В Рилци спират македонци да гласуват, били регистрирани на... поляна

Полиция им осигурила достъп до урните
Обновена: 27 окт 2019 19:31 | 27 окт 2019 18:25, Веселина Йорданова
20

Жители на благоевградското село Рилци се опитаха да спрат македонци, регистрирани на поляна в центъра на селото, да гласуват.

По-рано се наложи полиция да осигури достъп до урните на гражданите от Северна Македония.

При отварянето на изборната секция в благоевграското село се оказва, че са вписани над 80 души, граждани на Северна Македония и от други населени места у нас.

Въпреки че те реално не живеят там, имат български паспорти и право на глас. А 15 души са регистрирани, че живеят на въпросната поляна. 

Освен на поляната в центъра на селото, друга част от македонците са регистрирани в домовете на хора, които дори не подозират.

От секционната комисия съобщиха за Bulgaria ON AIR, че изборният ден не е бил прекратяван или спиран, каквато информация се появи през деня.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


20
Още по темата: местни избориРилци
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
1
 
! Отговори
не че нещо, но преди 4 години
До руската под-логаНо това "Води ни парьо", как да се тълкува? Като Жерар Депардийо, или като "партийо"?
10
1
 
2
 
! Отговори
руската под-лога преди 4 години
Георги Димитров-Пияндето я създаде тази 'македонска' нация по поръчка на Сталин. Българите от Пиринския край бяха насилствено записвани 'македонци' в регистрите, биеха хората които отказаха, дори ги пращаха в сръбски концлагери. Води ни париьо, води - дъиба вашта маама продажна комуно-русофилситични гамени. Всека русофилска въшка от български произход требе дъ ся бий утрин, обед и вечер докато проумей, че Русия е най-големио врага на България и руските стратези създадоа 'македонизма'.
9
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ами войводите от ВМРО не са имали къщи, гласуват и отиват да пуцат подлия народ
8
1
 
15
 
! Отговори
Додо преди 4 години
99% от антиквичарите взеха български паспорти само за да могат да пътуват без визи! Иначе по самоосъзнаване те са титови югославяни, сърбите са им бракя, с българите-татари най- големия враг! Получените гражданства от граждани на БЮРМ (Северна) трябва да се преразгледат и поне част да се обявят за нищожни. Защото титовите югославяни мразят България и току виж гласували за ОМО Илинден, или някоя друга антибългарска формация (ДОСТ, ДПС...) с цел саботаж!
7
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази простотия с паспортите за македонци беше измислица на проклетия комунист Божидар Димитров. сега си плаща цената в катрана, където е мястото на ВСИЧКИ, ВСИЧКИ комунисти и още не е късно да ви поставим където ви е мястото, другарE !
6
4
 
17
 
! Отговори
Архангел Псувнаил преди 4 години
На ливади, по землянки....изобщо античките гюбрета така си живеят от памтивека.
5
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тази простотия с паспортите за македонци беше измислица на проклетия комунист Божидар Димитров.сега си плаща цената в катрана, където е мястото на всички комунисти !
4
0
 
12
 
! Отговори
От къде акъл преди 4 години
.. Двама от тези Булгаро-северноМакета дори били регистрирани на адреса на нужника зад кметството . Там си били живеели от години. Полицията и на тях осигурила достъп до урните ... въпреки ужасната воня на ЛЪЖА.Браво на родната полиция . Пазят Изборния ден... от измами и фалшификации ...
3
3
 
15
 
! Отговори
Само питам преди 4 години
А, с македонските девойчета как процедират? И тях ли на поляната?
2
4
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Давайте им още паспорти на кило на тези титостанци -утре и за депутати и президент ще искат да гласуват и до като ние си бъркаме в носа и партия етническа може да си спретнат ....но нали за Боко Западните Балкани са приоритет ,нали лобира за тази коминтерновска измишльотина в която българофобията е държавна политика и е залегнала в учебниците им !!!!!!!!!!!!!
1
2
 
35
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 4 години
И Заев е бил...там.Боко го е регистрирал на...поляната.

Спонсорирани публикации