Хванаха Мегз с множество неплатени глоби

Дизайнерката се опитала с чар да омилостиви катаджиите
6 окт 2020 17:45, Нели Христова
69
Хванаха Мегз с множество неплатени глоби
Снимка: БГНЕС

Полицаи от Дупница засякоха известната дизайнерка и бивша моделка Миглена Каканашева-Мегз да извършва неправилно изпреварване с луксозното си "Порше" при автокъщите край Дупница, пише в. "Струма".

При последвалата проверка се оказало, че тя не носи документите на автомобила. При справка в КАТ-Пътна полицията се установило и, че Мегз има доста неплатени глоби за различни пътни нарушения.

Дизайнерката се опитала с чар да омилостиви катаджиите да я пуснат, без да се задълбочават в проверката, но те били непреклонни. Пътните полицаи ѝ съставили акт и тя продължила пътя си в посока Дупница.

В неделя Мегз публикува пост на стената си във Facebook, че била две нощи сама в Рила до Седемте рилски езера и медитирала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


69
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
3
 
14
 
! Отговори
От редакцията преди 3 години
"В неделя Мегз публикува пост на стената си във Facebook, че била две нощи сама в Рила до Седемте рилски езера и медитирала."Уважаеми читатели, допусната е грешка в текста, да се чете както следва: "неделя Мегз публикува пост на стената си във Facebook, че била две нощи сама в Рила до Седемте рилски езера и мастурбирала."
7
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Съд !!!
6
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Защо ми изтрихте коментара за данъчните измами на тази?! Те са факт и могат да се проверят. Защо Тони Златков не я свитна тая, след като се опита да се гъбарка и с него за една Г-класа?Тя простата о*в*ц*а на всичкото отгоре и за пример се дава и инфлуенсърска звезда невероятна.
5
0
 
20
 
! Отговори
White trash in BG преди 3 години
Те това е Мегз-крокозъбела!
4
0
 
32
 
! Отговори
Въпрос преди 3 години
Кой тоз Мекгъз и защо законите не важат за него и си развява парцалите спокойно и необезпокояван?Трябва да убие някой невинен ли?
3
0
 
33
 
! Отговори
Totenkopf преди 3 години
Любовта на живота и нали го спипаха с наркотици в Турция за него нещо не казва ли?
2
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много ми е жално за нея..
1
0
 
38
 
! Отговори
Хахахахахахахахаха преди 3 години
Какво е Мегз, МегаГъз ли означава?

Спонсорирани публикации