Венера в Козирог: Време е за промени в отношенията

Някои ще са на крилете на любовта
4 дек 2019 22:40, Иванка Гъркова
3
Венера в Козирог: Време е за промени в отношенията
IStockphoto

Знаете ли коя е планетата на любовта? В края на ноември Венера попадна в знака Козирог и ще остане в тази позиция до 20 декември. Това означава, че имате достатъчно време, за да подобрите вашите отношения или да направите следващата важна стъпка за връзката ви.

Планетата навлиза в тази зодия за втори път през отиващата си 2019 г. По-рано това стана от 3 февруари до 1 март, но според астролозите, този път явлението ще бъде много по-силно от предишния.

Венера носи положителна енергия, а Козирогът е стабилен кардинален знак, който е готов да поеме инициативата в свои ръце. Комбинацията помежду им ще даде по-голяма смелост на хората, за да бъдат по-дръзки в любовта.

Какво да очаквате от попадането на Венера в Козирог?

Това място на планетата носи по-голяма отговорност към поетите ангажименти. Ако сте от онези, които имат доста цели, които все още не са изпълнили, то до 20 декември ще имате тази възможност.

Успех ще имат всички, които проявят постоянство и упоритост, а не търсят начини да се домогнат до него по краткия път. Онези, които харесват работата си и се раздават за нея, ще получат дългоочакваното признание.

Ако имате връзка, помислете какво може да подобрите в отношенията с половинката, за да се чувствате по-добре. Обърнете внимание на романтиката. Ако сте необвързани, ще получите повече смелост, за да поканите някого на среща или да заговорите обекта на вашите желания. Важното е да бъдете по-търпеливи.

Какво да очаква всяка зодия от попадането на Венера в Козирог, четете в Tialoto.bg 

 

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
0
 
1
 
! Отговори
Вудулейка преди 4 години
Козирогът е много стабилен знак, въпреки попадането на Венера и осцилациите на някои негови висящи части.
2
1
 
0
 
! Отговори
преди 4 години
Луната е планетата на любовта. Венера е носителка на познанието, парите и едновременно с това на риска от възгордяването и покварата.
1
1
 
4
 
! Отговори
шматка преди 4 години
Ако Козирог бе влязъл във Венера друго щеше да е

Спонсорирани публикации