самонастаняват в чужди имоти ,че и от чужбина ще си вкараме още ***.Да не говорим ,че 90% от тях са мюсюлмани ,а ние сме християнска държава.Поне все още ,освен ако такива като тебе не я населят с ***. И накрая да я присъединят и към Турция.Щото по твоята логика ,щом няма българи в държавата да ,да вземе да ни вземи държава дето ще ни насели.Ахмак
45
1
 
17
 
! Отговори
Норчето преди 7 години
Разбира се, че не подкрепям бежанците!Защо не са останали да се борят за родината си??? Слабаци!
44
10
 
2
 
! Отговори
varg преди 7 години
аз бих помогнал, защото живота ми е помогнал много най вече братчедите от Шекер махала и здравната каса която ми отпуска средства да се лекувам защото съм най извесния ши3о в българия, nишете ив.елин ге.оргиев да видише защо ме арестуваха за филми за възрасни с момиченца.
43
12
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Спокойно, не се карайте, всички сте анимационни герой или буратиновци, докато не стане истински (момчета)хора .Това зависи от вас, а всичкооколо вас е ангажирано да ви пречи да го постигнете. Воплите "ето взеха ни държавата", не помагатDDЖокер, двуизмерни сте, там вие проблема.Не можеш да кажеш в едно изречение АЗ СЪМ свободен. Аз Съм-е правилноАз съм свободен-е заблуда.))
42
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ТрудовакъТова всеки го знае Трудовакъ и хората с разум го повтарят и повтарят и повтарят, ама никой не ги слуша.
41
20
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ми като няма българи, нали някой трябва да живее в тази държава.
40
0
 
23
 
! Отговори
Homer преди 7 години
Аз съм бежанец от България, отхвърлен съм от правителство и институции, цял живот съм работил за насъщния, като съм издържал с данъците си "***', мачкат ме, бият ме, убиват ме.....
39
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Уникално!! Една добре измислена, режисирана и изиграна лъжа вече стана истина, просто защото ОТНОВО прекалено много хора бяха обработени, за да повтарят денонощно.Щях да се впечатля, ако някой съвсем обикновен човек беше измислил своя уникална лъжа и без медийна подкрепа беше успял да накара много хора да я повтарят и да я превърнат в истина.Защото истината е лъжа, в която вярват много хора ия превръщат в действителност. Затова се казва,че истината е грозна.Това не са бежанци, а актьориDD
38
20
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
АРЕ СТИГА БЕ, ВАС КАТО ВИ ДОМЪКНА ОНЯ С КОНСКАТА ОПАШКА ОТ АЗИЯТСКИТЕ СТЕПИ, КАКВО???!?!?!?!?!КОНСКИ ФШКИИ И СЛАВЯНСКА ***.НА МАМА БЕЛИТЕ ХОРА ТЕ!!!ОТДЕЛНО, КОЙ ОТКЪДЕТО ДОЙДЕ ВИ ТЕГЛИ ПО ЕДНА ЧУРКА.ГЕНЕТИЧНО НАЙ-ЧИСТИТЕ БИЛИ, БОЖЕЕЕЕ,САМО СИ ПОГЛЕДНЕТЕ АЗИЯТСКИТЕ МУЦУНИ В ОГЛЕДАЛОТО!!!!
37
9
 
1
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
Кой да ме имитира като съм аз бе.
36
23
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Българите и "бeли хора"?!?!По голяма подигравка с бялата раса няма.Не се ли виждаме какви сме?Мypгaви, брадясали, некъпани, некултурни, с ориенталски черти на лицето...Дръпнати очи, татарски скули, муpгава кожа...На 100 българи, по един що-годе бял или русоляв.Толкова и в Африка ще намериш.