Скандалите на Тръмп: С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?

Той не изневери на стила си и днес
Обновена: 8 ное 2020 20:56 | 8 ное 2020 20:55, Веселина Йорданова
410

А след 4 години в Белия дом Доналд Тръмп изглежда ще си тръгне така, както и влезе в него - запомнящо се. С какво ще остане в историята 45-ят президент на Съединените щати?

"Тази информация е невярна. Това никога не се е случвало".

През четирите години в Белия дом светът чу тази реплика от Доналд Тръмп неведнъж. Той не изневери на стила си и при загубата от Байдън и обвини демократите в манипулация.

А на обвиненията му американците отговориха с кратко и ясно: "Уволнен си!"

Прословутата реплика е от излъчваното в цял свят предаване "Стажантът", в което той бе водещ от 2004 до 2015 година. Самият Тръмп я използва и за да покаже изхода на Барак Обама от Белия дом.

Същото Тръмп каза и по адрес на опонента си Хилари Клинтън, която през 2016 г. събра 3 млн. повече гласа от него, но електорските гласове бяха в негова полза. А четирите години в Овалния кабинет определено ще останат в историята, включително съветите му с цената на човешки животи.

"Да предположим, че ударим тялото със страхотна, дали ултравиолетова или много мощна светлина. И вие докторите казахте, че не е проверявано, но ще го тествате? После видях, че има дезинфектант, който убива вируса за една минута! С инжекция вътре."

След това предположение към спешните центрове заваляха повиквания за хора, пили дезинфектант. Освен в САЩ, Тръмп внесе смут и в целия свят и казвайки, че има атентат в Швеция. "Вижте какво се случи снощи в Швеция. Швеция, кой би повярвал на това?"

Оказа се, че президентът е гледал репортаж за имигрантите в Швеция.

А Хилари Клинтън разказа преди години, че дори републиканецът Буш, слушайки речта на Тръмп при встъпването му в длъжност, е казал, че не е чувал по-големи глупости.

А не на последно място са и понякога определяни като странни отношенията му със съпругата му Мелания. Неведнъж първата дама е бутала ръката му. А проблемът с ръкостисканията на Тръмп е бил предизвикателство за доста световни лидери. Включително и за Ангела Меркел, която изглеждаше изненадана от това, че президентът не ѝ подаде ръка, докато той демонстрираше, че е доволен от решението си.

Танцувалните умения на Тръмп съпътстваха кампанията му. А след загубата вдъхновиха интернет потребителите.

Изглежда Тръмп ще излезе от президентството със скандал - както и влезе. Тогава изтече запис, в който той казва как се държи с жените - просто като ги сграбчва за интимните части. Което едва ли е изненада за най-върлите фенове на имотния магнат, които припомнят и емблематичната корица на "Плейбой" с него.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


410
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
248
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След като свалят окончателно Наполеон цели 100 г им се привижда нов Бонапарт.......Така и с Тръмп.САЩ ще им се привижда в следващите 100 г някой като него.Тръмп беше част от американската мечта като Обама .
247
6
 
6
 
! Отговори
мдаа преди 3 години
Тръмп щеи се окаже американския вариант на Хрушчов и Елцин
246
1
 
5
 
! Отговори
ДДРОнег преди 3 години
"Уважарми" журналисти от "Днес"Често ме банвате за някои от иститните за някоиетноси, а тук има такива псувни,които сте оставили неизтрити, чесе чудя имате ли морал !!!
245
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ByeDon!
244
8
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много бързате да отписвате Тръмп.
243
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами на въпроса с какво ще бъде запомнен:1. Не разпали нито една война, за разлика от носителя на Нобел за мит! Нито една война!2. Опита се и даже успя да възстанови, част от икономиката на САЩ. Бяха намалели живеещите на "социал"!3. Ще се запомни и с това, че е единствения, до сега президент, който беше цензуриран от медиите.4. С това че е мъж, също. Нищо де, сега Китай ще вземе и малкото останало производство в САЩ, а за САЩ ще останат правото и свободите на меките китки!
242
7
 
17
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Шорошките медии обявиха Байдънясълия за президент!Докато още се броят гласове.Забравиха,че законът е-Първо,вот на представителите на 14 декември.Второ-гласуване от Сената за редовността на изборите,Трето-решение на Висшия Съд за одобрение на изборния процес на 10 януари.Назначаване на новие Президент-20 януари!
241
13
 
8
 
! Отговори
пияница мистик преди 3 години
"С какво ще бъде запомнен 45-ят президент на САЩ?"===С тъпотата си
240
3
 
17
 
! Отговори
Факти преди 3 години
Байдън и Обонго-6 войни,милиони бежанци и милиони убити за 8 години!Тръмп-0 войни за 4 години!
239
2
 
7
 
! Отговори
We преди 3 години
Cheating is NOT winning!!!!TRUMP 2020!!!!!
238
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Клоуна сън не го лови.......след Януари 20 2021 го очакват щатски и федерални дела до края на мизерния му живот.
237
11
 
8
 
! Отговори
Но мор тръмп преди 3 години
Ревете тръмпаняри! Плюйте космоса, той е виновен кривата ви оранжева ракета да се отправи към бунището на историята.
236
6
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Въртят, сучат и се чудят как да унищожат Иран, защото Вавилон (ЕС) трепери когато му наближи разрухата. Страх ги е от цикличноста. Тръмп няма да направи войната, но Лудия Джо и Камала Метиса ще избухват в Сирия за да отворят коридор към Персия.Какво ли ще правят джендърчетата в Иран? Предричам купчини с отрязани тикви и ужасяващи клипове в нета. Джендъристан пак ще ЛГБТшокира света.
235
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тръмп ще бъде запомнен с това, че от началото на своя мандат до момента, той не запали огъня на нито една война. Това не може да се каже за последните четирима президенти на САЩ, заемали поста преди Тръмп. Може би за т.н. Дълбока държава в САЩ това наследство на действащия президент на САЩ е скандално, но както знаем от Алеко Константинов - Щастливеца - разни хора, разни идеали.
234
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Изборите са тотално фалшифицирани от Демократическата Партия и финансовите кръгове, които стоят за един 78 годишен кандидат в лошо здравословно състояние.Който един път е излъгал масово ще лъже постоянно.Следват масови канфликти в Европа и Азия, тук вече чета за някои пишещи за войни, за дронове и самолети. Ако романа започва с пушка окачена на стената, то тая пушка гърми.Аз лично съм вярващ човек и не ме е страх от смъртта, но слугите на Дявола ги чакат много, ама много мъки.
233
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е как с какво??Този призова хората да пият белина срещу вируса,и някои от последователите му го направиха!! Има ли смисъл от коментар въобще?
232
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
За 11 години Борисов докара на България 46 млрд. дълг, защо не е в затвора?
231
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Турската армия още е пълна със самолети Фантом от виетнамската война и танкове Леопард 1 от 70-те години.
230
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тоя е пи-тъ п и от нашенския *** от Хераково.
229
1
 
2
 
! Отговори
Смеех преди 3 години
Малиии две противотанкови бомби.Какъв ужас.Бегай се скрии.

Спонсорирани публикации